Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

a naopak je to jak? :D dalekozrakost? ;)

chlupate dlane :t

co vy tam na jihu nemate kol1

Kubo, tak to tady zacal Sejda..

(Sejis @ 1.2.2007, 11:56 )

a na tu platinu jsi přišla jak  nebude to pochcaná sláma,odstín téměř identický 

kačenka není přece hluchá  :o ......... :smich:  :smich:  :smich:

no nekdy delam ze neslysím, ale to jen vyjímečně :smich:

ale sranda je - potkala jsem jednu prihluchlou holku, ktera chodi na injekce betakarotenu (pry to snad trochu navrati sluch) a sílene kricela kdyz mluvila... ale byla hezky sneda lol

????????????? tolik nesouvisejicich informaci v jedne vete, to cumim jak cip... :o

Mne se teda zda,ze to docela navazuje :)

Kubo, tak to tady zacal Sejda..
(Sejis @ 1.2.2007, 11:56 )

a na tu platinu jsi přišla jak  nebude to pochcaná sláma,odstín téměř identický 

uz viiim :p

a naopak je to jak? :D dalekozrakost? ;)

chlupate dlane :t

co vy tam na jihu nemate kol1

to vis, prijed -_-

• Autor
kačenka není přece hluchá  :o ......... :smich:  :smich:  :smich:

no nekdy delam ze neslysím, ale to jen vyjímečně :smich:

ale sranda je - potkala jsem jednu prihluchlou holku, ktera chodi na injekce betakarotenu (pry to snad trochu navrati sluch) a sílene kricela kdyz mluvila... ale byla hezky sneda lol

no že někdo je nahluchlej,je spíše smutné..............ále pro tvou informaci betakaroten se neaplikuje injekční formou !!!!! a tento přípravek je určen na shědnutí kůže a eventuelně na oči.................jinak je to kravina!!!!!

????????????? tolik nesouvisejicich informaci v jedne vete, to cumim jak cip...  :o

betakaroten ti totiz dodava snedou barvu a jelikoz sme se bavili o hluchosti tak sem jen pridala prispevek o slecne ktera tu hluchost vazne ma a leci se na to... nevim co kde jsou na tom nesouvisejici informace / prosim uved mi to na spravnou miru at vim, kde delam chybu

Upraveno od Andílek

no že někdo je nahluchlej,je spíše smutné..............ále pro tvou informaci betakaroten se neaplikuje injekční formou !!!!! a tento přípravek je určen na shědnutí kůže a eventuelně na oči.................jinak je to kravina!!!!!

jenze ji to predepsal nejaky lekar a jeste co vim, tak ze to proplaci pojistovna... a je to formou injekci - nepsala bych to jen tak sejdo - zas tak chytra nejsem abych si vymyslela takovy zvast

????????????? tolik nesouvisejicich informaci v jedne vete, to cumim jak cip...  :o

betakaroten ti totiz dodava snedou barvu a jelikoz sme se bavili o hluchosti tak semzjen pridala prispevek o slecne ktera tu hluchost vazne ma a leci se na to... nevim co kde jsou an tom nesouvisejici informace / prosim uved mi to na spravnou miru at vim, kde delam chybu

ted uz tomu chapu, beru zpet, omlouvam se :unsure: ....jsem jen prumernej chlap :D

ted uz tomu chapu, beru zpet, omlouvam se :unsure: ....jsem jen prumernej chlap :D

priste cti pozorne ;)

ted uz tomu chapu, beru zpet, omlouvam se :unsure:  ....jsem jen prumernej chlap    :D

priste cti pozorne ;)

kol100

:specool:

post-31-1170334764.jpg

• Autor

jenze ji to predepsal nejaky lekar a jeste co vim, tak ze to proplaci pojistovna... a je to formou injekci - nepsala bych to jen tak sejdo - zas tak chytra nejsem abych si vymyslela takovy zvast

to já tak zase chytrý jsem ;) ...je to volovina.........né každý kdo má karlův učnak,bude to pravé ořechové ;);)

to já tak zase chytrý jsem ;) ...je to volovina.........né každý kdo má karlův učnak,bude to pravé ořechové ;);)

jasne ty jsi z oboru ;) nicmene dekuji za upozorneni, ze to asi nebude spravna lecba...

nadhera, ta cerná je proste nej :palec2:

• Autor
to já tak zase chytrý jsem  ;) ...je to volovina.........né každý kdo má karlův učnak,bude to pravé ořechové  ;)  ;)

jasne ty jsi z oboru ;) nicmene dekuji za upozorneni, ze to asi nebude spravna lecba...

jako placebo efekt možná..... ;):)

jj :palec2: Havlíčkův Brod ;)

Zajimavy ty cerveny svetla

toma tak spidiman ty plasty opravdu chce takze te musim zklamat

Hezké odpoledne :D

Ahooooooj :)

Ahooooooj :)

Ahooj Marto :) Jak se máš?? Ještě pracovně nebo už si doma?

Jeste pracovne a jeste tak hodinku tu budu

Co ty? ted k vam dorazi od Kochtika pozdrav v blizke dobe :)

Jeste pracovne a jeste tak hodinku tu budu

:D to už máš za pár.... ;)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.