Host MichalF Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 Brej den mladeznici a mladeznice !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 dobre poledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 (editace) dobre poledne Cest praci ... Editováno: 11. Únor 2007, autor: MichalF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 Prvni roomster co se mi libi : http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...=0entry384637 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 (editace) zdarvim.Unas chladno,zatazeno,spis inverze . Chci se zeptat.bylo mi receno,ze v Nemecku byly na oktavky montovane standartne male prave zrcatka a jen za priplatek byly velke.Mysleno uz po roce 2001.Je to fakt,nebo bludy od toho cloveka co mi to tvrdi...ja tomu nejak nechci verit. Editováno: 11. Únor 2007, autor: maros Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 sem rikal ze kdyz se ten roomster trochu upravi tka to bude i vypadat jak auto...hihi...ja bych vedel jak na nej...ale porad se mi to nelibi natoůik abych o tom premyslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 sem rikal ze kdyz se ten roomster trochu upravi tka to bude i vypadat jak auto...hihi...ja bych vedel jak na nej...ale porad se mi to nelibi natoůik abych o tom premyslel Zdar jak Brno Pepi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 sem rikal ze kdyz se ten roomster trochu upravi tka to bude i vypadat jak auto...hihi...ja bych vedel jak na nej...ale porad se mi to nelibi natoůik abych o tom premyslel Zdar jak Brno Pepi... nazdááááááááááář jak pragl pepi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 Spidi...co rikas na muj dotaz ?Ty takovy znalec . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 nazdááááááááááářjak pragl pepi Pepi, co tenhle...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 nazdááááááááááářjak pragl pepi Pepi, co tenhle...? to je hned jina pepi...tak to vypada jak spravny vuz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 Spidi...co rikas na muj dotaz ?Ty takovy znalec . Je pravdou, že verze výbav prodávaný v D se poněkud liší (už jen názvem), ale návrat k oběma velkým zrcátkům počínaje MR 02 proběhl v rámci celýho koncernu a nevidím důvod, proč by zrovna Octavie pro západní trh měly dostávat i po změně malý pravý zrcátko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 to je hned jina pepi...tak to vypada jak spravny vuz Na jááá Pepíí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 to je hned jina pepi...tak to vypada jak spravny vuz Na jááá Pepíí... privezl jsem od nasich vse bezove takze staci rict mas to tady...dneska to nafotim aby bylo videt co je tve a co jeste je navic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 privezl jsem od nasich vse bezove takze staci rict mas to tady...dneska to nafotim aby bylo videt co je tve a co jeste je navic... Das ist zzzuper...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 Spidi...co rikas na muj dotaz ?Ty takovy znalec . Je pravdou, že verze výbav prodávaný v D se poněkud liší (už jen názvem), ale návrat k oběma velkým zrcátkům počínaje MR 02 proběhl v rámci celýho koncernu a nevidím důvod, proč by zrovna Octavie pro západní trh měly dostávat i po změně malý pravý zrcátko... dikec.Ja si to take myslim.Jen mi poslal foto oktavky kombi 12/2002 a ma prave zrcatko male,a tvrdi mi toto,co jsem psal vyse.Nazvy mi tvrdili ve skodovce ze jsou od nejakeho casu stejne jako u nas,tak ted nevim. ale dikec stejne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 privezl jsem od nasich vse bezove takze staci rict mas to tady...dneska to nafotim aby bylo videt co je tve a co jeste je navic... Das ist zzzuper...!!! muj oldskool notas nejako nestiha dneska...uz sem trikrat restart Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 muj oldskool notas nejako nestiha dneska...uz sem trikrat restart No co se dá dělat. Teď jedu do štatlu, za hoďku jsem back... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 Spidi...co rikas na muj dotaz ?Ty takovy znalec . Je pravdou, že verze výbav prodávaný v D se poněkud liší (už jen názvem), ale návrat k oběma velkým zrcátkům počínaje MR 02 proběhl v rámci celýho koncernu a nevidím důvod, proč by zrovna Octavie pro západní trh měly dostávat i po změně malý pravý zrcátko... dikec.Ja si to take myslim.Jen mi poslal foto oktavky kombi 12/2002 a ma prave zrcatko male,a tvrdi mi toto,co jsem psal vyse.Nazvy mi tvrdili ve skodovce ze jsou od nejakeho casu stejne jako u nas,tak ted nevim. ale dikec stejne. no koukl jsem na mobile a z cirka 200vozu motajíci se okolo konce roku 2002 a dále mělo malé zrcátko asi 3kusy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 sakra já jsem tak vymrzlej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 tak hosi a uz zjistuju hotylek a taky organizujeme uz chabry...jaja to zas bude rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 tak zjištuj zjištuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 nejhorsi je ze jeste nevim jak budu muset chodit do schule...kurvy jedny mladoboleslavsky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 nejhorsi je ze jeste nevim jak budu muset chodit do schule...kurvy jedny mladoboleslavsky v so a ne do školy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky