Spidi Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Spidi,to je pro kolotočáře nebo co? patrně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 proč???Zase tě vykradli??Xenony už mám na voze,streem mám v šuplíku. vybrali 3garáže vedle mě, na mě naštestí nedošlo, kolegovi to co sem vypsal, to je parada zavrít se do garaže a v klidu krást, ob garáž máme mladého cigána (slušny synek) tomu vybrali Sclass....ted mam bobany ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Kua to je repertoááár... to je klasa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 vybrali 3garáže vedle mě, na mě naštestí nedošlo, kolegovi to co sem vypsal, to je parada zavrít se do garaže a v klidu krást, ob garáž máme mladého cigána (slušny synek) tomu vybrali Sclass....ted mam bobany ja Hajzli sóó to... Kua na S-classe si asi pěkně pošmákli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Pěkně wostrý Corrino... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Hajzli sóó to... Kua na S-classe si asi pěkně pošmákli... taktak,dneska sem odvezl kola atd,ale i tak kupa dilu co neni kam dat ještě jsem s nim nemluvil, verze AMG, 21" letni valce,auto ted na zimakach, jestli mu je sebrali tak je zastřeli na mistě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Pěkně wostrý Corrino... CZ ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 ještě jsem s nim nemluvil, verze AMG, 21" letni valce,auto ted na zimakach, jestli mu je sebrali tak je zastřeli na mistě... No to věřím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 CZ ? Jj, je VR6 na prodej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Jj, je VR6 na prodej... tak přecejen no ale má to až moc vypodložený pomalu širší jak delší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 tak přecejen no ale má to až moc vypodložený pomalu širší jak delší No ale lepší, něž ty hrůzy, co se občas objevují na srazech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 No ale lepší, něž ty hrůzy, co se občas objevují na srazech... to určitě,ale takový original složený k zemi na límcových leštěných BBS to je pak klasa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 to určitě,ale takový original složený k zemi na límcových leštěných BBS to je pak klasa No jistěééééé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Ahoj hoši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Ahoj hoši Ahoj Ivanko -_- dneska nějak pozdě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Ahoj hoši Ahoj kočko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Ahoj hoši Ahoj Ivanko -_- dneska nějak pozdě Ahoj Badynko nj není času Ahoj spidulo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Ahoj Badynko nj není času Ahoj spidulo že ty koukáš na Kudlákovou lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 jen po očku Jsk jste se měli hoši o víkendu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 dobrý večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 že ty koukáš na Kudlákovou lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Ahoj Marto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 jen po očku Jsk jste se měli hoši o víkendu? dá se říct že fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 že ty koukáš na Kudlákovou lol jo a co potom Renéééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Jsk jste se měli hoši o víkendu? Napůl pracovně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky