Tunak Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Aááhoj Že nechám děkovat za ty , to je zajisté Radegast No z New Jersey to asi nic jiného nebude... Přemejšlím, co je Štrambecu za hrad nebo zámek, ale napadá mě akorát kamenolom... No ve Štrambecu nic ,ale u nás ve Štramberku máme Trúbu a pěkný výhled z ní i z rozhledny kousek vedle....A máme tu UŠI nazdar, mozem potvrdit, vsetky atrakcie som absolvoval. ( tie usi su vlastne ako medovniky, moc sa moje holky o ne netahali) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 já vždycky dostal vynadané že jsem z výletu nedovezl uši Bo jsi asi nezašel na laringologii... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 No ve Štrambecu nic ,ale u nás ve Štramberku máme Trúbu a pěkný výhled z ní i z rozhledny kousek vedle....A máme tu UŠI Trúbu máme doma taky a uši si prohlídnu v koupelně v zrcadle... Štramberskou Trúbu nemáte doma..max na obrázku JJ uši si prohlídni u sebe v koupelně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 JJ uši si prohlídni u sebe v koupelně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Woe, zdvořilostní fráze ne Ivanka zajisté pochopila, šejó No baže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Štramberskou Trúbu nemáte doma..max na obrázku JJ uši si prohlídni u sebe v koupelně Holt budeš muset Spidi tu trúbu doma vyhodit a jet si kópit novó do Štramberku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Ivanka zajisté pochopila, šejó No baže Tak roupy jóóóó...? Bady, nahoď nějaké kompromitující foto z besídky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 (editace) Štramberskou Trúbu nemáte doma..max na obrázku JJ uši si prohlídni u sebe v koupelně Holt budeš muset Spidi tu trúbu doma vyhodit a jet si kópit novó do Štramberku Stramberskou Trubu asi nepredaju, mali by im tam iba holy kopec a uz by im ostal len ten kamenolom ... ale vyhlad je odtial paradny, do celeho okresu ... Editováno: 7. Únor 2007, autor: Tunak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 kucí a holkí jdu na pár hodin odpocivat tak si to tady uzijte a zase se nekdy zde potkame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Ivanka zajisté pochopila, šejó No baže Tak roupy jóóóó...? Bady, nahoď nějaké kompromitující foto z besídky... nééééééééééééééééééééééééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 (editace) tak dobrou , bauraku Editováno: 7. Únor 2007, autor: Tunak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 kucí a holkí jdu na pár hodin odpocivat tak si to tady uzijte a zase se nekdy zde potkame pápá dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 kucí a holkí jdu na pár hodin odpocivat tak si to tady uzijte a zase se nekdy zde potkame v lidech... navráááááááááááááátíííííííííííííí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Stramberskou Trubu asi nepredaju, ostal by im tam holy kopec a uz by im ostal len ten kamenolom Za peníze v Praze dům Anebo ve Štramberku Trúbu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Ivanka zajisté pochopila, šejó No baže Tak roupy jóóóó...? Bady, nahoď nějaké kompromitující foto z besídky... nééééééééééééééééééééééééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 kucí a holkí jdu na pár hodin odpocivat tak si to tady uzijte a zase se nekdy zde potkame Záááááááár a dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Spiďáku ty jsi na mě zlý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Spiďáku ty jsi na mě zlý Já nic já muzikant... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Spiďáku ty jsi na mě zlý Já nic já muzikant... Tak schválně na co hraješ,krom toho,že někdy na nervy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 baui ještě jedno male -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Tak schválně na co hraješ,krom toho,že někdy na nervy Za mých mladých let na klavír, bicí a baskytaru, ale fčíl už prd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 (editace) Spiďáku ty jsi na mě zlý Já nic já muzikant... Tak schválně na co hraješ,krom toho,že někdy na nervy ak je spidi gentleman, o com ja nepochybujem, tak holkam na city Editováno: 7. Únor 2007, autor: Tunak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 ak je spidi gentleman, o com ja nepochybujem, tak holkam na city Tak tomu jedinému nerozumím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 ak je spidi gentleman, o com ja nepochybujem, tak holkam na city Tak tomu jedinému nerozumím... nie? city mate snad aj v cesku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Tak schválně na co hraješ,krom toho,že někdy na nervy Za mých mladých let na klavír a hele tak to máme na stejno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky