Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
tak uz jsem tady taky ;)

jak se vede pane kolego :D

no porad stejny ale zatim si letos nestezuji ;)

jojo čím dál stejně :D

no i tak by se to dalo rict ;)

hezky kochte :D

Vloženo

To já se poslední dobou nějak moc hlídám - ani toho moc nevypiju - asi si nechci udělat ostudu že bych měla okno a nedej bože aby mi bylo zle :) si zakladám na mé image slušné dívky :smich:

Vloženo

a pak ještě potřebuji dostupnost po Praze lol v rámci klubu bych potřebovala rozmasírovat záda, bo už ani nemůžu delší dobu v kuse sedět v křesle :(

Vloženo
a pak ještě potřebuji dostupnost po Praze lol v rámci klubu bych potřebovala rozmasírovat záda, bo už ani nemůžu delší dobu v kuse sedět v křesle :(

tech by bylo co potrebujou masaz ;)

Vloženo

to zas ne - zas tak spatne na tom nejsem, navic snad dneska me promasiruje kamaradka ;) ale pro priste by nebylo spatne vedet, kdo by se toho ujal, kdyz by bylo nejhure :) joke :D

Vloženo
to zas ne - zas tak spatne na tom nejsem, navic snad dneska me promasiruje kamaradka ;) ale pro priste by nebylo spatne vedet, kdo by se toho ujal, kdyz by bylo nejhure :) joke :D

mám výbornou tyč duralovou,skvělá věc na masáž,garantuji ani nebudeš ty záda cítit lollol

Vloženo

mám výbornou tyč duralovou,skvělá věc na masáž,garantuji ani nebudeš ty záda cítit lollol

to by bylo bych rek velmi prihodne ;)

Vloženo

mám výbornou tyč duralovou,skvělá věc na masáž,garantuji ani nebudeš ty záda cítit  lol  lol

to by bylo bych rek velmi prihodne ;)

to je tak vtipné :smich: to by bylo aby Jiří s Jiřím nedrželi pospolu lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...