Přejít na obsah

HOSPODA č.6

Sejis

Doporučené příspěvky

Ahoj lidi. Tak už máte Internet Explorer 7 ? Teď jsem ho stáhnul a vypadá fakt super docela mě nadchl hlavně to vyhlazování textu je bomba vše v tom vypadá a čte se mnohem lépe. Akorád pokud máte "legální" :)) windows jako já tak si je musíte cracknout aby vám to šlo naistalovat.  lol

IE fujky

Firefox for ever

Taky používám převážně Firefox. Ale zkusil jsem dnes ten novej IE a vypadá dobře. Třeba to vyhlazování je fakt super.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj lidi. Tak už máte Internet Explorer 7 ? Teď jsem ho stáhnul a vypadá fakt super docela mě nadchl hlavně to vyhlazování textu je bomba vše v tom vypadá a čte se mnohem lépe. Akorád pokud máte "legální" :)) windows jako já tak si je musíte cracknout aby vám to šlo naistalovat.  lol

IE fujky

Firefox for ever

Taky používám převážně Firefox. Ale zkusil jsem dnes ten novej IE a vypadá dobře. Třeba to vyhlazování je fakt super.

me by spis zajimalo jak je bezpecnej nez to vyhlazovani ;)

Odkaz ke komentáři

Pouzivam IE na Win2k SP4 s veskeryma zaplatama, za poradnym firewallem a citim se bezpecne :p Adaware a Spybot poustim tak jednou za mesic na vycisteni cookies, antivirak uz nemam asi pet let, porad je to mezi zidli a klavesnici, a Firefox, no, asi jako Linux, pouzivat to je in :)

Odkaz ke komentáři

Pouzivam IE na Win2k SP4 s veskeryma zaplatama, za poradnym firewallem a citim se bezpecne  :p  Adaware a Spybot poustim tak jednou za mesic na vycisteni cookies, antivirak uz nemam asi pet let, porad je to mezi zidli a klavesnici, a Firefox, no, asi jako Linux, pouzivat to je in :)

přesně jak říkáš ,já ti rozumím......to já taky dnes vezl subarachnoidální krácení a paroxismální tachykardií,která progradovala do supraventrikulární tachyaritmie i když nakonec to byl veterobrogení algický syndrom chudák pacient cítil pavor mortis......pak byla celkem brnkačka u fenylketonurika epistaxe i když byl léčen na pelentanu což byl problém a tak byl předán na otorinolaringologii,což chápeš................... :t:smich:

Editováno: , autor: Sejis
Odkaz ke komentáři

Pouzivam IE na Win2k SP4 s veskeryma zaplatama, za poradnym firewallem a citim se bezpecne  :p  Adaware a Spybot poustim tak jednou za mesic na vycisteni cookies, antivirak uz nemam asi pet let, porad je to mezi zidli a klavesnici, a Firefox, no, asi jako Linux, pouzivat to je in :)

přesně jak říkáš ,já ti rozumím......to já taky dnes vezl subarachnoidální krácení a paroxismální tachykardií,která progradovala do supraventrikulární tachyaritmie i když nakonec to byl veterobrogení algický syndrom chudák pacient cítil pavor mortis......pak byla celkem brnkačka u fenylketonurika epistaxe i když byl léčen na pelentanu což byl problém a tak byl předán na otorinolaringologii,což chápeš................... :t:smich:

Jenze ja se kompama nezivim, to jen tak na okraj lol

Z toho, cos psal nerozumim:

subarachnoidální

paroxismální

supraventrikulární

algický syndrom

pelentan

Jinak znam vse ;):D

Odkaz ke komentáři

subarachnoidální

paroxismální

supraventrikulární

algický syndrom

pelentan

me komply zivi, sice hlavne prumyslove, ale dnes je to stejne vsechno hodne na platformach win CE, windows XP embeded atd... a muzu rict, ze IE dava obrovky prostor ruznemu spyvare aatd a to ne v zavislosti na zaplatach, ale z principu propojeni s jadrem systemu (hlavne ve win XP)

Odkaz ke komentáři

subarachnoidální

paroxismální

supraventrikulární

algický syndrom

pelentan

tak to jsme na tom asi stejně lol:D:D:D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...