Andílek Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 Treba ? at verejne,ci neverejne by me to docela zajimalo. Klidne pouzij ICQ. Kačko ty muzes taky kačenka se zdržuje jakýchkoliv komentářů by to ICQ nemuselo unést
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 kačenka se zdržuje jakýchkoliv komentářů by to ICQ nemuselo unést Ufff, situace je asi vážnější, než jsem si myslel...
krysarr Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 Treba ? at verejne,ci neverejne by me to docela zajimalo. Klidne pouzij ICQ. Kačko ty muzes taky Me by zase zajimalo, proc po me kazdej chce okamzite jmena
baurak Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 Treba ? at verejne,ci neverejne by me to docela zajimalo. Klidne pouzij ICQ. Kačko ty muzes taky Me by zase zajimalo, proc po me kazdej chce okamzite jmena aby sis nevymejslel
Andílek Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 Ufff, situace je asi vážnější, než jsem si myslel... bych to tak tragicky neviděla
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 bych to tak tragicky neviděla Mě jenom udivuje, že to pořád někoho baví... Zjevně mu to dělá dobře na hůlku, protože jinej důvod fakt nevidím...
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 Čus kakabus Zdar jak Drnholec jižane... Tak co, svítí u vás sluníčko...?
krysarr Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 Treba ? at verejne,ci neverejne by me to docela zajimalo. Klidne pouzij ICQ. Kačko ty muzes taky Me by zase zajimalo, proc po me kazdej chce okamzite jmena aby sis nevymejslel To ehm nemam zapotrebi. Nevim, proc bych mel kazdymu neco jmenovat, kdyz je po tom lidem hovno. To je prave ono, starejte se o svy
krysarr Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 bych to tak tragicky neviděla Mě jenom udivuje, že to pořád někoho baví... Zjevně mu to dělá dobře na hůlku, protože jinej důvod fakt nevidím... Stopro
BadyS Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 mě některé osoby dělaj(dělaly) taky dobře a to očividně lol
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 mě některé osoby dělaj(dělaly) taky dobře a to očividně lol Nerozumím, rozepiš...
FRANK Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 Čus kakabus Zdar jak Drnholec jižane... Tak co, svítí u vás sluníčko...? Zdar jak Mikulov (jsem v práci) "muzikante" Sluníčko už pašlo v piz... , celý den mrholilo
FRANK Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 mě některé osoby dělaj(dělaly) taky dobře a to očividně lol Nerozumím, rozepiš... ehm, tak to by mne taky docela zajímalo
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 Zdar jak Mikulov (jsem v práci) "muzikante" Sluníčko už pašlo v piz... , celý den mrholilo Tak to jóóóó... Kua já chcu léto...
BadyS Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 Kua já chcu léto... ani mě nemluv roztáhnout židlu, dát jedno male -_- krkovičku na gril, ojéééééé a ten veget
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 ani mě nemluv roztáhnout židlu, dát jedno male -_- krkovičku na gril, ojéééééé a ten veget No jistěéé...
Doporučené příspěvky