Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
bré ránko ;)  jen blbněte se zubama,mě bere už týden :disgust:  :( jen se donutit :ph34r:

Jo jsem slišel, že ten co chodí k zubaří víc jak 3x za rok je Masochysta. Mě stačí jen 2x

Bré ránko kol110

asi ták :D:D

čágo Míro :D-_-

Vloženo
Nazdárek co nového a jakto že sloužíš, když jedu do Práglu. Jak si to múžeš dovolit :blbec:

je to ostuda,moooc se stydím :ph34r: ,ale raději až ústně ;) .........

za chvilku razím do Mostu

Vloženo
Ještě chvilku tady tlachejte o zubech a zubařích a zaručeně mně nějaký zub začne bolet lollol

již týden je můj největší kamarád brufen a aulin ;):angry:

Vloženo
Ještě chvilku tady tlachejte o zubech a zubařích a zaručeně mně nějaký zub začne bolet lol  lol

Jo to tak bejvá, doktor se bojí doktora :smich:

Vloženo
Ještě chvilku tady tlachejte o zubech a zubařích a zaručeně mně nějaký zub začne bolet lol  lol

Tak ty sis našel nové kamarády? :(:disgust: Jak chceš lollollol

Vloženo (editace)

njn, zubařka mrkla a řekla, že tam mám pěknej bordel a že tomu musí někdo velet. Tak neváhala a vybrala jednoho šmejda kterej byl takovej na 1/2 k ničemu rozebrala ho vrtačkou dala mu tam takovou tyčku (asi žezlo) a ted na to cpe korunku,

takže tam budu mít jednoho s korunkou kterej tomu bude asi velet :D

Editováno: , autor: Vaša
Vloženo
njn, zubařka mrkla a řekla, že tam mám pěknej bordel a že tomu musí někdo velet. Tak neváhala a vybrala jednoho šmejda kterej byl takovej na 1/2 k ničemu rozebrala ho vrtačkou dala mu tam takovou tyčku (asi žezlo) a ted na to cpe korunku,

takže tam budu mít jednoho s korunkou kterej tomu bude asi velet :D

Takovej MALEJ velitel :smich:

Vloženo
Dobre rano :D

Dobré ;)-_-

Copak jsi včera chtěl????

Chtel jsem se zeptat na kolik tak vychazi nejaky 205/ted nevim,kolik tam mam kurva/16 :) Asi 55?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...