Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 a co ty zase se pak vypaříš?? ee, nevypařím - pokud to nebude v létě tak to nehrozí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 a co ty zase se pak vypaříš?? ee, nevypařím - pokud to nebude v létě tak to nehrozí zase se chytáš slovíček,co?!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 No vidím,že ti chlapi už jsou zase v...pá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 zase se chytáš slovíček,co?!! ne to ne, ale bavím se tu nad mým horoskopem - již tři horoskopy z jiných zdrojů mi na léto přisoudily lásku při konstatovaní že do léta si budu užívat mým kamarádkám, mě děvčata upozornila, že mě budou hlídat, ale na besídku je brát nehodlám Takže se tímhle naprosto dokonale bavím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 No vidím,že ti chlapi už jsou zase v...pá to víš malá výdrž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 ja teda zaspal ...takova debata a ja tu nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 ja teda zaspal ...takova debata a ja tu nebyl njn, mel by si trenovat s tou vydrzi a ne zaspavat tak dulezite debaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 ja teda zaspal ...takova debata a ja tu nebyl Ahoj neboj zase bude někdy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 kaci,ty se v lete zamilujes ? teda..... jake jsi znameni ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 ja teda zaspal ...takova debata a ja tu nebyl njn, mel by si trenovat s tou vydrzi a ne zaspavat tak dulezite debaty ja mel telfon...proto jsem tu nemohl byt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 kaci,ty se v lete zamilujes ? teda..... jake jsi znameni ? lvíček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 ja mel telfon...proto jsem tu nemohl byt. telfon - to je teflon nebo telefon?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 pracuju - uklízím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 pracuju - uklízím jeden z mála uklízí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 kdo má problémy s nespavostí může konzultovat s mladym. v noci se vzbudil na čurání a jak byl rozespalej tak neudělal 10 kroků ale jen dva a vyčůral se do křesla (naštěstí nafukovací) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Už jsem zase zde, musel jsem tady pořešit pár závažných úkolů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 pracuju - uklízím jeden z mála uklízí chlapi na to moc nemaji cas - nejaky uklid - co to je?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 kdo má problémy s nespavostí může konzultovat s mladym. v noci se vzbudil na čurání a jak byl rozespalej tak neudělal 10 kroků ale jen dva a vyčůral se do křesla (naštěstí nafukovací) se stane v rozespalosti nekteri zapominaji i zvedat ten dekl co je na prkynku a to uz jsou dospelaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 pracuju - uklízím jeden z mála uklízí Deniska dobře vaří a stará se o mě tak aspoň něco udělám a máme malej domeček (z venku jen jedno okno) tak je to hned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 pracuju - uklízím jeden z mála uklízí Deniska dobře vaří a stará se o mě tak aspoň něco udělám a máme malej domeček (z venku jen jedno okno) tak je to hned Hodnej kluk To chválím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Hodnej kluk To chválím Vašo nemáš bráchu?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 jednou umeju zem a hend o tom ví 1/2 republiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 jednou umeju zem a hend o tom ví 1/2 republiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 kdo má problémy s nespavostí může konzultovat s mladym. v noci se vzbudil na čurání a jak byl rozespalej tak neudělal 10 kroků ale jen dva a vyčůral se do křesla (naštěstí nafukovací) to znam..teda ja to nedelam,ale bracha to delalval bezne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 ja mel telfon...proto jsem tu nemohl byt. telfon - to je teflon nebo telefon?? promin..TELEFON ..haloo haloo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky