Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Bady, měl bych jet v horizontu tohoto kvartálu na soukromně-obchodní cestu do Srbska, nechceš mě dělat navigátora, podavače kafe a obveselovače...?

:o:o:o šmarja kde to je? aby jsme se ale vrátili lol lol

Vloženo
Bady, měl bych jet v horizontu tohoto kvartálu na soukromně-obchodní cestu do Srbska, nechceš mě dělat navigátora, podavače kafe a obveselovače...?

lol snad byste mě tu nenechali lol

Vloženo

Směr Balkán (Balkán znamená prej pohoří, pojedem do kopca) a do nějaké hrozné pr...., jmenuje se to Lisiciji a bude to patrně, jak to tak přemítám v hlavě, někde pod Bělehradem... :huh:

Vloženo
Směr Balkán (Balkán znamená prej pohoří, pojedem do kopca) a do nějaké hrozné pr...., jmenuje se to Lisiciji a bude to patrně, jak to tak přemítám v hlavě, někde pod Bělehradem... :huh:

ojéé to abych nakoupil střelivo ráže 9mm B):D hlavně že z5 to je z kopce, bude třeba rychle prchat lol lol

Vloženo
ojéé to abych nakoupil střelivo ráže 9mm B):D hlavně že z5 to je z kopce, bude třeba rychle prchat lol lol

Nápodobně, já ČZ 85 Combat, co Ty...?

Vloženo
Nápodobně, já ČZ 85 Combat, co Ty...?

taky ČZ ale typ ti neřeknu, moc mě to nezajímá neb z toho mám respekt,ale 9mm a vozíme ji v autě v kastlíku :D

Vloženo
taky ČZ ale typ ti neřeknu, moc mě to nezajímá neb z toho mám respekt,ale 9mm a vozíme ji v autě v kastlíku :D

Takže nápodobně... ;)

Vloženo
a umíte stím vůbec zacházet??  to není špuntovka lol

já budu v záloze a spidak pujde první vlnou do akce lol lol lol

nj Badysku promin, ale ty se za spidáka neschováš lollollol spiš naopak :p

Vloženo
nj Badysku promin, ale ty se za spidáka neschováš lollollol spiš naopak :p

ale jelikož čekám napadení zezadu tak to pak bude v pořádku :smich: :smich:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...