Vaša Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 A na co myslíš když se na ni díváš ? na nějaky prasárny doufám ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 aha, hele a muzete mi tady nekdo vysvetlit co znamena mit kramy jako gate?? Ta asi ne, zato jsem měl teď další hovor na téma situace v OC A kredit v ha*zlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 A na co myslíš když se na ni díváš ? na nějaky prasárny doufám ne Že tsunami poletí do konterneru a příjde černá faceliftová (s kapličkou)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 aha, hele a muzete mi tady nekdo vysvetlit co znamena mit kramy jako gate?? Ta asi ne, zato jsem měl teď další hovor na téma situace v OC A kredit v ha*zlu co to je to OC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 co furt řešíte s tím OC ? horší jak OO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 aha, hele a muzete mi tady nekdo vysvetlit co znamena mit kramy jako gate?? Ta asi ne, zato jsem měl teď další hovor na téma situace v OC A kredit v ha*zlu dekuji memu rozumu že OC jde už mimo mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 A na co myslíš když se na ni díváš ? na nějaky prasárny doufám ne Že tsunami poletí do konterneru a příjde černá faceliftová (s kapličkou)... tak to asi pak přijedu na exkurzi a mezi tlachama tam naperem něco lepšího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 co furt řešíte s tím OC ? horší jak OO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 co furt řešíte s tím OC ? horší jak OO No už jsem to psal odpoledne. Už mě s tím všichni dotyční docela se*ou, já nejsu žádnej kněz ve zpovědnici, abych poslouchal bonzy a hříchy a mám svejch starostí dost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 co furt řešíte s tím OC ? horší jak OO je čas koupit GIV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 co to je to OC Otravní Cucáci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 No už jsem to psal odpoledne. Už mě s tím všichni dotyční docela se*ou, já nejsu žádnej kněz ve zpovědnici, abych poslouchal bonzy a hříchy a mám svejch starostí dost... no jo chlapi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 co to je to OC Otravní Cucáci... jee tak to jooooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 tak to asi pak přijedu na exkurzi a mezi tlachama tam naperem něco lepšího. No to já asi přijedu na exkurzi k Tobě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 co furt řešíte s tím OC ? horší jak OO je čas koupit GIV další u mě budou 4 kroužky pro teploušky - A4 combi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 co furt řešíte s tím OC ? horší jak OO je čas koupit GIV další u mě budou 4 kroužky pro teploušky - A4 combi hmm dobry vyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 je čas koupit GIV Už máme v baráku dva, to by mohlo stačit néééé...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 tak to asi pak přijedu na exkurzi a mezi tlachama tam naperem něco lepšího. No to já asi přijedu na exkurzi k Tobě... no jestli to budeš brát komplet i se skořepinou tak to je tak na vozejk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 další u mě budou 4 kroužky pro teploušky - A4 combi Souhlas, A4 8E2 rulezzzzz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 další u mě budou 4 kroužky pro teploušky - A4 combi nj to by taky šlo já ještě rozhodnuto konkrétně nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 no jestli to budeš brát komplet i se skořepinou tak to je tak na vozejk Složím zadní sedadla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 co furt řešíte s tím OC ? horší jak OO je čas koupit GIV další u mě budou 4 kroužky pro teploušky - A4 combi hmm dobry vyber neříkám že je to to nejlepší co je (2,5 V6 není extra držák ani šetřílek a pokud to není 220PS přímo z fabriky tak ani asfalt nepotrhá), ale má to moje osobní sympatie a celkově mi jaksi vyhovuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 je čas koupit GIV Už máme v baráku dva, to by mohlo stačit néééé...??? ja nemam, musim přikupit když chci jet na ten Worčestr či jak se to píše lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 co furt řešíte s tím OC ? horší jak OO je čas koupit GIV další u mě budou 4 kroužky pro teploušky - A4 combi hmm dobry vyber neříkám že je to to nejlepší co je (2,5 V6 není extra držák ani šetřílek a pokud to není 220PS přímo z fabriky tak ani asfalt nepotrhá), ale má to moje osobní sympatie a celkově mi jaksi vyhovuje me se audi moc libi a 2.5 V6 krasa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 je čas koupit GIV Už máme v baráku dva, to by mohlo stačit néééé...??? ja nemam, musim přikupit když chci jet na ten Worčestr či jak se to píše lol já tě vezmu za oplátku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky