zabiak Vloženo 7. Únor 2007 Vloženo 7. Únor 2007 Znáte tohle http://blog.klikej.cz/lokalizace-mobilniho-telefonu.html opravdu to funguje
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Vloženo 7. Únor 2007 Spidi co řikaš na kolca ? ANO x NE ájm BEK... Za mě teda spíš NE...
krysarr Vloženo 7. Únor 2007 Vloženo 7. Únor 2007 Spidi co řikaš na kolca ? ANO x NE ájm BEK... Za mě teda spíš NE... Taky tak, my sme rekli ne
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Vloženo 7. Únor 2007 Taky tak, my sme rekli ne Mě ty paprsky připadaj jak navohýbanej plotovej drát ve velkým...
krysarr Vloženo 7. Únor 2007 Vloženo 7. Únor 2007 Taky tak, my sme rekli ne Mě ty paprsky připadaj jak navohýbanej plotovej drát ve velkým... No priznam se, ze to sem v tom nevidel Ale prijdou mi vhodnejsi spis na mensi auta, treba na Fobii by mohly vypadat dobre, ale k ty Octe nejak nefim no
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Vloženo 7. Únor 2007 No priznam se, ze to sem v tom nevidel Ale prijdou mi vhodnejsi spis na mensi auta, treba na Fobii by mohly vypadat dobre, ale k ty Octe nejak nefim no Jj, máš recht, u nás doma to má kluk na černé Calibře a vypadá to no při nejmenším divně...
krysarr Vloženo 7. Únor 2007 Vloženo 7. Únor 2007 No priznam se, ze to sem v tom nevidel Ale prijdou mi vhodnejsi spis na mensi auta, treba na Fobii by mohly vypadat dobre, ale k ty Octe nejak nefim no Jj, máš recht, u nás doma to má kluk na černé Calibře a vypadá to no při nejmenším divně... Jo, tak to musi byt taky hukot Jsou hezky, ale Octe slusi jiny styly, sak vime
BadyS Vloženo 7. Únor 2007 Vloženo 7. Únor 2007 pepi pivo na BC.a vsem taky Tak to gratulace pane -_-
BadyS Vloženo 7. Únor 2007 Vloženo 7. Únor 2007 Spidi co řikaš na kolca ? ANO x NE ájm BEK... Za mě teda spíš NE... jj proto je taky prodava
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Vloženo 7. Únor 2007 a nebo hned muzeme na jedno skocit A hele, co je to tam za blondýnu...? Teď je bruneta a o 18 kilo lehčí...
BadyS Vloženo 7. Únor 2007 Vloženo 7. Únor 2007 Badysku ještě není ráno sáfra, tak to pujdu ještě hají
Doporučené příspěvky