baurak Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 zacinam byt asi stejne otraveny jako Spidi z teto OC atmosfery.... No začíná mě to srát taky. Dospělí lidi, ale že by se tak chovali ani náhodou. ono to zas nebude tak horky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Dobré ránko při pondělku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 dobre pane bady...jak se dari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 dobre pane bady...jak se dari Zdat Vitto pohoda,dneska posledni zkouška semestru takže už bude trochu volněji, tento týden to vidím na ku... chlast a chlebíčky :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 zacinam byt asi stejne otraveny jako Spidi z teto OC atmosfery.... No začíná mě to srát taky. Dospělí lidi, ale že by se tak chovali ani náhodou. proste se nemuzeme mit vsichni radi...se s tim smirte no... a myslim ze spidak je otraveny z trochu jinych veci ale to sme nepatri Nikdo nechce abyste se měli rádi, ale osobní věci byste si mohli řešit přes SZ. Vzájemně jste si u ... , ale pořád do sebe musíte šít. Jeden jak druhej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 zacinam byt asi stejne otraveny jako Spidi z teto OC atmosfery.... No začíná mě to srát taky. Dospělí lidi, ale že by se tak chovali ani náhodou. proste se nemuzeme mit vsichni radi...se s tim smirte no... a myslim ze spidak je otraveny z trochu jinych veci ale to sme nepatri Nikdo nechce abyste se měli rádi, ale osobní věci byste si mohli řešit přes SZ. Vzájemně jste si u ... , ale pořád do sebe musíte šít. Jeden jak druhej Joooooooooooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Za vsim hledej zenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 No nevim,jestli se tohle porekadlo da pouzit vzdycky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 No nevim,jestli se tohle porekadlo da pouzit vzdycky V 99% jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 No nevim,jestli se tohle porekadlo da pouzit vzdycky V 99% jo... hihi trefili sme jedno procento : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 taky bych rad zase neco trefil. neam Zuzka nejakou kamaradku,co nekouri a nudi se ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 hele vitto,proc se mi sama uploaduje stranka? zacina me to srat. Nez neco dopisu,tak se mi to smaze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 taky bych rad zase neco trefil. neam Zuzka nejakou kamaradku,co nekouri a nudi se ? klidně at kouři ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Ale to jo,ale ne tabakove vyrobky. PKD samozrejme povoleno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Ale to jo,ale ne tabakove vyrobky. PKD samozrejme povoleno tak to pak jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 hele vitto,proc se mi sama uploaduje stranka? zacina me to srat. Nez neco dopisu,tak se mi to smaze hihi to netusim...to mi nedela...nemas nejaky bordel v F5ce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 hele vitto,proc se mi sama uploaduje stranka? zacina me to srat. Nez neco dopisu,tak se mi to smaze to nevim...zuza taky kouri cigarety a to me sere nejvic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 hele vitto,proc se mi sama uploaduje stranka? zacina me to srat. Nez neco dopisu,tak se mi to smaze to nevim...zuza taky kouri cigarety a to me sere nejvic No tak vidis,proc mam takovyto pozadavek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 to je dneska taková mládež a s tím obnovováním str mě to blbne taky !!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 jeeeee,to jsem rad,ze nejsem sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 to je dneska taková mládež a s tím obnovováním str mě to blbne taky !!!!!!!! a coí vam to jako dela? ja kdyz pisu tak se nic nedeje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 to je dneska taková mládež a s tím obnovováním str mě to blbne taky !!!!!!!! a coí vam to jako dela? ja kdyz pisu tak se nic nedeje no co chvilku to udělá refresh, prostě jako by jsi zmáčkl F5. Patrně to mrdá kvuli te nové reklamě na hifi včera to bylo ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Jj,presne tak. zacnu neco psat a najednou.......tady mas,napis to znova....kua Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Jj,presne tak. zacnu neco psat a najednou.......tady mas,napis to znova....kua To je zase nějaká bejkárna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 to teda je,proto to tady reklamuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky