IvanaII Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Co ty? ted k vam dorazi od Kochtika pozdrav v blizke dobe k nám??? ale to bude určitě něco pro cosblala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Musim bezet na meeting nekoho zprcat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 cus takhle na odpoledni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Tak japak se mame pri ctvrtku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Ale jo jde to ,když jsem doma A ty?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 No ja ted dru jak mezek v praci ..... takze taky to jde ale visjak patek je patek..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 pekne odpoledne mladeznictvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 ty voe kaslu na to a jdu makat do Škoda Auto........ http://www.novinky.cz/ekonomika/odbory-ve-...8139_pa0pt.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 No ja ted dru jak mezek v praci ..... takze taky to jde ale visjak patek je patek..... no jasně Ahoj Kubí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Teda pánové jsem si nemyslela,že mě tu necháte samotnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 hospodskej pivko a rum at se to tu rozhoupe trochu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Ahoj lidi. Tak už máte Internet Explorer 7 ? Teď jsem ho stáhnul a vypadá fakt super docela mě nadchl hlavně to vyhlazování textu je bomba vše v tom vypadá a čte se mnohem lépe. Akorád pokud máte "legální" ) windows jako já tak si je musíte cracknout aby vám to šlo naistalovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Ahoj lidi. Tak už máte Internet Explorer 7 ? Teď jsem ho stáhnul a vypadá fakt super docela mě nadchl hlavně to vyhlazování textu je bomba vše v tom vypadá a čte se mnohem lépe. Akorád pokud máte "legální" ) windows jako já tak si je musíte cracknout aby vám to šlo naistalovat. ja mam legalni naprosto vsechno jako ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 ty voe kaslu na to a jdu makat do Škoda Auto........ http://www.novinky.cz/ekonomika/odbory-ve-...8139_pa0pt.html hle nic si z toho nedelej...ja delam pry ve firme ktera bez vedeni dava prumerne 55.000 nikdo koho znam z normalnich zamestnanacu to nema tak nevim kde se to vzalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Ahoj lidi. Tak už máte Internet Explorer 7 ? Teď jsem ho stáhnul a vypadá fakt super docela mě nadchl hlavně to vyhlazování textu je bomba vše v tom vypadá a čte se mnohem lépe. Akorád pokud máte "legální" ) windows jako já tak si je musíte cracknout aby vám to šlo naistalovat. IE fujky Firefox for ever Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Tak to mame vsichni legalni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Ahoj lidi. Tak už máte Internet Explorer 7 ? Teď jsem ho stáhnul a vypadá fakt super docela mě nadchl hlavně to vyhlazování textu je bomba vše v tom vypadá a čte se mnohem lépe. Akorád pokud máte "legální" ) windows jako já tak si je musíte cracknout aby vám to šlo naistalovat. IE fujky Firefox for ever Holy true Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Jdu dom,uz me to tu neba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 (editace) Ahoj lidi. Tak už máte Internet Explorer 7 ? Teď jsem ho stáhnul a vypadá fakt super docela mě nadchl hlavně to vyhlazování textu je bomba vše v tom vypadá a čte se mnohem lépe. Akorád pokud máte "legální" ) windows jako já tak si je musíte cracknout aby vám to šlo naistalovat. IE fujky Firefox for ever presne tak...IE nebrat v zadne verzi... Editováno: 1. Únor 2007, autor: Georg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 ty voe kaslu na to a jdu makat do Škoda Auto........ http://www.novinky.cz/ekonomika/odbory-ve-...8139_pa0pt.html hle nic si z toho nedelej...ja delam pry ve firme ktera bez vedeni dava prumerne 55.000 nikdo koho znam z normalnich zamestnanacu to nema tak nevim kde se to vzalo a tohle je taky veta - Bez managementu je dnes průměrná měsíční mzda v automobilce téměř 27 000 korun, tedy zhruba o 7000 korun vyšší než průměrná mzda v České republice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 ty voe kaslu na to a jdu makat do Škoda Auto........ http://www.novinky.cz/ekonomika/odbory-ve-...8139_pa0pt.html hle nic si z toho nedelej...ja delam pry ve firme ktera bez vedeni dava prumerne 55.000 nikdo koho znam z normalnich zamestnanacu to nema tak nevim kde se to vzalo a tohle je taky veta - Bez managementu je dnes průměrná měsíční mzda v automobilce téměř 27 000 korun, tedy zhruba o 7000 korun vyšší než průměrná mzda v České republice. a to chtej dvouciferný rust mezd............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 bré odpoledne vážení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Teda pánové jsem si nemyslela,že mě tu necháte samotnou nené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 bré odpoledne vážení hoj takze co to bude pane? rumicek vodecka nebo fernytek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky