Petr81 Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Ahoj Péťo NAzdar Ivčo . JAk se máme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Ahoj Péťo ahoj, jsme si dlouho nepsali, co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Ahoj Péťo NAzdar Ivčo . JAk se máme? Dá se to a co ty a Péťa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Ahoj Péťo ahoj, jsme si dlouho nepsali, co nj promin Péto,myslela jsem Petra 81 promin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Jak se máš? vše OK, dneska nějak u mě dobrá nálada ani nevím proč, jen čekám kdo mě ji pokazí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Ahoj Péťo NAzdar Ivčo . JAk se máme? Dá se to a co ty a Péťa? ale jo, pohoda . Právě přemýšlím jestli se mi chce něco dělat nebo jestli budu jen předstírat práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Jak se máš? vše OK, dneska nějak u mě dobrá nálada ani nevím proč, jen čekám kdo mě ji pokazí a není to ještě pozůstatek kofče s lumíkem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 bry den všem... Ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 No,tak jsme se tu vsichni hezky pozdravili a muzeme zacit hezky diskutovat ne?Petre jak je to s tou nabidkou navstevy Cockpitu,jak jsi mi pred rokem prislibil po te moji nehode zpusobene touhou po letadlech? Musim se přiznat, že nám tady na letišti těžče zpřísnili přístup návštěv. Byla se tady podívat Katka a sama poznala, že jsme se nedostali, tam kam jsem původně chtěl. Určitě to půjde, ale musíme počkat, až bude éro přímo tady u nás - tak to poznala Katka. Dobry dobry,ja si pockam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Dobry dobry,ja si pockam No a kdyby Ti stačil Airbus třistadváca od tuniskýho NouvelAiru, tak se stav do Brna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 a není to ještě pozůstatek kofče s lumíkem? aha no to néé to je už dlouho,ale lumik ještě zustal ale kofča nie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 a není to ještě pozůstatek kofče s lumíkem? aha no to néé to je už dlouho,ale lumik ještě zustal ale kofča nie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 a není to ještě pozůstatek kofče s lumíkem? aha no to néé to je už dlouho,ale lumik ještě zustal ale kofča nie určitě mě ji někdo upíjel, ja to moc neředím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 určitě mě ji někdo upíjel, ja to moc neředím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 určitě mě ji někdo upíjel, ja to moc neředím Spidiku pěkný kyblík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Spidiku pěkný kyblík Změna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Stabíky, trošku rozdíl, což...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Spidiku pěkný kyblík Změna... jasan, i ta žlutá oktuli sluší, všici budou čučet lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Stabíky, trošku rozdíl, což...? huh to je tak jednou tolik ten průměr ne? pekné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 huh to je tak jednou tolik ten průměr ne? pekné No baže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 huh to je tak jednou tolik ten průměr ne? pekné No baže... hele kde je kyblík už máš namontováno?změna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 hele kde je kyblík už máš namontováno?změna? back to earth... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Spidi pora mi vrta hlavou ta tvoje pochmurna nalada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Spidi pora mi vrta hlavou ta tvoje pochmurna nalada Prostě některý věci jsou tak nějak na pi*u... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Spidi pora mi vrta hlavou ta tvoje pochmurna nalada Prostě některý věci jsou tak nějak na pi*u... Lubo, to je všude . Nepodléhej smutkům, bude líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky