Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 a kdopak to je za volantem BOMBIČKY?? Patrně někdo, kdo se snaží tu kládu vyvalit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Bady, měl bych jet v horizontu tohoto kvartálu na soukromně-obchodní cestu do Srbska, nechceš mě dělat navigátora, podavače kafe a obveselovače...? šmarja kde to je? aby jsme se ale vrátili lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Bady, měl bych jet v horizontu tohoto kvartálu na soukromně-obchodní cestu do Srbska, nechceš mě dělat navigátora, podavače kafe a obveselovače...? šmarja kde to je? aby jsme se ale vrátili lol snad byste mě tu nenechali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 No jo ale jen do neděle pak už frčím makat táááák se mi nece,ale na drukou stranu už chce já to řikal že do neděle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 šmarja kde to je? aby jsme se ale vrátili lol Směr Balkán (Balkán znamená prej pohoří, pojedem do kopca) a do nějaké hrozné pr...., jmenuje se to Lisiciji a bude to patrně, jak to tak přemítám v hlavě, někde pod Bělehradem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 hezka fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 a kdopak to je za volantem BOMBIČKY?? Patrně někdo, kdo se snaží tu kládu vyvalit... a vyvalil?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 a vyvalil?? Ne, vyvalilo se něco jinýho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Směr Balkán (Balkán znamená prej pohoří, pojedem do kopca) a do nějaké hrozné pr...., jmenuje se to Lisiciji a bude to patrně, jak to tak přemítám v hlavě, někde pod Bělehradem... ojéé to abych nakoupil střelivo ráže 9mm hlavně že z5 to je z kopce, bude třeba rychle prchat lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 a vyvalil?? Ne, vyvalilo se něco jinýho... a copak řekni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 a vyvalil?? Ne, vyvalilo se něco jinýho... a copak řekni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 ojéé to abych nakoupil střelivo ráže 9mm hlavně že z5 to je z kopce, bude třeba rychle prchat lol Nápodobně, já ČZ 85 Combat, co Ty...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 a copak řekni Partystan... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 jejda Badynko tobě není dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Nápodobně, já ČZ 85 Combat, co Ty...? taky ČZ ale typ ti neřeknu, moc mě to nezajímá neb z toho mám respekt,ale 9mm a vozíme ji v autě v kastlíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 taky ČZ ale typ ti neřeknu, moc mě to nezajímá neb z toho mám respekt,ale 9mm a vozíme ji v autě v kastlíku Takže nápodobně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 jejda Badynko tobě není dobře ale jóó až moc, jen sem čekal že se něco jineho vyvalilo, na partystan jsem zapoměl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Takže nápodobně... to budem ostří kucíí na cestách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 to budem ostří kucíí na cestách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 to budem ostří kucíí na cestách a umíte stím vůbec zacházet?? to není špuntovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 a umíte stím vůbec zacházet?? to není špuntovka já budu v záloze a spidak pujde první vlnou do akce lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 a umíte stím vůbec zacházet?? to není špuntovka já budu v záloze a spidak pujde první vlnou do akce lol nj Badysku promin, ale ty se za spidáka neschováš spiš naopak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 nj Badysku promin, ale ty se za spidáka neschováš spiš naopak ale jelikož čekám napadení zezadu tak to pak bude v pořádku :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 nj Badysku promin, ale ty se za spidáka neschováš spiš naopak Hmmm, na tym něco je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 nj Badysku promin, ale ty se za spidáka neschováš spiš naopak Hmmm, na tym něco je... vemem sebou dort Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky