BadyS Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 a naopak je to jak? dalekozrakost? chlupate dlane co vy tam na jihu nemate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Kubo, tak to tady zacal Sejda.. (Sejis @ 1.2.2007, 11:56 )a na tu platinu jsi přišla jak nebude to pochcaná sláma,odstín téměř identický Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 kačenka není přece hluchá ......... no nekdy delam ze neslysím, ale to jen vyjímečně ale sranda je - potkala jsem jednu prihluchlou holku, ktera chodi na injekce betakarotenu (pry to snad trochu navrati sluch) a sílene kricela kdyz mluvila... ale byla hezky sneda ????????????? tolik nesouvisejicich informaci v jedne vete, to cumim jak cip... Mne se teda zda,ze to docela navazuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Kubo, tak to tady zacal Sejda.. (Sejis @ 1.2.2007, 11:56 )a na tu platinu jsi přišla jak nebude to pochcaná sláma,odstín téměř identický uz viiim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 a naopak je to jak? dalekozrakost? chlupate dlane co vy tam na jihu nemate to vis, prijed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 kačenka není přece hluchá ......... no nekdy delam ze neslysím, ale to jen vyjímečně ale sranda je - potkala jsem jednu prihluchlou holku, ktera chodi na injekce betakarotenu (pry to snad trochu navrati sluch) a sílene kricela kdyz mluvila... ale byla hezky sneda no že někdo je nahluchlej,je spíše smutné..............ále pro tvou informaci betakaroten se neaplikuje injekční formou !!!!! a tento přípravek je určen na shědnutí kůže a eventuelně na oči.................jinak je to kravina!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 (editace) ????????????? tolik nesouvisejicich informaci v jedne vete, to cumim jak cip... betakaroten ti totiz dodava snedou barvu a jelikoz sme se bavili o hluchosti tak sem jen pridala prispevek o slecne ktera tu hluchost vazne ma a leci se na to... nevim co kde jsou na tom nesouvisejici informace / prosim uved mi to na spravnou miru at vim, kde delam chybu Editováno: 1. Únor 2007, autor: Andílek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 no že někdo je nahluchlej,je spíše smutné..............ále pro tvou informaci betakaroten se neaplikuje injekční formou !!!!! a tento přípravek je určen na shědnutí kůže a eventuelně na oči.................jinak je to kravina!!!!! jenze ji to predepsal nejaky lekar a jeste co vim, tak ze to proplaci pojistovna... a je to formou injekci - nepsala bych to jen tak sejdo - zas tak chytra nejsem abych si vymyslela takovy zvast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 ????????????? tolik nesouvisejicich informaci v jedne vete, to cumim jak cip... betakaroten ti totiz dodava snedou barvu a jelikoz sme se bavili o hluchosti tak semzjen pridala prispevek o slecne ktera tu hluchost vazne ma a leci se na to... nevim co kde jsou an tom nesouvisejici informace / prosim uved mi to na spravnou miru at vim, kde delam chybu ted uz tomu chapu, beru zpet, omlouvam se ....jsem jen prumernej chlap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 ted uz tomu chapu, beru zpet, omlouvam se ....jsem jen prumernej chlap priste cti pozorne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 ted uz tomu chapu, beru zpet, omlouvam se ....jsem jen prumernej chlap priste cti pozorne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 no že někdo je nahluchlej,je spíše smutné..............ále pro tvou informaci betakaroten se neaplikuje injekční formou !!!!! a tento přípravek je určen na shědnutí kůže a eventuelně na oči.................jinak je to kravina!!!!! jenze ji to predepsal nejaky lekar a jeste co vim, tak ze to proplaci pojistovna... a je to formou injekci - nepsala bych to jen tak sejdo - zas tak chytra nejsem abych si vymyslela takovy zvast to já tak zase chytrý jsem ...je to volovina.........né každý kdo má karlův učnak,bude to pravé ořechové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 to já tak zase chytrý jsem ...je to volovina.........né každý kdo má karlův učnak,bude to pravé ořechové jasne ty jsi z oboru nicmene dekuji za upozorneni, ze to asi nebude spravna lecba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 nadhera, ta cerná je proste nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 to já tak zase chytrý jsem ...je to volovina.........né každý kdo má karlův učnak,bude to pravé ořechové jasne ty jsi z oboru nicmene dekuji za upozorneni, ze to asi nebude spravna lecba... jako placebo efekt možná..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 jj Havlíčkův Brod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Zajimavy ty cerveny svetla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 toma tak spidiman ty plasty opravdu chce takze te musim zklamat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Hezké odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Hezké odpoledne Ahooooooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Hezké odpoledne Ahooooooj Ahooj Marto Jak se máš?? Ještě pracovně nebo už si doma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Jeste pracovne a jeste tak hodinku tu budu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Co ty? ted k vam dorazi od Kochtika pozdrav v blizke dobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Jeste pracovne a jeste tak hodinku tu budu to už máš za pár.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky