Vaša Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 ted jsem se dozvěděl že Denča krtečkovi vybere bříško a dá tam banány - žeprej aby to nemusel kousat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 No,takhle na nej musis Hlavne bacha pri dlabani toho korpusu. Mimochodem krtek se narodil tady kousek ode me cca 100m vzdusnou carou. Takze doboru chut z Kochtova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Koncovku mi nefot,kdyz je nova,co bych na ni videl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 musíš mít spoustu důftipu abys ju do sebe dostal no tak to si myslim, ze sou jidla, na ktery musis mit tohu duftipu este vic a nejsou Ftipny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 dobré odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 hale Badys,Spidi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 hale Badys,Spidi.... Hello dolly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 bry den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Ahoj chlapci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Ahoj chlapci Ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 bry den... Zrad kamaráde, jak je bejku -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 No,tak jsme se tu vsichni hezky pozdravili a muzeme zacit hezky diskutovat ne? Petre jak je to s tou nabidkou navstevy Cockpitu,jak jsi mi pred rokem prislibil po te moji nehode zpusobene touhou po letadlech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 bry den všem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Ahoj chlapci Ahoj Ivanko, tak co už dorazili divadelníci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 bry den... Zrad kamaráde, jak je bejku -_- ahoj - posílal jsi mi tu lištu, dostal jsi prachy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 No,tak jsme se tu vsichni hezky pozdravili a muzeme zacit hezky diskutovat ne? tak že bych šel zas něco dělat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Zrad kamaráde, jak je bejku -_- Zdar jak Brno Bady... Jak je ? Práce, práce, práce, práce, práce, práce, práce, práce a zase práce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 ahoj - posílal jsi mi tu lištu, dostal jsi prachy? čágo chlape, jasan vše ok -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Ahoj chlapci Ahoj Ivanko, tak co už dorazili divadelníci? Ahojky Badysku Určitě Malý je v družině a velký se zase hrabe v autě Jak se máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 No,tak jsme se tu vsichni hezky pozdravili a muzeme zacit hezky diskutovat ne?Petre jak je to s tou nabidkou navstevy Cockpitu,jak jsi mi pred rokem prislibil po te moji nehode zpusobene touhou po letadlech? Musim se přiznat, že nám tady na letišti těžče zpřísnili přístup návštěv. Byla se tady podívat Katka a sama poznala, že jsme se nedostali, tam kam jsem původně chtěl. Určitě to půjde, ale musíme počkat, až bude éro přímo tady u nás - tak to poznala Katka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Brý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 ahoj - posílal jsi mi tu lištu, dostal jsi prachy? čágo chlape, jasan vše ok -_- tak to jsem rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Ahoj Péťo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Zdar jak Brno Bady... Jak je ? Práce, práce, práce, práce, práce, práce, práce, práce a zase práce... takže jako vždy zase aspoň budou koláče tvarohovej, makovej lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky