Vaša Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 A na co myslíš když se na ni díváš ? na nějaky prasárny doufám ne
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 aha, hele a muzete mi tady nekdo vysvetlit co znamena mit kramy jako gate?? Ta asi ne, zato jsem měl teď další hovor na téma situace v OC A kredit v ha*zlu
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 A na co myslíš když se na ni díváš ? na nějaky prasárny doufám ne Že tsunami poletí do konterneru a příjde černá faceliftová (s kapličkou)...
baurak Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 aha, hele a muzete mi tady nekdo vysvetlit co znamena mit kramy jako gate?? Ta asi ne, zato jsem měl teď další hovor na téma situace v OC A kredit v ha*zlu co to je to OC
Andílek Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 aha, hele a muzete mi tady nekdo vysvetlit co znamena mit kramy jako gate?? Ta asi ne, zato jsem měl teď další hovor na téma situace v OC A kredit v ha*zlu dekuji memu rozumu že OC jde už mimo mě
Vaša Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 A na co myslíš když se na ni díváš ? na nějaky prasárny doufám ne Že tsunami poletí do konterneru a příjde černá faceliftová (s kapličkou)... tak to asi pak přijedu na exkurzi a mezi tlachama tam naperem něco lepšího.
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 co furt řešíte s tím OC ? horší jak OO No už jsem to psal odpoledne. Už mě s tím všichni dotyční docela se*ou, já nejsu žádnej kněz ve zpovědnici, abych poslouchal bonzy a hříchy a mám svejch starostí dost...
BadyS Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 co furt řešíte s tím OC ? horší jak OO je čas koupit GIV
Andílek Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 No už jsem to psal odpoledne. Už mě s tím všichni dotyční docela se*ou, já nejsu žádnej kněz ve zpovědnici, abych poslouchal bonzy a hříchy a mám svejch starostí dost... no jo chlapi
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 tak to asi pak přijedu na exkurzi a mezi tlachama tam naperem něco lepšího. No to já asi přijedu na exkurzi k Tobě...
Vaša Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 co furt řešíte s tím OC ? horší jak OO je čas koupit GIV další u mě budou 4 kroužky pro teploušky - A4 combi
baurak Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 co furt řešíte s tím OC ? horší jak OO je čas koupit GIV další u mě budou 4 kroužky pro teploušky - A4 combi hmm dobry vyber
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 je čas koupit GIV Už máme v baráku dva, to by mohlo stačit néééé...???
Vaša Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 tak to asi pak přijedu na exkurzi a mezi tlachama tam naperem něco lepšího. No to já asi přijedu na exkurzi k Tobě... no jestli to budeš brát komplet i se skořepinou tak to je tak na vozejk
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 další u mě budou 4 kroužky pro teploušky - A4 combi Souhlas, A4 8E2 rulezzzzz...
BadyS Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 další u mě budou 4 kroužky pro teploušky - A4 combi nj to by taky šlo já ještě rozhodnuto konkrétně nemám
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 no jestli to budeš brát komplet i se skořepinou tak to je tak na vozejk Složím zadní sedadla...
Vaša Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 co furt řešíte s tím OC ? horší jak OO je čas koupit GIV další u mě budou 4 kroužky pro teploušky - A4 combi hmm dobry vyber neříkám že je to to nejlepší co je (2,5 V6 není extra držák ani šetřílek a pokud to není 220PS přímo z fabriky tak ani asfalt nepotrhá), ale má to moje osobní sympatie a celkově mi jaksi vyhovuje
BadyS Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 je čas koupit GIV Už máme v baráku dva, to by mohlo stačit néééé...??? ja nemam, musim přikupit když chci jet na ten Worčestr či jak se to píše lol
baurak Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 co furt řešíte s tím OC ? horší jak OO je čas koupit GIV další u mě budou 4 kroužky pro teploušky - A4 combi hmm dobry vyber neříkám že je to to nejlepší co je (2,5 V6 není extra držák ani šetřílek a pokud to není 220PS přímo z fabriky tak ani asfalt nepotrhá), ale má to moje osobní sympatie a celkově mi jaksi vyhovuje me se audi moc libi a 2.5 V6 krasa
IvanaII Vloženo 6. Únor 2007 Vloženo 6. Únor 2007 je čas koupit GIV Už máme v baráku dva, to by mohlo stačit néééé...??? ja nemam, musim přikupit když chci jet na ten Worčestr či jak se to píše lol já tě vezmu za oplátku
Doporučené příspěvky