Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 mizerný,měním pal.čerpadlo To mě potkalo cestou na Tuning Party do Hradce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Ivo co ty ponocuješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Aha, zase jsem o něco chytřejší, příště už radši nebudu používat cizí slova.... No vidíš to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 tak to som sa zas nieco naucil ja, dik V poho, jsem tu skoro dva roky a už jsem i něco pochytil... spidi - najdolezitejsie je, ze si za tie 2 roky nezabudol cesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 no uvidím,seru se s tím týden,je to na prášky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Ivo co ty ponocuješ? Já nemusím vstávat do práce tak můžu sedět na pc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 spidi - najdolezitejsie je, ze si za tie 2 roky nezabudol cesky To ani omylem, díky OC... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Ano vímgenitálie=pohlavní orgány Genitálie jsou přece geny z Itálie... Aha, zase jsem o něco chytřejší, příště už radši nebudu používat cizí slova.... Vegetariani fora ako ty si to mozu dovolit- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Já nemusím vstávat do práce tak můžu sedět na pc Já nemusím vstávat do práce tak můžu sedět na wc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Já nemusím vstávat do práce tak můžu sedět na pc Já nemusím vstávat do práce tak můžu sedět na wc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Já nemusím vstávat do práce tak můžu sedět na pc Já nemusím vstávat do práce tak můžu sedět na wc přesně to jsem chtěl napsat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 přesně to jsem chtěl napsat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 No teda ...vy jste hrozní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 No teda ...vy jste hrozní My víme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 No teda ...vy jste hrozní My víme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Mladá pohledná matka kojí ve vlaku dítě, to však nechce pít. Matka ho nabádá: "Když nebudeš pít, nabídnu prs tady tomuhle pánovi!" Scéna se několikrát opakuje až pán vypění: "Ať se ten mrňous konečně rozhodne, už jsem přejel pět stanic!" lol lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 njn Tak vám všem přeji dobrou noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 já jdu taky, pápáá -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Lubo jak jsi tu psal o tý Tour,fajn nápad,něco podobnýho probíhá v USA s camarama,sjedou se z celých států a jedou z východního pobřeží na západní,maj to na 4 dny,viděl jsem o tom pořad a je to bomba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Lubo jak jsi tu psal o tý Tour,fajn nápad,něco podobnýho probíhá v USA s camarama,sjedou se z celých států a jedou z východního pobřeží na západní,maj to na 4 dny,viděl jsem o tom pořad a je to bomba Díkec, my to ale nebudeme mít jako závod, ale jako výlet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 oni to nemaj závod,spíš propagační jízda,jezdí káždý rok asi 50 aut od mladých kluků až po důchodce,kolona a všichni kolem čučí,jak bacil do lékárny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 oni to nemaj závod,spíš propagační jízda,jezdí káždý rok asi 50 aut od mladých kluků až po důchodce,kolona a všichni kolem čučí,jak bacil do lékárny Tak to jóóóó... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Dobrou noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Brý ráníčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky