Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Ahoj... Sílu hledej v pivu - hoj Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 heute grůsen von deutcheto je myslím zkomoleny No to teda jóóóóóó... Vaši, co dělá Tvoje manželka...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 njn roste jak z vody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 sedí vedle mě a čučí na primu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Sílu hledej v pivu - hoj Spidi Ahoj pusinko, přesně tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 slívu hmm tu jsem dolil už nedávno domácí od Zbyni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 njn roste jak z vody je videt že se má dobře, hlavně že je klouček zdravej a maminka taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Všem AHOJ Achoj Ivanko A Kačenko samozřejmě taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 slívu hmm tu jsem dolil už nedávno domácí od Zbyni to my jí máme někde z jihu moravy, ale já tohle pití moc nemusím, ale když není nic lepšího Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Ahoj Ivi a Vašo, ako sa mate na večer?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 sedí vedle mě a čučí na primu Tak jí řekni, že až se kvám dostavím, tak mi musí předvést ten výkop skleněné výplně dveří... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Kači:děti už skoro spí takže užíváme klidu Spidi: jsem mimo, nevím co přesně vykopla, ale stavit se můžeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Kači:děti už skoro spí takže užíváme klidu hehe, tak to u nás se ještě prcek dívá na skřítka písčíka s dědou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 jj ti zdraví jsou ... je teda velkej, ale línej ézt zátím jen zpátečku zvládá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Kači:děti už skoro spí takže užíváme kliduSpidi: jsem mimo, nevím co přesně vykopla, ale stavit se můžeš No když jezdila na té kolobrndě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 my jsme měli celej den příběhy krtečka 3 DVD a pak jen počkej zajíci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 jj ti zdraví jsou ... je teda velkej, ale línej ézt zátím jen zpátečku zvládá to chce čas na vše - prcek zas v osmi měsících už krom chození zvládal všechno - nejhorší bylo stavění mostů - doktoři to zakázali a tak se dítko hlídalo a hlídalo až se jednou stalo že z gauče hapalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Ahoj Ivi a Vašo, ako sa mate na večer?? Golfíka mi dovezl v pořádku tak už je fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Kači:děti už skoro spí takže užíváme kliduSpidi: jsem mimo, nevím co přesně vykopla, ale stavit se můžeš No když jezdila na té kolobrndě... naštěstí nic nevykopla ale rozhodně jsi ju ted pobavil dokoncce orhla oči od té romantiky jo a kdy že se stavíš aspoň na kafi ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 No když jezdila na té kolobrndě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Koukám dětský příběhy letěj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 to my jí máme někde z jihu moravy, ale já tohle pití moc nemusím, ale když není nic lepšího NE, NIC LEPŠÍHO UŽ NENÍÍÍÍ.... Jinak dobrej večír vespolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 my jsme měli celej den příběhy krtečka 3 DVD a pak jen počkej zajíci to u nás dens byla zoo - odešli nějak kolem desaty a vrátili se v pet odpolko este že prcek má rád dědu, zítra ale na výlet jdeme spolu sami, tak se tesim jinak DVD se snažím odbourávat co nejvíce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 jj ti zdraví jsou ... je teda velkej, ale línej ézt zátím jen zpátečku zvládá Honzíku, kamaráde, hlavně se s Luckou držte a vše nej pro malýho, až je mu fajne a zdravíčko ať mu slouží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Ahoj Ivi a Vašo, ako sa mate na večer?? Golfíka mi dovezl v pořádku tak už je fajn A ty jsi snad Cosbymu nevěřila a o autíčko se bála? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky