Spidi Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 To je nemilé Emile V pohodě, s chutí do toho a půl je hotovo. Teda doufám, že nebude ruplá hlava... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 To je nemilé Emile V pohodě, s chutí do toho a půl je hotovo. Teda doufám, že nebude ruplá hlava... No a kdyz jo, tak bude nova i palice ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 jeden spešl on bude vědět kdo To máš za opaskem kvéra nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 No a kdyz jo, tak bude nova i palice ... Njn, při nejhorším něco seženu v dederónu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 To máš za opaskem kvéra nebo co? Ruma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 No a kdyz jo, tak bude nova i palice ... Njn, při nejhorším něco seženu v dederónu... kdyz vidim ten pomer platu a cen tady v Germany, tak z toho padam na hubu ... kdyz si vezmu, jaky maji platy a napr. litr nafty tu stoji 1,07€\l ... tak se nedivim, ze tu jezdi kazdej i 500 metru do prace autem ... :-D A o elektronice ani nemluvim ... Zkus si u nas koupit z jednoho platu poradne nadupanej comp ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Pekne valentynske dopoledne Sejis:Diky,Tobe tez... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 kdyz vidim ten pomer platu a cen tady v Germany, tak z toho padam na hubu ... kdyz si vezmu, jaky maji platy a napr. litr nafty tu stoji 1,07€\l ... tak se nedivim, ze tu jezdi kazdej i 500 metru do prace autem ... :-DA o elektronice ani nemluvim ... Zkus si u nas koupit z jednoho platu poradne nadupanej comp ... Na ja, máte rech teta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 kdyz vidim ten pomer platu a cen tady v Germany, tak z toho padam na hubu ... kdyz si vezmu, jaky maji platy a napr. litr nafty tu stoji 1,07€\l ... tak se nedivim, ze tu jezdi kazdej i 500 metru do prace autem ... :-DA o elektronice ani nemluvim ... Zkus si u nas koupit z jednoho platu poradne nadupanej comp ... Na ja, máte rech teta... jsem skoro brecel, kdyz jsem to vsechno pocital ... ... asi tady uz zustanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 jsem skoro brecel, kdyz jsem to vsechno pocital ... ... asi tady uz zustanu No jóóó, ale když já to mám na Moravě tak rád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 jsem skoro brecel, kdyz jsem to vsechno pocital ... ... asi tady uz zustanu No jóóó, ale když já to mám na Moravě tak rád... Toz to ja u nas take ... Tak jedine delat za jejich a zit u nas ... take dobra volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Toz to ja u nas take ... Tak jedine delat za jejich a zit u nas ... take dobra volba Jj, mě tenhle způsob docela vyhovuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Toz to ja u nas take ... Tak jedine delat za jejich a zit u nas ... take dobra volba Jj, mě tenhle způsob docela vyhovuje... jj to jsme dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 jj to jsme dva A vůbec, co chystáš nového na oktulce...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 jj to jsme dva A vůbec, co chystáš nového na oktulce...? clovece ted uz ani snad nic ... mam vse co jsem chtel ... treba jeste neco casem ... mozna bych ji hodil trochu dolu ... Jinak ted jsem jeste koupil Fabii RS, tak musim spachat nejake veci nani ... No a co ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 clovece ted uz ani snad nic ... mam vse co jsem chtel ... treba jeste neco casem ... mozna bych ji hodil trochu dolu ...Jinak ted jsem jeste koupil Fabii RS, tak musim spachat nejake veci nani ... No a co ty? No hned příští týden dostane ta moje nový těsnění pod hlavu... No a taky nový obutí - ContiSport2 (205/50 R17), dopředu tlumiče Bilstein B6 Sport, zpátky krátký pružiny Eibach ProKit a asi jinou masku dopředu, Milotec je už po roce nějakej profláklej... Kua zase 30.000,- v čudu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 čauky, ty jo no to budou změny dimik si koupil novu hračku to asi za chvíli pošle koktu do světa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 clovece ted uz ani snad nic ... mam vse co jsem chtel ... treba jeste neco casem ... mozna bych ji hodil trochu dolu ...Jinak ted jsem jeste koupil Fabii RS, tak musim spachat nejake veci nani ... No a co ty? No hned příští týden dostane ta moje nový těsnění pod hlavu... No a taky nový obutí - ContiSport2 (205/50 R17), dopředu tlumiče Bilstein B6 Sport, zpátky krátký pružiny Eibach ProKit a asi jinou masku dopředu, Milotec je už po roce nějakej profláklej... Kua zase 30.000,- v čudu... No ja chci jeste dodelat interier ... aby byl komplet cerny ... takze strop, sloupky, stinitka, madla a lampicky ... no asi to take nebude zadarmo, kdyz jsem videl ty cenu dilu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 No ja chci jeste dodelat interier ... aby byl komplet cerny ... takze strop, sloupky, stinitka, madla a lampicky ...no asi to take nebude zadarmo, kdyz jsem videl ty cenu dilu No interier mě taky čeká, ale prozatím je to odloženo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 čauky, ty jo no to budou změny dimik si koupil novu hračku to asi za chvíli pošle koktu do světa Čao Honzi, to asi nebude tak zlý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 čauky, ty jo no to budou změny dimik si koupil novu hračku to asi za chvíli pošle koktu do světa Ahoj Hanzi, tak tomu never ... ta se mnou dozije ... je to zlaticko. To RS jsem koupil kvuli tomu, ze jsem zacal delat v Nemecku, tak kvuli spotrebe ... no ale co si budeme povidat i na takove to radeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 No ja chci jeste dodelat interier ... aby byl komplet cerny ... takze strop, sloupky, stinitka, madla a lampicky ...no asi to take nebude zadarmo, kdyz jsem videl ty cenu dilu No interier mě taky čeká, ale prozatím je to odloženo... no a vlastne hudba ... komplet .-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 čauky, ty jo no to budou změny dimik si koupil novu hračku to asi za chvíli pošle koktu do světa Čao Honzi, to asi nebude tak zlý... presne tak jak rika Spidak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 no a vlastne hudba ... komplet .-( Njn, najde se toho spousta, jsme divní co...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 no a vlastne hudba ... komplet .-( Njn, najde se toho spousta, jsme divní co...? No a nekomu to snad vadi ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky