BadyS Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 btw co měl kochtík takovej pěkný rohlík mě ted někdo nabízel,ale vuuubec se mě do toho nechce, i když byl za cool penize Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 jooo jestli je rec o kozach tak to se mile rad pridam do diskuze a na auto seru No my práve kašlem na kozy a jdeme se bavit o vozech... kozy necháme na večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 kozy necháme na večer A na besídku... Kau Bady, z té cesty do Srbska tak nějak sešlo, druhá strana není řádně solventní... A nejel by´s místo toho do Chorvatska...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 jooo jestli je rec o kozach tak to se mile rad pridam do diskuze a na auto seru No my práve kašlem na kozy a jdeme se bavit o vozech... tady je to jak u blbejch na dvorku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 kozy necháme na večer A na besídku... Kau Bady, z té cesty do Srbska tak nějak sešlo, druhá strana není řádně solventní... A nejel by´s místo toho do Chorvatska...? Já se těšil že si zastřílíme co v chorvatsku, k mořu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Já se těšil že si zastřílíme co v chorvatsku, k mořu? Ja ja, Baška Vasrůvka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Já se těšil že si zastřílíme co v chorvatsku, k mořu? Ja ja, Baška Vasrůvka... ted tam je zimaaaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 ted tam je zimaaaa Šak nééé fčílkaj, v letěéééé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 uvidíme, planuju Vodici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 uvidíme, planuju Vodici Tak přijedeš na návštěvu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 uvidíme, planuju Vodici Tak přijedeš na návštěvu... jasné, přikupim film, vemu sandále a tradáá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 jasné, přikupim film, vemu sandále a tradáá No baže, alle trucker die nie ausschlafen keine Pause machen und auf kroatische Autobahnen ihr Zuhause haben... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 uvidíme, planuju Vodici Tak přijedeš na návštěvu... hmm epesní modýlek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Tak už mě motůrek šlape, díky té výměně kroužků pod sání to jede jak šlak, po už to nesaje falešnej luft... Noooo, s tema sem si uzil svy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 jasné, přikupim film, vemu sandále a tradáá No baže, alle trucker die nie ausschlafen keine Pause machen und auf kroatische Autobahnen ihr Zuhause haben... to je pilot, pěkně na 12h pracku lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Noooo, s tema sem si uzil svy Akorát jsem koukal, že ten šlauch na odvětrávání prostoru nad ventilama už má taky dost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 to je pilot, pěkně na 12h pracku lol Njn, to jsem já... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 to je pilot, pěkně na 12h pracku lol Njn, to jsem já... sem to podle kapoty poznat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 sem to podle kapoty poznat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Noooo, s tema sem si uzil svy Akorát jsem koukal, že ten šlauch na odvětrávání prostoru nad ventilama už má taky dost... Ten mam novej, pak tyhle 4 mrchy a pak ten schlauch k posilovaci brzd, ten mel taky asi 3 diry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Ten mam novej, pak tyhle 4 mrchy a pak ten schlauch k posilovaci brzd, ten mel taky asi 3 diry Tak ten odvětrávací šlauch je teď jediná věc, co by chtěla, jinak je to alles gute... Kolik máš teď nahoupanech km...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Ten mam novej, pak tyhle 4 mrchy a pak ten schlauch k posilovaci brzd, ten mel taky asi 3 diry Tak ten odvětrávací šlauch je teď jediná věc, co by chtěla, jinak je to alles gute... Kolik máš teď nahoupanech km...? Covece, ten odvetravaci jsem daval uz asi 2 roky zpatky, cca v 160kkm. Jinak tedka mam lehce pres 201kkm, ted jezdim min, tak to tak nenabejva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Covece, ten odvetravaci jsem daval uz asi 2 roky zpatky, cca v 160kkm.Jinak tedka mam lehce pres 201kkm, ted jezdim min, tak to tak nenabejva No já mám teď 237.500 km a taky už to tak nenaskakuje jako dřív, bo mám služebák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Covece, ten odvetravaci jsem daval uz asi 2 roky zpatky, cca v 160kkm.Jinak tedka mam lehce pres 201kkm, ted jezdim min, tak to tak nenabejva No já mám teď 237.500 km a taky už to tak nenaskakuje jako dřív, bo mám služebák... To je jedine dobre, sluzebak a doma showcar Musim off, tak zateem pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 To je jedine dobre, sluzebak a doma showcar Musim off, tak zateem pane O.K. Měj se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky