Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
No a nekomu to snad vadi ? :smich:  :smich:  kol110  kol110  kol110  kol110

Ano, najdou se tací, který to občas vadí... B)

mě bylo akorát párkrát řečeno, že jsem blázen jináč nic lol

Vloženo
no to jsem teda zvědavej ;) ..jináč je mi to jasný, že ropulou se jede do D levněji ;)

no jezis ... soudruzi v A8 celkem cumeli, kdyz je predjel ve 200 maly zluty dablik :smich:

Vloženo
no to jsem teda zvědavej ;) ..jináč je mi to jasný, že ropulou se  jede do D levněji ;)

no jezis ... soudruzi v A8 celkem cumeli, kdyz je predjel ve 200 maly zluty dablik :smich:

jo a ještě žlutou jo ;)

Vloženo
no to jsem teda zvědavej ;) ..jináč je mi to jasný, že ropulou se  jede do D levněji ;)

jo a ještě žlutou jo ;)

jj RV2006 ... nabehano necelych 30000

Vloženo
no kurna tos mi ty prachy měl spíš dát než kupovat nový auto ;) bych si trošku umáznul z hypo ;)

ja musel ... koktu do ucetnictvi nedam, jelikoz jsem ji dal do ucetnictvi otci ...

no a mam to na podnikani, takze leasing ...

Vloženo
Až to bude aktuální, tak se nezapomeň ozvat ;)

Aktuální to bude přesně za měsíc, chtěl bych ContiSport2 205/50 R17 89V - víc nepotřebuju ;) Pokud nahodíš price pod 3.500,- Kč za kus, tak jdu do toho... ;)

Vloženo
jj RV2006 ... nabehano necelych 30000

Já bych nejraděj žlutou koktu RS, ale když té mojí stříbrné se mě nechce zbavovat... :(

jj tak to by se mi take libilo ... ale presne jako ty ... ja sveho modreho milaska neprodam ... nemam jediny duvod

Vloženo
jj tak to by se mi take libilo ... ale presne jako ty ... ja sveho modreho milaska neprodam ... nemam jediny duvod

Tak půjdem do celolaku žlutou Lemon...??? lollollol

Vloženo

Tak půjdem do celolaku žlutou Lemon...??? lollollol

no jo, jenze to chce i dutiny atd. a to je prace, ze bych se posral ... odstrojit celou karu i s motorem :(

Vloženo
Až to bude aktuální, tak se nezapomeň ozvat ;)

Aktuální to bude přesně za měsíc, chtěl bych ContiSport2 205/50 R17 89V - víc nepotřebuju ;) Pokud nahodíš price pod 3.500,- Kč za kus, tak jdu do toho... ;)

Doma na to kouknu a podám ti report ;)

Vloženo
no jo, jenze to chce i dutiny atd. a to je prace, ze bych se posral ... odstrojit celou karu i s motorem  :(

no tak to je samo... B)

zarid nekoho kdo to udela ... zjisti cenofku a treba to zkusime :smich:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...