Spidi Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 No nic decka ja mizim na Tak se měj a dej si i za mě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 decentně... Tak upaluj a nedělej ostudu... no zadařilo se ostudu sem nedělal Zdar jak sviňa Lubo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Dobrý večer přeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Brý večír, ahoj Ivanko -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Jé ahojky Badysku jakpak se máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Ahoj Bady a Ivi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Ahoj spiďulo Dáte si kluci se mnou?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Jé ahojky Badysku jakpak se máš? vcelku unaveně, jinak celý víkend byl fajn, byl jsem na ostravici, to víš spánku jsme moc nedaly a hlavně dneska muselo být tak pěkně když se jelo zase domky co ty jak se máme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Ahoj spiďulo Dáte si kluci se mnou?? No jistěééééééééé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Ahoj Bady a Ivi... Zdar jak sviňa námořníku -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Ahoj spiďulo Dáte si kluci se mnou?? jasan, já teda radši jen jedno, bych to zase přikrmil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 jj přikrm...já si dám štamprlku 2 Magistra,at se mi líp spí a nebojím se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Zdar jak sviňa námořníku -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Spidulo čítám tvé rady jak dostat řadičku na 1,6. Jak tam ta řadička drží kryž odvrtám větší průměr, normálně se to tak jakoby zacvakne ale takhle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 jj přikrm...já si dám štamprlku 2 Magistra,at se mi líp spí a nebojím se radši ne a čeho by ses bála tam u Vás? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 jj přikrm...já si dám štamprlku 2 Magistra,at se mi líp spí a nebojím se radši ne a čeho by ses bála tam u Vás? no bojím jsem totiž sama v baráku...chlapi mi odjeli na hory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 no bojím jsem totiž sama v baráku...chlapi mi odjeli na hory jo tak voni se jeli rekreovat jen toho sněhu asi mít moc nebudou což Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 no bojím jsem totiž sama v baráku...chlapi mi odjeli na hory jo tak voni se jeli rekreovat jen toho sněhu asi mít moc nebudou což ale jo prý tam ještě něco je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Spidulo čítám tvé rady jak dostat řadičku na 1,6. Jak tam ta řadička drží kryž odvrtám větší průměr, normálně se to tak jakoby zacvakne ale takhle? Už jsem zde, sem se byl osprchnout... S řadičkou je to úplně jednoduchý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Spidulo čítám tvé rady jak dostat řadičku na 1,6. Jak tam ta řadička drží kryž odvrtám větší průměr, normálně se to tak jakoby zacvakne ale takhle? Už jsem zde, sem se byl osprchnout... S řadičkou je to úplně jednoduchý... brej vecer panove a damo! chtel bych se optat, nevite nekdo o nejakych xenonech na O1...potreboval bych nejaky narychlo sehnat, ale zda se to jako nadlidskej ukol... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 brej vecer panove a damo! chtel bych se optat, nevite nekdo o nejakych xenonech na O1...potreboval bych nejaky narychlo sehnat, ale zda se to jako nadlidskej ukol... Čao novi, zkus bauráčka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 brej vecer panove a damo! chtel bych se optat, nevite nekdo o nejakych xenonech na O1...potreboval bych nejaky narychlo sehnat, ale zda se to jako nadlidskej ukol... Čao novi, zkus bauráčka... jj thx, potreboval bych to co nejdriv no, abych uz zase mohl jezdit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 jj thx, potreboval bych to co nejdriv no, abych uz zase mohl jezdit... To je jasný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 jj thx, potreboval bych to co nejdriv no, abych uz zase mohl jezdit... To je jasný... ale od zejtra se na tom uz bude makat, tak snad brzo vyjedeme do ulic a i s xenonkama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 ale od zejtra se na tom uz bude makat, tak snad brzo vyjedeme do ulic a i s xenonkama... Hlavně, ať se zadaří lak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky