Vaša Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Spiše mě ty zvířata a jeden prdola donutili vstát Jeden prďola?? Mladej nebo ten méně mladší?? takže byl raí sex ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 ale jó,jsou doma....ted jenom vymyslet ,kam bych jako musela jet Na návštěvu do Prostějova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Brý den, no pěkně jste se po ráno rozkecali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Spiše mě ty zvířata a jeden prdola donutili vstát Jeden prďola?? Mladej nebo ten méně mladší?? ten méňe mladší... a jestli Mladej ,myslíš cosboše,tak tan mi pořád říká ,jak už je starý.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Brý den, no pěkně jste se po ráno rozkecali... Ahoj Spidi To víš, když cosby je na výletě s Golfem, to se tu potom musí trochen rozmáznout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Ivy přijeď na snídanu Denča napekla štrůdl a zlobí se že ho nikdo nejí (teda z děcek) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Spiše mě ty zvířata a jeden prdola donutili vstát Jeden prďola?? Mladej nebo ten méně mladší?? takže byl raí sex ? Káto: budu uvažovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 ten méňe mladší... a jestli Mladej ,myslíš cosboše,tak tan mi pořád říká ,jak už je starý.... eště že neříká mládí v pr*eli a do důchodu daleko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Ahoj Spidi To víš, když cosby je na výletě s Golfem, to se tu potom musí trochen rozmáznout Ahoj kotě, no tak to potom jóóóóóó... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 (editace) Brý den, no pěkně jste se po ráno rozkecali... Ahoj Spidi To víš, když cosby je na výletě s Golfem, to se tu potom musí trochen rozmáznout a jelikož jsem jeho hlavní kafra tak si to musím vychutnat Editováno: 6. leden 2007, autor: Vaša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Ivy přijeď na snídanu Denča napekla štrůdl a zlobí se že ho nikdo nejí (teda z děcek) Děkuji za pozvání,ale toho sladkého bylo už moc....a navíc mám dietku Ahoj spiďáčku už vyspinkaný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Káto: budu uvažovat to už bude dopolední Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 a jelikož jsem jeho hlavní klafra tak si to musím vychutnat Čao Vaši, no o tym vůbec nepochybuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 a jelikož jsem jeho hlavní klafra tak si to musím vychutnat ale že to dneska vyšlo eště že cosby má tak hodnou ženu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Ivy přijeď na snídanu Denča napekla štrůdl a zlobí se že ho nikdo nejí (teda z děcek) Děkuji za pozvání,ale toho sladkého bylo už moc....a navíc mám dietku Ahoj spiďáčku už vyspinkaný? však to je dietní - skoro samý jablíčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Děkuji za pozvání,ale toho sladkého bylo už moc....a navíc mám dietku Ahoj spiďáčku už vyspinkaný? Ivanko, já bych to s tóu diet nepřeháněla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Spidi už mám doma ostřikovače z fóbie tak to na jae doufám sladím dohromady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Děkuji za pozvání,ale toho sladkého bylo už moc....a navíc mám dietku Ahoj spiďáčku už vyspinkaný? Ivanko, já bych to s tóu diet nepřeháněla neboj nepřeháním...jen papam co 3 hodky trošičku a hlavně moc ovoce a zeleniny a moooc piju (čaj) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Ahoj spiďáčku už vyspinkaný? Ahoj Ivi, jasná, budíček byl v 6:00... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 neboj nepřeháním...jen papam co 3 hodky trošičku a hlavně moc ovoce a zeleniny a moooc piju (čaj) tak to já ovoce azeleninu nejedla už hodne dlouho Ivi, ať tě pak nemusíme hledat na srazech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Spidi už mám doma ostřikovače z fóbie tak to na jae doufám sladím dohromady no tak to je 1A... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 neboj nepřeháním...jen papam co 3 hodky trošičku a hlavně moc ovoce a zeleniny a moooc piju (čaj) tak to já ovoce azeleninu nejedla už hodne dlouho Ivi, ať tě pak nemusíme hledat na srazech No pokud mě cosboš neveme,tak byste mě hledali marně ale něco jsem mu slíbila,tak si myslím ,že mě vezme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Ahoj spiďáčku už vyspinkaný? Ahoj Ivi, jasná, budíček byl v 6:00... Zase pracuješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 No pokud mě cosboš neveme,tak byste mě hledali marně ale něco jsem mu slíbila,tak si myslím ,že mě vezme tak to je fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 No pokud mě cosboš neveme,tak byste mě hledali marně ale něco jsem mu slíbila,tak si myslím ,že mě vezme tak to je fajn a co ty zase se pak vypaříš?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky