Spidi Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 No a nekomu to snad vadi ? Ano, najdou se tací, který to občas vadí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 No a nekomu to snad vadi ? Ano, najdou se tací, který to občas vadí... komu se to nelibi, at si p...l polibi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 no to jsem teda zvědavej ..jináč je mi to jasný, že ropulou se jede do D levněji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 komu se to nelibi, at si p...l polibi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 No a nekomu to snad vadi ? Ano, najdou se tací, který to občas vadí... mě bylo akorát párkrát řečeno, že jsem blázen jináč nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 no to jsem teda zvědavej ..jináč je mi to jasný, že ropulou se jede do D levněji no jezis ... soudruzi v A8 celkem cumeli, kdyz je predjel ve 200 maly zluty dablik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 komu se to nelibi, at si p...l polibi koukam, ze naprosty souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 no to jsem teda zvědavej ..jináč je mi to jasný, že ropulou se jede do D levněji no jezis ... soudruzi v A8 celkem cumeli, kdyz je predjel ve 200 maly zluty dablik jo a ještě žlutou jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 no to jsem teda zvědavej ..jináč je mi to jasný, že ropulou se jede do D levněji no jezis ... soudruzi v A8 celkem cumeli, kdyz je predjel ve 200 maly zluty dablik jo a ještě žlutou jo jj RV2006 ... nabehano necelych 30000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 no kurna tos mi ty prachy měl spíš dát než kupovat nový auto bych si trošku umáznul z hypo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 jj RV2006 ... nabehano necelych 30000 Já bych nejraděj žlutou koktu RS, ale když té mojí stříbrné se mě nechce zbavovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 No a taky nový obutí - ContiSport2 (205/50 R17) Až to bude aktuální, tak se nezapomeň ozvat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 no kurna tos mi ty prachy měl spíš dát než kupovat nový auto bych si trošku umáznul z hypo ja musel ... koktu do ucetnictvi nedam, jelikoz jsem ji dal do ucetnictvi otci ... no a mam to na podnikani, takze leasing ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Až to bude aktuální, tak se nezapomeň ozvat Aktuální to bude přesně za měsíc, chtěl bych ContiSport2 205/50 R17 89V - víc nepotřebuju Pokud nahodíš price pod 3.500,- Kč za kus, tak jdu do toho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 jj RV2006 ... nabehano necelych 30000 Já bych nejraděj žlutou koktu RS, ale když té mojí stříbrné se mě nechce zbavovat... jj tak to by se mi take libilo ... ale presne jako ty ... ja sveho modreho milaska neprodam ... nemam jediny duvod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Jejda já už mám hlad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 jj tak to by se mi take libilo ... ale presne jako ty ... ja sveho modreho milaska neprodam ... nemam jediny duvod Tak půjdem do celolaku žlutou Lemon...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Jejda já už mám hlad... no ani mi nemluv ... ja dnes ani nesnidal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 no ani mi nemluv ... ja dnes ani nesnidal No to jsou věci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 jj tak to by se mi take libilo ... ale presne jako ty ... ja sveho modreho milaska neprodam ... nemam jediny duvod Tak půjdem do celolaku žlutou Lemon...??? no jo, jenze to chce i dutiny atd. a to je prace, ze bych se posral ... odstrojit celou karu i s motorem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 no ani mi nemluv ... ja dnes ani nesnidal No to jsou věci... jj hochu ... linie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Až to bude aktuální, tak se nezapomeň ozvat Aktuální to bude přesně za měsíc, chtěl bych ContiSport2 205/50 R17 89V - víc nepotřebuju Pokud nahodíš price pod 3.500,- Kč za kus, tak jdu do toho... Doma na to kouknu a podám ti report Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 no jo, jenze to chce i dutiny atd. a to je prace, ze bych se posral ... odstrojit celou karu i s motorem no tak to je samo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Doma na to kouknu a podám ti report Děkuji uctivě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 no jo, jenze to chce i dutiny atd. a to je prace, ze bych se posral ... odstrojit celou karu i s motorem no tak to je samo... zarid nekoho kdo to udela ... zjisti cenofku a treba to zkusime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky