Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
No tak to je velka skoda ... to je z ruky ... ja Jsem ve Frankfurtu ... bejt to bliz tak prijedu na skopek :-D

To by´s musel valit po pětce (E40) furt nahoru na Hannover... ;)

Vloženo
No tak to je velka skoda ... to je z ruky ... ja Jsem ve Frankfurtu ... bejt to bliz tak prijedu na skopek :-D

To by´s musel valit po pětce (E40) furt nahoru na Hannover... ;)

JJ koukal jsem na mapu ... je to dobrejch 400 ...

Vloženo
JJ koukal jsem na mapu ... je to dobrejch 400 ...

Njn, docela hektar... :huh:

No to kurva, ale po dalnici jsem za 2,5 hodiny tam :-D .... i kdyz vlastne ne, ja jezdim na spotrebu

Vloženo
No to kurva, ale po dalnici jsem za 2,5 hodiny tam :-D .... i kdyz vlastne ne, ja jezdim na spotrebu

lollollol

Hochu, kdyz jsem jezdil za firemni, tak jsem udelal v noci Boleslav Frankfurt za 4,5 hodiny ... ted co jezdim za svy ... tak 6 - 6,5 hodiny :smich:

Vloženo
Hochu, kdyz jsem jezdil za firemni, tak jsem udelal v noci Boleslav Frankfurt za 4,5 hodiny ... ted co jezdim za svy ... tak 6 - 6,5 hodiny :smich:

Tak to máme podobné zkušenosti... ;)

Vloženo
Hochu, kdyz jsem jezdil za firemni, tak jsem udelal v noci Boleslav Frankfurt za 4,5 hodiny ... ted co jezdim za svy ... tak 6 - 6,5 hodiny  :smich:

Tak to máme podobné zkušenosti... ;)

JJ ted pekne 130, tempomat ... nohy na volant a jedu ...

Vloženo

Kluci, nemá někdo tušení, jak je přibližně časově a finančně náročná výměna těsnění pod hlavou u 1.6 74 kW (AKL) v autorizovaný servisu Škoda v CZ... :huh:

Vloženo
Kluci, nemá někdo tušení, jak je přibližně časově a finančně náročná výměna těsnění pod hlavou u 1.6 74 kW (AKL) v autorizovaný servisu Škoda v CZ... :huh:

řekl bych, že finančně víc než časově, ale jinak nevím :(

Vloženo
Zdar jak sviňa bejku -_- -_- -_- koukám zase těsnění v dupě :huh:

Jj, přijel jsem z Německa, oleja přibylo, chladící kapaliny ubylo a pod víčkem nalívacího hrdla oleje vídeňská káva... lollollol

Vloženo
Jj, přijel jsem z Německa, oleja přibylo, chladící kapaliny ubylo a pod víčkem nalívacího hrdla oleje vídeňská káva... lollollol

říkáš hotové strojek na cappucino lollol

Vloženo
říkáš hotové strojek na cappucino lollol

Tak tak... ;)

Takže zítra pořídím těsnění cca za 960,- Kč a asi to dám kamošům ze šádeservíce, bo se mě s tym nesce jebat... <_<

Vloženo
Takže zítra pořídím těsnění cca za 960,- Kč a asi to dám kamošům ze šádeservíce, bo se mě s tym nesce jebat... <_<

a přitom je tak hezky tak by to šlo lol jasné B)

Vloženo
a přitom je tak hezky tak by to šlo lol jasné B)

Njn, ale zas než se dohouknu s tatem, kdy mě vyčlení místo v dílně, tak to domluvím s mechošama a je to bez starostí... ;)

Vloženo
Njn, ale zas než se dohouknu s tatem, kdy mě vyčlení místo v dílně, tak to domluvím s mechošama a je to bez starostí... ;)

pravda pravda a navíc když je potřeba rychle jezdit, vem bombonieru na snížení normohodin ;):D :D :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...