Vaša Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 dobrý podvečer všem schade nadšencům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Ahoj lidi. Tak už máte Internet Explorer 7 ? Teď jsem ho stáhnul a vypadá fakt super docela mě nadchl hlavně to vyhlazování textu je bomba vše v tom vypadá a čte se mnohem lépe. Akorád pokud máte "legální" ) windows jako já tak si je musíte cracknout aby vám to šlo naistalovat. IE fujky Firefox for ever Taky používám převážně Firefox. Ale zkusil jsem dnes ten novej IE a vypadá dobře. Třeba to vyhlazování je fakt super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karpe Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 zdar vespolek ,zejména všem notoricky známé "Trvale Dobrá Investice" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Teda pánové jsem si nemyslela,že mě tu necháte samotnou nené hmm a jsem tu zase sama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Pekny vecer.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Ahoj ...konečně někdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Ahoj ...konečně někdo A kde koho vidis??Asi vsichni odpocivaji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Ahoj ...konečně někdo A kde koho vidis??Asi vsichni odpocivaji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 no jo...to je spravny relax....to je pristup,to se mi libi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 no jo...to je spravny relax....to je pristup,to se mi libi.. komu by se takový relax nelíbil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Ahoj lidi. Tak už máte Internet Explorer 7 ? Teď jsem ho stáhnul a vypadá fakt super docela mě nadchl hlavně to vyhlazování textu je bomba vše v tom vypadá a čte se mnohem lépe. Akorád pokud máte "legální" ) windows jako já tak si je musíte cracknout aby vám to šlo naistalovat. IE fujky Firefox for ever Taky používám převážně Firefox. Ale zkusil jsem dnes ten novej IE a vypadá dobře. Třeba to vyhlazování je fakt super. me by spis zajimalo jak je bezpecnej nez to vyhlazovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 no jo...to je spravny relax....to je pristup,to se mi libi.. komu by se takový relax nelíbil presne tak...snad jedine blaznovi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Od Microsoftu snad bezpecny nikdy nic nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 bré odpoledne vážení hoj takze co to bude pane? rumicek vodecka nebo fernytek... limo prosím večer čeká sport Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 bré odpoledne vážení hoj takze co to bude pane? rumicek vodecka nebo fernytek... limo prosím večer čeká sport Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Pouzivam IE na Win2k SP4 s veskeryma zaplatama, za poradnym firewallem a citim se bezpecne Adaware a Spybot poustim tak jednou za mesic na vycisteni cookies, antivirak uz nemam asi pet let, porad je to mezi zidli a klavesnici, a Firefox, no, asi jako Linux, pouzivat to je in Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 (editace) Pouzivam IE na Win2k SP4 s veskeryma zaplatama, za poradnym firewallem a citim se bezpecne Adaware a Spybot poustim tak jednou za mesic na vycisteni cookies, antivirak uz nemam asi pet let, porad je to mezi zidli a klavesnici, a Firefox, no, asi jako Linux, pouzivat to je in přesně jak říkáš ,já ti rozumím......to já taky dnes vezl subarachnoidální krácení a paroxismální tachykardií,která progradovala do supraventrikulární tachyaritmie i když nakonec to byl veterobrogení algický syndrom chudák pacient cítil pavor mortis......pak byla celkem brnkačka u fenylketonurika epistaxe i když byl léčen na pelentanu což byl problém a tak byl předán na otorinolaringologii,což chápeš................... Editováno: 1. Únor 2007, autor: Sejis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 ahooooj lidi, prave odhlucnuju pate dvere, mirelon, chemopren, pivo...la lahoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 ahooooj lidi, prave odhlucnuju pate dvere, mirelon, chemopren, pivo...la lahoda... ten chemoprén s pivem v uzavřené místnosti to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 (editace) ahooooj lidi, prave odhlucnuju pate dvere, mirelon, chemopren, pivo...la lahoda... ten chemoprén s pivem v uzavřené místnosti to neee, na dilne, asi 15x80m vyska cca 6m Editováno: 1. Únor 2007, autor: Jeneburg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 ahooooj lidi, prave odhlucnuju pate dvere, mirelon, chemopren, pivo...la lahoda... ten chemoprén s pivem v uzavřené místnosti to neee, na dilne, asi 15x80m škoda mohl si jí mít jako vidle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 neee, na dilne, asi 15x80m škoda mohl si jí mít jako vidle voe, to uz mam, sosam 5 skopek, jeste ze mam ridicku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Pouzivam IE na Win2k SP4 s veskeryma zaplatama, za poradnym firewallem a citim se bezpecne Adaware a Spybot poustim tak jednou za mesic na vycisteni cookies, antivirak uz nemam asi pet let, porad je to mezi zidli a klavesnici, a Firefox, no, asi jako Linux, pouzivat to je in přesně jak říkáš ,já ti rozumím......to já taky dnes vezl subarachnoidální krácení a paroxismální tachykardií,která progradovala do supraventrikulární tachyaritmie i když nakonec to byl veterobrogení algický syndrom chudák pacient cítil pavor mortis......pak byla celkem brnkačka u fenylketonurika epistaxe i když byl léčen na pelentanu což byl problém a tak byl předán na otorinolaringologii,což chápeš................... Jenze ja se kompama nezivim, to jen tak na okraj Z toho, cos psal nerozumim: subarachnoidální paroxismální supraventrikulární algický syndrom pelentan Jinak znam vse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Pouzivam IE na Win2k SP4 s veskeryma zaplatama, za poradnym firewallem a citim se bezpecne Adaware a Spybot poustim tak jednou za mesic na vycisteni cookies, antivirak uz nemam asi pet let, porad je to mezi zidli a klavesnici, a Firefox, no, asi jako Linux, pouzivat to je in přesně jak říkáš ,já ti rozumím......to já taky dnes vezl subarachnoidální krácení a paroxismální tachykardií,která progradovala do supraventrikulární tachyaritmie i když nakonec to byl veterobrogení algický syndrom chudák pacient cítil pavor mortis......pak byla celkem brnkačka u fenylketonurika epistaxe i když byl léčen na pelentanu což byl problém a tak byl předán na otorinolaringologii,což chápeš................... Jenze ja se kompama nezivim, to jen tak na okraj Z toho, cos psal nerozumim: subarachnoidální paroxismální supraventrikulární algický syndrom pelentan Jinak znam vse me komply zivi, sice hlavne prumyslove, ale dnes je to stejne vsechno hodne na platformach win CE, windows XP embeded atd... a muzu rict, ze IE dava obrovky prostor ruznemu spyvare aatd a to ne v zavislosti na zaplatach, ale z principu propojeni s jadrem systemu (hlavne ve win XP) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Pouzivam IE na Win2k SP4 s veskeryma zaplatama, za poradnym firewallem a citim se bezpecne Adaware a Spybot poustim tak jednou za mesic na vycisteni cookies, antivirak uz nemam asi pet let, porad je to mezi zidli a klavesnici, a Firefox, no, asi jako Linux, pouzivat to je in přesně jak říkáš ,já ti rozumím......to já taky dnes vezl subarachnoidální krácení a paroxismální tachykardií,která progradovala do supraventrikulární tachyaritmie i když nakonec to byl veterobrogení algický syndrom chudák pacient cítil pavor mortis......pak byla celkem brnkačka u fenylketonurika epistaxe i když byl léčen na pelentanu což byl problém a tak byl předán na otorinolaringologii,což chápeš................... Jenze ja se kompama nezivim, to jen tak na okraj Z toho, cos psal nerozumim: subarachnoidální paroxismální supraventrikulární algický syndrom pelentan Jinak znam vse tak to jsme na tom asi stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky