Vaša Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 ted jsem se dozvěděl že Denča krtečkovi vybere bříško a dá tam banány - žeprej aby to nemusel kousat
kocht Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 No,takhle na nej musis Hlavne bacha pri dlabani toho korpusu. Mimochodem krtek se narodil tady kousek ode me cca 100m vzdusnou carou. Takze doboru chut z Kochtova
novi37 Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 musíš mít spoustu důftipu abys ju do sebe dostal no tak to si myslim, ze sou jidla, na ktery musis mit tohu duftipu este vic a nejsou Ftipny...
kocht Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 No,tak jsme se tu vsichni hezky pozdravili a muzeme zacit hezky diskutovat ne? Petre jak je to s tou nabidkou navstevy Cockpitu,jak jsi mi pred rokem prislibil po te moji nehode zpusobene touhou po letadlech?
BadyS Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 Ahoj chlapci Ahoj Ivanko, tak co už dorazili divadelníci?
Petr s Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 bry den... Zrad kamaráde, jak je bejku -_- ahoj - posílal jsi mi tu lištu, dostal jsi prachy?
BadyS Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 No,tak jsme se tu vsichni hezky pozdravili a muzeme zacit hezky diskutovat ne? tak že bych šel zas něco dělat ?
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 Zrad kamaráde, jak je bejku -_- Zdar jak Brno Bady... Jak je ? Práce, práce, práce, práce, práce, práce, práce, práce a zase práce...
BadyS Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 ahoj - posílal jsi mi tu lištu, dostal jsi prachy? čágo chlape, jasan vše ok -_-
IvanaII Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 Ahoj chlapci Ahoj Ivanko, tak co už dorazili divadelníci? Ahojky Badysku Určitě Malý je v družině a velký se zase hrabe v autě Jak se máš?
Petr s Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 No,tak jsme se tu vsichni hezky pozdravili a muzeme zacit hezky diskutovat ne?Petre jak je to s tou nabidkou navstevy Cockpitu,jak jsi mi pred rokem prislibil po te moji nehode zpusobene touhou po letadlech? Musim se přiznat, že nám tady na letišti těžče zpřísnili přístup návštěv. Byla se tady podívat Katka a sama poznala, že jsme se nedostali, tam kam jsem původně chtěl. Určitě to půjde, ale musíme počkat, až bude éro přímo tady u nás - tak to poznala Katka.
Petr s Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 ahoj - posílal jsi mi tu lištu, dostal jsi prachy? čágo chlape, jasan vše ok -_- tak to jsem rád
BadyS Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 Zdar jak Brno Bady... Jak je ? Práce, práce, práce, práce, práce, práce, práce, práce a zase práce... takže jako vždy zase aspoň budou koláče tvarohovej, makovej lol
Doporučené příspěvky