kocht Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 A povis mi ktery ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 kazisvet baurak jen nakoukl a zmizel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Lubo, to je všude . Nepodléhej smutkům, bude líp Pevně v to věřím Peťo Přece pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí... A tak vůbec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Lubo, to je všude . Nepodléhej smutkům, bude líp Pevně v to věřím Peťo Přece pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí... A tak vůbec... No sámo, tak to má být . Tak na to dáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Avataaaaaaaaaar je zptaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 A povis mi ktery ? To ani ne, ale když Ti řeknu, že někomu z OC není líno mě volat za těžký lowe do Německa a vykládat, kdo je jakej ***** a kdo zas komu co řekl a udělal, tak to mě taky zaráží. Za prvé s tím nemůžu nic dělat a za druhé na to vůbec nemám čas a myšlenky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 No sámo, tak to má být . Tak na to dáme Jj, dáme... Dal bych i real, ale nevim kdy, včera jsem dělal do jedné hodiny v noci a pak jsem chvíli spal, dnes dělám od 6:30 a asi zase do noci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 To ani ne, ale když Ti řeknu, že někomu z OC není líno mě volat za těžký lowe do Německa a vykládat, kdo je jakej ***** a kdo zas komu co řekl a udělal, tak to mě taky zaráží. Za prvé s tím nemůžu nic dělat a za druhé na to vůbec nemám čas a myšlenky... Njn, nic nenaděláš když si to lidi neumí vyřešit sami mezi sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Jj, dáme... Dal bych i real, ale nevim kdy, včera jsem dělal do jedné hodiny v noci a pak jsem chvíli spal, dnes dělám od 6:30 a asi zase do noci... No minimálně na besídce nebo nějakým srazíku to budeme muset zmáknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Njn, nic nenaděláš když si to lidi neumí vyřešit sami mezi sebou Samože... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 No minimálně na besídce nebo nějakým srazíku to budeme muset zmáknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Hele Lubo, ty si takový auotmobilový odborník - včera jsem zkoušel dekodér výbavy z datovýho štítku v autě a všechno sedí, ale vyplyvlo mi sportovně-komfortní sedačky. Co to je? Já si dodnes myslel, že mám normál sedačky z elegance Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 No minimálně na besídce nebo nějakým srazíku to budeme muset zmáknout jaj to bych dal no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Hele Lubo, ty si takový auotmobilový odborník - včera jsem zkoušel dekodér výbavy z datovýho štítku v autě a všechno sedí, ale vyplyvlo mi sportovně-komfortní sedačky. Co to je? Já si dodnes myslel, že mám normál sedačky z elegance sportovně-komfortní sedačky je patrně nějak skvělý terminus technikus zadaný do "repertoáru" dekodéru. V principu jsou ve všech koktávkách sedadla konstrukčně shodná, lišící se pouze přítomností či absencí výškového stavění, obládáním bederní opěrky, systému vyhřívání a opěradlového airbagu. No a pak jsou ještě sedadla v původních modelech, tzv. plná a sedadla s "odlehčeným" opěradlem, to jsou ty ze zadní strany více vybraná, většinou s kapsou... Takže pod pojmem sportovně-komfortní sedačky si můžeš představit některou z výše popsaných kombinací... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 No nic chlapci,jdu se sebou něco provést,tak se tu i jinde mějte moc hezky ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 No nic chlapci,jdu se sebou něco provést,tak se tu i jinde mějte moc hezky ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 sportovně-komfortní sedačky je patrně nějak skvělý terminus technikus zadaný do "repertoáru" dekodéru. V principu jsou ve všech koktávkách sedadla konstrukčně shodná, lišící se pouze přítomností či absencí výškového stavění, obládáním bederní opěrky, systému vyhřívání a opěradlového airbagu. No a pak jsou ještě sedadla v původních modelech, tzv. plná a sedadla s "odlehčeným" opěradlem, to jsou ty ze zadní strany více vybraná, většinou s kapsou... Takže pod pojmem sportovně-komfortní sedačky si můžeš představit některou z výše popsaných kombinací... A já myslel, že mám něco extra . Díky, jsem si myslel, že to bude něco tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Tak pro dnešek padla a jedu dělat něco domů. Mějte se fajn a těším se zase na pokec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Tak pro dnešek padla a jedu dělat něco domů. Mějte se fajn a těším se zase na pokec Se máš... Já ještě tak počítám 10 hodin a jdu taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 pekne odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Njn, nic nenaděláš když si to lidi neumí vyřešit sami mezi sebou Samože... Docela by me zajimalo,kdo to tady takhle kurvi...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Njn, nic nenaděláš když si to lidi neumí vyřešit sami mezi sebou Samože... Docela by me zajimalo,kdo to tady takhle kurvi...... Myslim, ze je tech lidi celkem dost kolego:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Myslim, ze je tech lidi celkem dost kolego:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Treba ? at verejne,ci neverejne by me to docela zajimalo. Klidne pouzij ICQ. Kačko ty muzes taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky