IvanaII Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 ak je spidi gentleman, o com ja nepochybujem, tak holkam na city Tak tomu jedinému nerozumím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 dobrý večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 nie? city mate snad aj v cesku ... Jj, city máme i v česku, ale tady tomu říkáme města, obce a vesnice a u mě v Německu je to der Stadt a das Dorf... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Za mých mladých let na klavír a hele tak to máme na stejno Já na křídlovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 ak je spidi gentleman, o com ja nepochybujem, tak holkam na city Jj genitalman, to on je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 a hele tak to máme na stejno PETROV forever... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Jj genitalman, to on je Franku, víš co jsou to genitálie....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 (editace) nie? city mate snad aj v cesku ... Jj, city máme i v česku, ale tady tomu říkáme města, obce a vesnice a u mě v Německu je to der Stadt a das Dorf... na gut, also city sind gefuehle - nemam instalovanu DE klavesnicu, ale to pochopis tak mi este nepadlo u teba v nemecku je der Stadt? lebo u nich v nemecku je die Stadt Editováno: 7. Únor 2007, autor: Tunak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 na gut, also city sind gefuehle - nemam instalovanu DE klavesnicu, ale to pochopis Tak takhle je to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 tak mi este nepadlo u teba v nemecku je der Stadt? lebo u nich v nemecku je die Stadt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 tak mi este nepadlo u teba v nemecku je der Stadt? lebo u nich v nemecku je die Stadt no, som si musel rypnut. tak to snad do rana rozchodis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 dobre, myslim ze na dnes uz stacilo. dama aj pani majte sa pekne a zelam dobru noc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 no, som si musel rypnut. tak to snad do rana rozchodis Die Stadt asi nerozchodím nikdy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 dobre, myslim ze na dnes uz stacilo. dama aj pani majte sa pekne a zelam dobru noc. Dobrou noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 zdar jak sviňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 no, som si musel rypnut. tak to snad do rana rozchodis Die Stadt asi nerozchodím nikdy... asi sa ti to poplietlo s der Staat, ale to je nieco ine. caff und bis bald... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Franku, víš co jsou to genitálie....? Ano vím genitálie=pohlavní orgány Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Abych objasnil i německy nevládnoucímu obecenstvu, ve větě die Stadt und deren Umgebung bude skutečně Die, v případech hovoru například o názvu města bude Der, je to taková zajímavost něneckého jazyka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 zdar jak sviňa Ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Ano vímgenitálie=pohlavní orgány Genitálie jsou přece geny z Itálie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 zdar jak sviňa Zdar jak Neu Jitchin Kájo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 (editace) Abych objasnil i německy nevládnoucímu obecenstvu, ve větě die Stadt und deren Umgebung bude skutečně Die, v případech hovoru například o názvu města bude Der, je to taková zajímavost něneckého jazyka... tak to som sa zas nieco naucil ja, dik dufam ze pises o 2. a 3. pade Editováno: 7. Únor 2007, autor: Tunak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 tak to som sa zas nieco naucil ja, dik V poho, jsem tu skoro dva roky a už jsem i něco pochytil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 zdar jak sviňa Zdar jak Neu Jitchin Kájo... mizerný,měním pal.čerpadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Ano vímgenitálie=pohlavní orgány Genitálie jsou přece geny z Itálie... Aha, zase jsem o něco chytřejší, příště už radši nebudu používat cizí slova.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky