baurak Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 ja mam predstavu jak by to auto melo vypadat ale mam takovej pocit ze vyjde levneji to prodat a sehnat to komplet A pak si vymyslíš něco dalšího ale porad nebudu muset dodelat x veci ktery v tomhle aute nejsou... ahoj kucí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Brej den mladeznici !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Ahoj všem - nevíte někdo, kdo by mi v Praze překopal auto? Mám 98 už kapličku SLX a chtěl bych to předělat na Maxidot, vystřelováky. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Ahoj všem - nevíte někdo, kdo by mi v Praze překopal auto?Mám 98 už kapličku SLX a chtěl bych to předělat na Maxidot, vystřelováky. Dík clen fora Garny nebo MartinRS ale rek bych ze tech lidi bude vic...zkus hledat v prislusnych tematech a urcite neco najdes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Já taky do svého vozu právě dnes zainvestoval Celých 685,- za nový poklice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Já taky do svého vozu právě dnes zainvestoval Celých 685,- za nový poklice taky dobra investice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Já taky do svého vozu právě dnes zainvestoval Celých 685,- za nový poklice taky sem pořidil, chrom už jsem zahodil lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Spidi tak hodne stesti,na olej ser,a hlavne at to pak jezdi Kua neruš mě u práce... ta klávesnice bude vypadat to doporučení na výměnu šroubů u hlavy je myslím u všeho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 COSBY : tak mam taky balík v prdeli, hádej odkud byl odeslán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Já taky do svého vozu právě dnes zainvestoval Celých 685,- za nový poklice taky dobra investice Na jáááá A teď vážně, já do auta zatím nic neinvestuju, bo peňáze cpu zatím do baráku a až bude komplet hotovo bydlení, tak bude auto zralé na výměnu A ty dekle proto, že jsem dvě někde ztratil, tak jsem koupil rovnou celou sadu origo z OII. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 synci přezouváme http://www.novinky.cz/domaci/zima-letos-uz...9887_vldcg.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 synci přezouváme http://www.novinky.cz/domaci/zima-letos-uz...9887_vldcg.html Kua musím honem dodělat nové ceny na letňáky, bude se zase rejžovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Prezouvaaaaaaaam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Franku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Brej poobedno mladeznici !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Zdaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Koukam, ze uplne nejziveji tu neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Franku? COPAK??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Koukam, ze uplne nejziveji tu neni Poobědová siesta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF.RS Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Koukam, ze uplne nejziveji tu neni Poobědová siesta Nebude lepsi nejakej skopek >?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 ta klávesnice bude vypadat to doporučení na výměnu šroubů u hlavy je myslím u všeho Neboj, ráno jsem psal čistejma a teď jsem 6 hodin dělal a nepsal... A nebo bych mohl psát přes mikrotéénovej sáček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Koukam, ze uplne nejziveji tu neni Ježiš další mrtvola (unregistred) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Koukam, ze uplne nejziveji tu neni Ježiš další mrtvola (unregistred) obživlá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Taky bych se relognul na SpidiRS, ale RS prozatím nemám, tak prd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Taky bych se relognul na SpidiRS, ale RS prozatím nemám, tak prd... co ted tak ctu na foru tak pry frci HTP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky