BadyS Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Tys už to tak brzo ráno rozmontoval ? lol Bré ránko jinak, dáme kofííí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Dobré ráno, tak mám po snídani, kafe dám až v práci, do které odjíždím za 5 min, sem tam sem v průběhu dne kouknu a on tu stejně nikdo nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Tys už to tak brzo ráno rozmontoval ? lol Bré ránko jinak, dáme kofííí Nééé, budu čekat, až se setmí... Bré ránko, kafčo bych dal, už jsem měl čaj, ale kafe ještě ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Dobré ráno, tak mám po snídani, kafe dám až v práci, do které odjíždím za 5 min, sem tam sem v průběhu dne kouknu a on tu stejně nikdo nebude... Čao Franku, opatruj se a nedivoč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 ahoj kamaradi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Nééé, budu čekat, až se setmí... Bré ránko, kafčo bych dal, už jsem měl čaj, ale kafe ještě ne... tak posilame extra turka k tišnovu, aby jsi u toho vydržel lol Ahoj Baui -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 tak posilame extra turka k tišnovu, aby jsi u toho vydržel lolAhoj Baui -_- ahojda pane...kua ja uz se chci taky vrtat v aute a porad nejak neni cas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 ahojda pane...kua ja uz se chci taky vrtat v aute a porad nejak neni cas ani nemluv v sobotu letím pro brzdy,tak to musím neodkladně přes tyden udělat,ted spíš je na řadě udržba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Spido nemáš na dvorku se válet 225/40/18 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 ahojda pane...kua ja uz se chci taky vrtat v aute a porad nejak neni cas ani nemluv v sobotu letím pro brzdy,tak to musím neodkladně přes tyden udělat,ted spíš je na řadě udržba tak ja mam ted nove rozvody, olej, vsechny filtry, novy predni kotouce a desky tak ze udrzbe zatim bylo ucineno za dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Spido nemáš na dvorku se válet 225/40/18 ? No to teda nemám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 tak ja mam ted nove rozvody, olej, vsechny filtry, novy predni kotouce a desky tak ze udrzbe zatim bylo ucineno za dost jo tak to je v pořádku, mě čeka kotouče desky new, řemen vyměnit ten vypadá že už toho má až nad hlavu a něco porobit s vlnovcem, rozvody ještě 18tkm tak to do leta vydrží hlavně jsem zvědav na ty kotouče co to bude hele jak si psal že máš tu věc v chromu, to máš celé to pouzdro nebo jak je to udělane? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Spido nemáš na dvorku se válet 225/40/18 ? No to teda nemám... přitom by to byl pěkný květináč lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 tak ja mam ted nove rozvody, olej, vsechny filtry, novy predni kotouce a desky tak ze udrzbe zatim bylo ucineno za dost jo tak to je v pořádku, mě čeka kotouče desky new, řemen vyměnit ten vypadá že už toho má až nad hlavu a něco porobit s vlnovcem, rozvody ještě 18tkm tak to do leta vydrží hlavně jsem zvědav na ty kotouče co to bude hele jak si psal že máš tu věc v chromu, to máš celé to pouzdro nebo jak je to udělane? vypada to asi takhle pane http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=385425 co budes davat za brzdy?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 vypada to asi takhle paneco budes davat za brzdy?? hustý nakonec dědka cimrmana, ale čeče nějaké šizené, v kotoučích jsou díry, no co ti němci pro usporu neudělaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 vypada to asi takhle paneco budes davat za brzdy?? hustý nakonec dědka cimrmana, ale čeče nějaké šizené, v kotoučích jsou díry, no co ti němci pro usporu neudělaj jj je to pekny jeste az se to pak vylesti tak to bude pekny teda doufam...jeste k tomu musim dodelat i ten kus co se dava do te vahy vzduchu a nejaky vicka do motoru tak uz se me chromuje vicko expanzky a vicko ostrikovacu tak uz domlouvam lakovani plastu do motoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 ty voe vy do toho jdete....ja jsem zainvestoval minulej rok do auta asi 80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 ted uz se mi to nevyplati prodat ,uz mi to musi zustat az do duchodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 ted uz se mi to nevyplati prodat ,uz mi to musi zustat az do duchodu ale no tak pochybuji ze by okta vydrzela nejakych 40 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 ty voe vy do toho jdete....ja jsem zainvestoval minulej rok do auta asi 80 tohle jsou jeste male investice...horsi to bude treba s xenonama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 tak ty si sezenu za 11500 novy . na regulaci seru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Pradon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 ted uz se mi to nevyplati prodat ,uz mi to musi zustat az do duchodu ale no tak pochybuji ze by okta vydrzela nejakych 40 let tak kdyz dneska jezdi treba MB1000 tak s tou dnesni technologii bych to mohl dat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 tak ty si sezenu za 11500 novy . na regulaci seru docela drahota... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 docela drahota... baui, ty mas moznost sehnat levnejsi origo xenony?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky