Andílek Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 ja na jidlo nevim co planuju, ale vecere mozna bude steak ze stodolni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 ja na jidlo nevim co planuju, ale vecere mozna bude steak ze stodolni a ty jsi v B? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 a ty jsi v B? ee ale mam chut se jet na vecer projet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 tak dneska je na programu gulášová polívka(která je už hotová) A cosby bude mít ještě brambory a masíčko ze středy A co ty plánuješ na papu? no hlavne bacha na fazolky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 tak dneska je na programu gulášová polívka(která je už hotová) A cosby bude mít ještě brambory a masíčko ze středy A co ty plánuješ na papu? no hlavne bacha na fazolky Ale Kubčo ty už nejsou bude masíčko,co si cosboš tak pochvaloval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 no hlavne bacha na fazolky Ale Kubčo ty už nejsou bude masíčko,co si cosboš tak pochvaloval a ja mam sejra a rohliiik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 no hlavne bacha na fazolky Ale Kubčo ty už nejsou bude masíčko,co si cosboš tak pochvaloval a ja mam sejra a rohliiik ale jestli chceš úbytek na váze ,tak bys asi neměl papat pořád bílé pečivo jinak si nech chutit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 a ja mam sejra a rohliiik ale jestli chceš úbytek na váze ,tak bys asi neměl papat pořád bílé pečivo jinak si nech chutit jeste tu je chleba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 a ja mam sejra a rohliiik ale jestli chceš úbytek na váze ,tak bys asi neměl papat pořád bílé pečivo jinak si nech chutit jeste tu je chleba no ale černý Kubo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 jeste tu je chleba no ale černý Kubo me zlobis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 me zlobis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 me zlobis... no to je on, dost ze jsi neco napsal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Zdravim damy . Ahoj Kacenko,Ivanko a Spidacku : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 jeste tu je chleba no ale černý Kubo me zlobis... já??? nee chci jen pro tebe dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Zdravim damy . Ahoj Kacenko,Ivanko a Spidacku :<!--emo&:--><!--endemo--> Ahoj Marto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 7 ???? my máme jen 1,5 stupnu no jaja, ted jsem byl venku,akorát na mikču Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 V dolíčku pod kopci hlásím slunečno a +16° C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Kde máš Spidi avatara? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 V dolíčku pod kopci hlásím slunečno a +16° C sakra to tam máte městský central hajcung Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 haloooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 hakó ,kde jste kdo???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Ahóóój, já jsem tadýýýýý Ale asik jen na chviličku, dneska mně pořád honí práce a já ne a ne jí utéct Jinak k obídku byla rajská polívečka, filé a bramb. kaše-jsem na prasknutí, chtělo by to dvacet ve vodorovné poloze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Pěkné páteční odpoledne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Pěkné páteční odpoledne.. Nápodobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Ahoj kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky