novi37 Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Bud rad,ze mas jeste pytle na svym miste , volant a vrsek palubky by tu cenu jeste zvedl nekam daleko dal. Skoda ji octulky . a koukej to hned pojistit vole,ja takhle zrusil to minuly auto a dostal jsem ze 180 litru jen 30 a to jsem byl jeste rad jinak s tema pytlema mas pravdu, aspon je videt, ze sem jel pomalu, ale tak co mi je to platny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Bohuzel,pravdu dis kamarade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Hele mimochdem ty kola vam muze nalakovat Vasa,delal si to taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Bohuzel,pravdu dis kamarade me uz kola zase nakej cas nezajimaj... hele co mas v planu zitra odpoledne, nechtel bys mi pomoct? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 S cim voe,hele zejtra musim ke znamejm na chatu,na jak dlouho by to bylo sefe ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 S cim voe,hele zejtra musim ke znamejm na chatu,na jak dlouho by to bylo sefe ? no baurak by mi hodil do Phy naraznik, ale nemam se pro nej, jak dostat, nechci s tim autem nikam moc jezdit, vis.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 S cim voe,hele zejtra musim ke znamejm na chatu,na jak dlouho by to bylo sefe ? no baurak by mi hodil do Phy naraznik, ale nemam se pro nej, jak dostat, nechci s tim autem nikam moc jezdit, vis.... Hele no problem,ale nemam vubec naftu,znas to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Prosimte nemas ICQ,to bude asi tak 100x jednodussi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Prosimte nemas ICQ,to bude asi tak 100x jednodussi covece tady doma icq nemam, bihuzel... kolik by si chtel na naftu, znam to moc dobre no..a pocitam s tim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Prosimte nemas ICQ,to bude asi tak 100x jednodussi covece tady doma icq nemam, bihuzel... kolik by si chtel na naftu, znam to moc dobre no..a pocitam s tim... Jen to,co projedu samozrejme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 kdybych ji mel dost,tak to vubec neresim,ale low money a do vejplaty dost daleko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Spidi rekni taky neco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Spidi rekni taky neco no to je jasny no....tak ja nevim, zere ti to 3l na 100km, a my najedeme tak tech 100km +- tak nakejch 300kc...?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Spidi rekni taky neco Už mám hotovo...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Zdar vespolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 no to je jasny no....tak ja nevim, zere ti to 3l na 100km, a my najedeme tak tech 100km +- tak nakejch 300kc...?? Čao pane, upřímnou sostrast, ale nevěš hlavu, před deseti měsíci jsem inkasoval podobnou ranku jako Ty a během 14 dnů jsem to složil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Zdar vespolek Zdar jak Brno pane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Zdar jak Brno pane... Zdar jak sviňa, zrovna jsem tu, svítíčko sluní bzouky mouchají tak paráda ne? a Jak u Tebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Zdar jak sviňa, zrovna jsem tu, svítíčko sluní bzouky mouchají tak paráda ne? a Jak u Tebe? Právě jsem "dosložil" motor a už to motáááá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 no to je jasny no....tak ja nevim, zere ti to 3l na 100km, a my najedeme tak tech 100km +- tak nakejch 300kc...?? Čao pane, upřímnou sostrast, ale nevěš hlavu, před deseti měsíci jsem inkasoval podobnou ranku jako Ty a během 14 dnů jsem to složil... husty, presne takhle nejak vypada ted muj predek i ta vlna na kapote je stejna, no doufam, ze to bude taky rychle ok! diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 husty, presne takhle nejak vypada ted muj predek i ta vlna na kapote je stejna, no doufam, ze to bude taky rychle ok! diky! Kdybych nejel zítra do Němec, tak bych Ti to přes víkend složil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Právě jsem "dosložil" motor a už to motáááá... čípak? jako svůj? copak jsi mu dělal? nějaká preventivní udržba nebo něco vážnějšího? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Klempířskou jsem bral ze zelenýho kombíka otočenýho přes střechu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 husty, presne takhle nejak vypada ted muj predek i ta vlna na kapote je stejna, no doufam, ze to bude taky rychle ok! diky! Kdybych nejel zítra do Němec, tak bych Ti to přes víkend složil... hodnej, diky....snad taky neco sezenu, btw na kolik te to vyslo celkem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 čípak? jako svůj? copak jsi mu dělal? nějaká preventivní udržba nebo něco vážnějšího? Jj, svůj motůrek... ruplo těsnění pod hlavou kolem mazacích kanálků a mazal jsem gé dvanáctkou a chladil Castrolem TXT 10W-40 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky