Andílek Vloženo 2. leden 2007 Vloženo 2. leden 2007 Ze jo vid A ja vocas tam cpu KN a tak to já zas nemám potřebu někam něco cpát
krysarr Vloženo 2. leden 2007 Vloženo 2. leden 2007 Ze jo vid A ja vocas tam cpu KN a tak to já zas nemám potřebu někam něco cpát Mna ja, vy zensky to mate jiny, teda vetsinou
Andílek Vloženo 3. leden 2007 Vloženo 3. leden 2007 Mna ja, vy zensky to mate jiny, teda vetsinou njn, nežná to stvoření jsou Vám vždy k dispozici Ach ty časté migrény
krysarr Vloženo 3. leden 2007 Vloženo 3. leden 2007 Mna ja, vy zensky to mate jiny, teda vetsinou njn, nežná to stvoření jsou Vám vždy k dispozici Ach ty časté migrény No treba moje pritulkyne naopak migrenu nikdy, a kdyz uz ji boli hlava, tak to chce vysexovat, sme takova ponekud naruzivejsi dvojka
Andílek Vloženo 3. leden 2007 Vloženo 3. leden 2007 No treba moje pritulkyne naopak migrenu nikdy, a kdyz uz ji boli hlava, tak to chce vysexovat, sme takova ponekud naruzivejsi dvojka a tak to má být každému dle chuti
krysarr Vloženo 3. leden 2007 Vloženo 3. leden 2007 No treba moje pritulkyne naopak migrenu nikdy, a kdyz uz ji boli hlava, tak to chce vysexovat, sme takova ponekud naruzivejsi dvojka a tak to má být každému dle chuti Hehe, presne tak, a kdyz obema chutna, tak co s tim, prece si to nenecham na doma, ze ano, kdyz bydlime kazdej jinde Du chrnet, tak dobrow
Sejis Vloženo 3. leden 2007 Autor Vloženo 3. leden 2007 Ahoj privstanisivsi kamarade čágo dneska jsi nezaspal
Sejis Vloženo 3. leden 2007 Autor Vloženo 3. leden 2007 Ahoj nová hospodo nová hospoda,starej wůl hoj Járo
Host Bobik Vloženo 3. leden 2007 Vloženo 3. leden 2007 no paráda, mě dneska vodveze houkavý auto Zdar a sílu
Sejis Vloženo 3. leden 2007 Autor Vloženo 3. leden 2007 no paráda, mě dneska vodveze houkavý auto Zdar a sílu to není taxík to si musíš zasloužit
Host Bobik Vloženo 3. leden 2007 Vloženo 3. leden 2007 jakožto šašak krále Kašpara mám zásluhy převeliké
Sejis Vloženo 3. leden 2007 Autor Vloženo 3. leden 2007 jakožto šašak krále Kašpara mám zásluhy převeliké to je pravda tak se zastav na kávišku
Host Bobik Vloženo 3. leden 2007 Vloženo 3. leden 2007 jakožto šašak krále Kašpara mám zásluhy převeliké to je pravda tak se zastav na kávišku jů jů jů a bude to taky blikat na lamy? mno mizím dělat pro mne nezvyklou činnost.........prc.......praco........pracovat....... ani z té klávesnice to neleze Adieu
Sejis Vloženo 3. leden 2007 Autor Vloženo 3. leden 2007 one kafíííí plís Dobré ránko kluci kafé došlo max čaj
Sejis Vloženo 3. leden 2007 Autor Vloženo 3. leden 2007 jakožto šašak krále Kašpara mám zásluhy převeliké to je pravda tak se zastav na kávišku jů jů jů a bude to taky blikat na lamy? mno mizím dělat pro mne nezvyklou činnost.........prc.......praco........pracovat....... ani z té klávesnice to neleze Adieu to je dost a koukej makat
Host Bobik Vloženo 3. leden 2007 Vloženo 3. leden 2007 to je dost a koukej makat neboj, na všechny klienty dneska máknu do toho čaje hodně brómu
Sejis Vloženo 3. leden 2007 Autor Vloženo 3. leden 2007 to je dost a koukej makat neboj, na všechny klienty dneska máknu do toho čaje hodně brómu ty se tak přetrhneš ty falešnej sobe
Doporučené příspěvky