Sejis Vloženo 13. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 tak se tu mějte.lucka tu štěká ,že jsem obsadil net ,tak jdu provozovat bílý sex do kuchyně a pak koupat. tak ahoj pápá a pozdravuj lucinku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Nazdar soudruzi, jak je? Zdravíčko pane velkotovárníku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 zdaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 tak se tu mějte.lucka tu štěká ,že jsem obsadil net ,tak jdu provozovat bílý sex do kuchyně a pak koupat. tak ahoj pápá a pozdravuj lucinku pozdrav vyřízen.minulý týden jí bylo 15.let a tak jsem jí konečně nadělil ten řetěz.pohyb po bytě má zatím neomezený,ale venku je to horší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Ahoj kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 jak to jde v CR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 jak to jde v CR? Snad bude líp... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 (editace) Tak jsem si pokecala Měj te se.... ahoj Editováno: 13. Únor 2007, autor: IvanaII Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 jak to jde v CR? Snad bude líp... Tak tomu sam neveris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Tak jsem si pokecala Měj te se.... ahoj Ahoj Ivanko ... kam utikas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 (editace) Ahoj Dimi...No jen tak tu sedět a hledět tu nebudu Jak se máš? Pozdrav Terezku Editováno: 13. Únor 2007, autor: IvanaII Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Ahoj Dimi...No jen tak tu sedět a hledět tu nebudu Jak se máš? Pozdrav Terezku Rad bych ji pozdravil, ale jsem v Nemcku :-( ... uz se tesim domu pak ji budu pozdravovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Tak tomu sam neveris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Tak tomu sam neveris ale copak pane, copak? Bud realista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Ahoj Dimi...No jen tak tu sedět a hledět tu nebudu Jak se máš? Pozdrav Terezku Rad bych ji pozdravil, ale jsem v Nemcku :-( ... uz se tesim domu pak ji budu pozdravovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Ahoj Dimi...No jen tak tu sedět a hledět tu nebudu Jak se máš? Pozdrav Terezku Rad bych ji pozdravil, ale jsem v Nemcku :-( ... uz se tesim domu pak ji budu pozdravovat Tak to jo ... Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Ahoj Dimi...No jen tak tu sedět a hledět tu nebudu Jak se máš? Pozdrav Terezku Rad bych ji pozdravil, ale jsem v Nemcku :-( ... uz se tesim domu pak ji budu pozdravovat Ty kravo Kochtiku, se smejes, ale jsem tu 10. den a je to fakt libovka .... jsem rikal, ze az se vratim, tak budu jako bomba ... sahne na me zenska a bouchnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Ahoj Dimi...No jen tak tu sedět a hledět tu nebudu Jak se máš? Pozdrav Terezku Rad bych ji pozdravil, ale jsem v Nemcku :-( ... uz se tesim domu pak ji budu pozdravovat Tak to jo ... Děkuji No jinak se mam pracovne ... jak jinak :-( i kdyz .... Co ty a Cosby, jak valcite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Ty kravo Kochtiku, se smejes, ale jsem tu 10. den a je to fakt libovka .... jsem rikal, ze az se vratim, tak budu jako bomba ... sahne na me zenska a bouchnu Jj, tohle znám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 No jinak se mam pracovne ... jak jinak :-( i kdyz .... Co ty a Cosby, jak valcite? Ale jo jde to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Ty kravo Kochtiku, se smejes, ale jsem tu 10. den a je to fakt libovka .... jsem rikal, ze az se vratim, tak budu jako bomba ... sahne na me zenska a bouchnu Jj, tohle znám... Tak vis o cem mluvim ... a tady ty nemecky Gertrudy ... hruza ... i kdy v sobotu jsem byl parit a byla tam mooooc pekna zrzecka, ale vzne libovka ... Kde ty jsi pane Spidi? Ve kterem Stadtu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 No jinak se mam pracovne ... jak jinak :-( i kdyz .... Co ty a Cosby, jak valcite? Ale jo jde to To nezni moc optimisticky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 No jinak se mam pracovne ... jak jinak :-( i kdyz .... Co ty a Cosby, jak valcite? Ale jo jde to To nezni moc optimisticky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Tak vis o cem mluvim ... a tady ty nemecky Gertrudy ... hruza ... i kdy v sobotu jsem byl parit a byla tam mooooc pekna zrzecka, ale vzne libovka ... Kde ty jsi pane Spidi? Ve kterem Stadtu? Jj, samej navoněnej peroxid... Teď jsem doma v CZ ale jinak přebývám v Salz-Gitter, poblíž Brém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Tak vis o cem mluvim ... a tady ty nemecky Gertrudy ... hruza ... i kdy v sobotu jsem byl parit a byla tam mooooc pekna zrzecka, ale vzne libovka ... Kde ty jsi pane Spidi? Ve kterem Stadtu? Jj, samej navoněnej peroxid... Teď jsem doma v CZ ale jinak přebývám v Salz-Gitter, poblíž Brém... No tak to je velka skoda ... to je z ruky ... ja Jsem ve Frankfurtu ... bejt to bliz tak prijedu na skopek :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky