Georg Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 tot pravda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 proto doporučuji....Shakespeare.......dobře se pověsit,vylučuje možnost,špatně se oženit...... pouhá formalita se vdavat nebo ženit - jen cár papíru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 to zas bude nova merova jednotka octaviaclubu - 1 PRUMERNEJ CHLAP.... este ze z te prumernosti odchazim to je dobre, takovej chlap jako ty se k nam nehodi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 to zas bude nova merova jednotka octaviaclubu - 1 PRUMERNEJ CHLAP.... este ze z te prumernosti odchazim to je dobre, takovej chlap jako ty se k nam nehodi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 to je dobre, takovej chlap jako ty se k nam nehodi unikát bez pindíka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 to je dobre, takovej chlap jako ty se k nam nehodi unikát bez pindíka ...........ženy přikládají více své kráse,něž inteligenci,neb muži bývají mnohdy hloupý,ale zřídka kdy slepý............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 bud pozdraven synu z methan synu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 tu se řeší pindici? tak si nechte chutnat, jdu na jedno, aloha -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 ...........ženy přikládají více své kráse,něž inteligenci,neb muži bývají mnohdy hloupý,ale zřídka kdy slepý............... chlap je moc vybíravý (cit jde mnohdy stranou a objevuje se až po čase), kdežto žena je vděčná za lásku od prního okamžiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 tu se řeší pindici? tak si nechte chutnat, jdu na jedno, aloha -_- -_- tak běž pindíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 to je dobre, takovej chlap jako ty se k nam nehodi unikát bez pindíka si nech dodelat, treba to pomuze tvojemu egu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 tu se řeší pindici? tak si nechte chutnat, jdu na jedno, aloha -_- -_- neresi, ale kdyz me vitto pasoval na chlapa, tak to musim uvest na pravou miru Bady, co ta maska?? jinak zdravim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 ...........ženy přikládají více své kráse,něž inteligenci,neb muži bývají mnohdy hloupý,ale zřídka kdy slepý............... chlap je moc vybíravý (cit jde mnohdy stranou a objevuje se až po čase), kdežto žena je vděčná za lásku od prního okamžiku tě chytlo básnický střevo,či co ......vrat se do reality Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 bud pozdraven synu z methan synu Ahoj Jiříku dnes máme krásně oparově, příjemný nízký tlak, vítr jak cyp a sem tam do toho zachčí, jinak pěkný den všem Z ostravy pro octavia club Synek zvany Methan BadyS City :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 si nech dodelat, treba to pomuze tvojemu egu ja s egem nemam zadný problém ja jsem žena, jen nevím, proč vitto si myslí že jsem chlap - do sprchy mi nevlezl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 tě chytlo básnický střevo,či co ......vrat se do reality jj, romantická báseň míšená s dávnou dobou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 to je dobre, takovej chlap jako ty se k nam nehodi unikát bez pindíka si nech dodelat, treba to pomuze tvojemu egu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 tu se řeší pindici? tak si nechte chutnat, jdu na jedno, aloha -_- -_- neresi, ale kdyz me vitto pasoval na chlapa, tak to musim uvest na pravou miru Bady, co ta maska?? jinak zdravim Aloha Kačko, maska platí 100% jen pro ni skočím asi v neděli, dnes už za volant nemogu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Aloha Kačko, maska platí 100% jen pro ni skočím asi v neděli, dnes už za volant nemogu ok, kdyby mamca jela do ovy driv, tak ti kdyztak brnknu ju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 si nech dodelat, treba to pomuze tvojemu egu ja s egem nemam zadný problém ja jsem žena, jen nevím, proč vitto si myslí že jsem chlap - do sprchy mi nevlezl... mozna spehoval klicovou dirkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 si nech dodelat, treba to pomuze tvojemu egu ja s egem nemam zadný problém ja jsem žena, jen nevím, proč vitto si myslí že jsem chlap - do sprchy mi nevlezl... do sprchy tak to mu ještě chybí ke štěstí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 mozna spehoval klicovou dirkou k tomu by se el presidento nesnížil přeci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 mozna spehoval klicovou dirkou k tomu by se el presidento nesnížil přeci ale jo, je jen prumernej chlap... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 do sprchy tak to mu ještě chybí ke štěstí ... štestí je jen muška zlatá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky