Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
do sprchy  :o  :o  :smich:  :smich:  tak to mu ještě chybí ke štěstí ... :smich:  :smich:

štestí je jen muška zlatá lol

niko-li :D ale moucha jenom platinová :smich::smich:

Vloženo

co furt mate s tou platinou ?? ja pochopil ze ma nekdo platinovou desku v hlave, prejete vlakem ci co :t

Vloženo
co furt mate s tou platinou ?? ja pochopil ze ma nekdo platinovou desku v hlave, prejete vlakem ci co :t

platinova deska na hlave - a to vypada jak prosimte?? :smich:

Vloženo
co furt mate s tou platinou ?? ja pochopil ze ma nekdo platinovou desku v hlave, prejete vlakem ci co  :t

platinova deska na hlave - a to vypada jak prosimte?? :smich:

ne NA ale V, no to nevim presne :(

Vloženo

p.kadeřnice řekla kačeně,že má nyní platinový odstín vlasů,pokud jsem to pobral dobře... :D

Vloženo
ale tady neběží o mou osobu,to snad pochopíš děvče zlaté,či blondaté  :smich:  :smich:

platinové Jiříku, platinové :smich:

zde kubo :D

Vloženo
ne NA ale V, no to nevim presne  :(

se dneska fakt omlouvam :smich: uz i spatne vidím lol

jeden z duvodu kratkozrakosti je udajne sexualni abstinence... :smich:

kačenka není přece hluchá :o ......... :smich::smich::smich:

Vloženo
p.kadeřnice řekla kačeně,že má nyní platinový odstín vlasů,pokud jsem to pobral dobře... :D

sem jen uvedla na pravou miru tu pochcanou slamu ;)

ty jo, ale takove zvrhlosti jako chcani na slamu, to tu snad ani nepatri... :(

Vloženo
kačenka není přece hluchá :o ......... :smich::smich::smich:

no nekdy delam ze neslysím, ale to jen vyjímečně :smich:

ale sranda je - potkala jsem jednu prihluchlou holku, ktera chodi na injekce betakarotenu (pry to snad trochu navrati sluch) a sílene kricela kdyz mluvila... ale byla hezky sneda lol

Vloženo
ne NA ale V, no to nevim presne  :(

se dneska fakt omlouvam :smich: uz i spatne vidím lol

jeden z duvodu kratkozrakosti je udajne sexualni abstinence... :smich:

a naopak je to jak? :D dalekozrakost? ;)

Vloženo

sem jen uvedla na pravou miru tu pochcanou slamu ;)

ty jo, ale takove zvrhlosti jako chcani na slamu, to tu snad ani nepatri... :(

mezi mé oblíbené hry patří,hra na mlejn,,,,,, :D:D:D

Vloženo
kačenka není přece hluchá  :o ......... :smich:  :smich:  :smich:

no nekdy delam ze neslysím, ale to jen vyjímečně :smich:

ale sranda je - potkala jsem jednu prihluchlou holku, ktera chodi na injekce betakarotenu (pry to snad trochu navrati sluch) a sílene kricela kdyz mluvila... ale byla hezky sneda lol

????????????? tolik nesouvisejicich informaci v jedne vete, to cumim jak cip... :o

Vloženo
proto doporučuji....Shakespeare.......dobře se pověsit,vylučuje možnost,špatně se oženit...... :smich:

pouhá formalita se vdavat nebo ženit - jen cár papíru :D

Kategoricky nesouhlasim. Sice nemam zkusenosti vasich rozmeru,ale mit vlastni dite s papirove cizi zenou a pritom s ni zit a milovat ji,bych teda nechtel. Na psi knizku NE,sorry. Zrejme jsem malinko staromodni,ale nebudu mit dite s nekym,s kym to nemyslim dost vazne na to,abych si ho vzal. Samozrejme mit dite umyslne,tak jsem to myslel. Kdyby nade mnou jednou nekdo nedrzel ochrannou ruku a byl tak zlej,ze bych se zenou,kterou si netouzim zrovna vzit,ale jen se s ni vyspat,mel dite,tak bych si ji kvuli tomu urcite nebral. To se omlouvam vsem,komu se to nebude libit,ale takova je Kochti teorie.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...