Martan Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 dobrý večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Pleju lééén.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Dobrý večer přeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Guten táááááááááááág maine liebe freund.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 dobrý večer všem v čechách i na moravě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Kvááááááááááááááák.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Guten táááááááááááág maine liebe freund.... Ajojky co si dáš nebo už máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 jsem tu taky sice nějako bez nálady, ale pročítám si to tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 dobrý večer všem v čechách i na moravě A do Německa nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 jsem tu taky sice nějako bez nálady, ale pročítám si to tu Ahoj Honzíku bude líp co malučký? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Ajojky co si dáš nebo už máš 8x Budweiser.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 zdarec omladino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Nazdar bando líná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Ajojky co si dáš nebo už máš 8x Budweiser.... Tak na zdraví já mám vodku s jujcem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 jsem tu taky sice nějako bez nálady, ale pročítám si to tu Ahoj Honzíku bude líp co malučký? to víš ten roste jak z vody v 8 měsících 82 cm A 12 kg to je jako roční mímo...bude velkej a šikovnje po tátotvi a dědovi už mu na památku jedna jedin fotečka visí v pokojíčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Nazdar bando líná čauky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 ahoj Kačko a Peto....si dám jen víno pokud to jde dnes už jsem měl u mojí mamky dva panáky merunky a ted dopíjím lehce šumivé vínečko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 zdarec omladino Ahoj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 heute grůsen von deutche to je myslím zkomoleny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Tak na zdraví já mám vodku s jujcem Dokonce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 to víš ten roste jak z vody v 8 měsících 82 cm A 12 kg to je jako roční mímo...bude velkej a šikovnje po tátotvi a dědovi už mu na památku jedna jedin fotečka visí v pokojíčku Zdar Honzi, to je teda pěknej kus chlapa. No má být po kom . Tak hlavně ať ti dělá radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 to víš ten roste jak z vody v 8 měsících 82 cm A 12 kg to je jako roční mímo...bude velkej a šikovnje po tátotvi a dědovi už mu na památku jedna jedin fotečka visí v pokojíčku ahoj honzí, tak to my v osmi měsících měli 8kg a 140 gramů - výšku nevím ale obvod hlavičky 45 cm máš teda pěknýho kloučka doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Všem AHOJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 ahoj Kačko a Peto....si dám jen víno pokud to jde dnes už jsem měl u mojí mamky dva panáky merunky a ted dopíjím lehce šumivé vínečko ja dnes vyjímečně bez alkoholu ale máme tu slívku 52% tak možná si s tatkou dáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 ahoj Kačko a Peto....si dám jen víno pokud to jde dnes už jsem měl u mojí mamky dva panáky merunky a ted dopíjím lehce šumivé vínečko že bych se nechal inspirovat a našel taky láhev a vývrtku? No zatím jdu pro brambůrky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky