Spidi Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 No tak to je velka skoda ... to je z ruky ... ja Jsem ve Frankfurtu ... bejt to bliz tak prijedu na skopek :-D To by´s musel valit po pětce (E40) furt nahoru na Hannover... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 No tak to je velka skoda ... to je z ruky ... ja Jsem ve Frankfurtu ... bejt to bliz tak prijedu na skopek :-D To by´s musel valit po pětce (E40) furt nahoru na Hannover... JJ koukal jsem na mapu ... je to dobrejch 400 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 JJ koukal jsem na mapu ... je to dobrejch 400 ... Njn, docela hektar... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 JJ koukal jsem na mapu ... je to dobrejch 400 ... Njn, docela hektar... No to kurva, ale po dalnici jsem za 2,5 hodiny tam :-D .... i kdyz vlastne ne, ja jezdim na spotrebu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 No to kurva, ale po dalnici jsem za 2,5 hodiny tam :-D .... i kdyz vlastne ne, ja jezdim na spotrebu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 No to kurva, ale po dalnici jsem za 2,5 hodiny tam :-D .... i kdyz vlastne ne, ja jezdim na spotrebu Hochu, kdyz jsem jezdil za firemni, tak jsem udelal v noci Boleslav Frankfurt za 4,5 hodiny ... ted co jezdim za svy ... tak 6 - 6,5 hodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Hochu, kdyz jsem jezdil za firemni, tak jsem udelal v noci Boleslav Frankfurt za 4,5 hodiny ... ted co jezdim za svy ... tak 6 - 6,5 hodiny Tak to máme podobné zkušenosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Hochu, kdyz jsem jezdil za firemni, tak jsem udelal v noci Boleslav Frankfurt za 4,5 hodiny ... ted co jezdim za svy ... tak 6 - 6,5 hodiny Tak to máme podobné zkušenosti... JJ ted pekne 130, tempomat ... nohy na volant a jedu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 JJ ted pekne 130, tempomat ... nohy na volant a jedu ... Tempomat mám pouze ve služebním, s oktou je to trochu větší divočina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 JJ ted pekne 130, tempomat ... nohy na volant a jedu ... A nic ti nechybí . Zdar kamaráde.Tak jak tam je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 JJ ted pekne 130, tempomat ... nohy na volant a jedu ... A nic ti nechybí . Zdar kamaráde.Tak jak tam je? No jak by bylo ... tesim se domu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 No jak by bylo ... tesim se domu ... A už víš kdy dorazíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Kluci, nemá někdo tušení, jak je přibližně časově a finančně náročná výměna těsnění pod hlavou u 1.6 74 kW (AKL) v autorizovaný servisu Škoda v CZ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Kluci, nemá někdo tušení, jak je přibližně časově a finančně náročná výměna těsnění pod hlavou u 1.6 74 kW (AKL) v autorizovaný servisu Škoda v CZ... řekl bych, že finančně víc než časově, ale jinak nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 řekl bych, že finančně víc než časově, ale jinak nevím No tak to je mě vcelku jasný Peťo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Zdar ve spolek agenti -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Zdar ve spolek agenti -_- Zdar jak Brno Bady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Zdar ve spolek agenti -_- Zdar jak Brno Bady... Zdar jak sviňa bejku -_- koukám zase těsnění v dupě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Zdar jak sviňa bejku -_- koukám zase těsnění v dupě Jj, přijel jsem z Německa, oleja přibylo, chladící kapaliny ubylo a pod víčkem nalívacího hrdla oleje vídeňská káva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Jj, přijel jsem z Německa, oleja přibylo, chladící kapaliny ubylo a pod víčkem nalívacího hrdla oleje vídeňská káva... říkáš hotové strojek na cappucino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 říkáš hotové strojek na cappucino Tak tak... Takže zítra pořídím těsnění cca za 960,- Kč a asi to dám kamošům ze šádeservíce, bo se mě s tym nesce jebat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Takže zítra pořídím těsnění cca za 960,- Kč a asi to dám kamošům ze šádeservíce, bo se mě s tym nesce jebat... a přitom je tak hezky tak by to šlo jasné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 a přitom je tak hezky tak by to šlo jasné Njn, ale zas než se dohouknu s tatem, kdy mě vyčlení místo v dílně, tak to domluvím s mechošama a je to bez starostí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Njn, ale zas než se dohouknu s tatem, kdy mě vyčlení místo v dílně, tak to domluvím s mechošama a je to bez starostí... pravda pravda a navíc když je potřeba rychle jezdit, vem bombonieru na snížení normohodin :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 pravda pravda a navíc když je potřeba rychle jezdit, vem bombonieru na snížení normohodin :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky