Spidi Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 o me se tady mluvilo?? jj, novi by chtěl xenoníky za guta praisa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 že by, tak to zkusím jednu říznout No hele, ta původní oktávácká z 1.6 je z teho pěnoplastu, či co to je za jakousik pičgumu a vevnitř je zalitý normál plastový pouzdro, no a tak sem ten gumin z teho volópal jak čomeranč a tu novou řadičku odvrtal na průměr teho pouzdra a řadička je zalepená na to pouzdro, když ju chcu voddělat, tak ju vycvaknu i s pouzdrem... nóó supr, tak to si nechám na letní odpoledne na zahradě u piva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 dobry vecer My o vlku a vlk v hospodě... o me se tady mluvilo?? Si musel skytat jak Te tu vice-president pomlouval ;-) to je mu podobny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 xenouny mam,ale jen vybojky :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 ja sem myslel, jako jiny dily, ne novy, sry! Jasný, ale většinou jsou ty díly oťukaný a poškrábaný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 o me se tady mluvilo?? jj, novi by chtěl xenoníky za guta praisa... hihi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 xenouny mam,ale jen vybojky :D Já mám zase trafa, jak Hella, tak Valeo... Valeácký jsou docela srandovní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 nóó supr, tak to si nechám na letní odpoledne na zahradě u piva To chceš zajisté pro taťuldovu oktu, což...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 tady ty xeny este poskladame, jak koukam... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Já mám zase trafa, jak Hella, tak Valeo... Valeácký jsou docela srandovní... no vidíš, ještě gáble a máme kurva sady jak vino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 To chceš zajisté pro taťuldovu oktu, což...? jo, bo když s tím jedu tak mě ta umělina sere,tam naroubuju nějakou z fabie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 To chceš zajisté pro taťuldovu oktu, což...? jo, bo když s tím jedu tak mě ta umělina sere,tam naroubuju nějakou z fabie tak tam nedavej zadnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 jo, bo když s tím jedu tak mě ta umělina sere,tam naroubuju nějakou z fabie Splaš nějakou ze čtyřky Golfíka nebo z Audiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 tak tam nedavej zadnou a plóč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Já mám zase trafa, jak Hella, tak Valeo... Valeácký jsou docela srandovní... no vidíš, ještě gáble a máme kurva sady jak vino No mrkni sám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 tak tam nedavej zadnou a plóč aspon budes mit cistou hlavu a nebudes resit co tam dat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 A zadní strana... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 aspon budes mit cistou hlavu a nebudes resit co tam dat je fakt že hooodně věci už sem přestal řešit a dělat nebudu,uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 A zadní strana... ty woe za chvili to bude velké jak krabka od cigár Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 ty woe za chvili to bude velké jak krabka od cigár Jj, přesně tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 aspon budes mit cistou hlavu a nebudes resit co tam dat je fakt že hooodně věci už sem přestal řešit a dělat nebudu,uvidime tak to jsme dva...ja uz taky spoustu veci neresim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 ty woe za chvili to bude velké jak krabka od cigár Jj, přesně tak... možná sem chtěl napsat od zápalek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 možná sem chtěl napsat od zápalek No to asi v nejbližší době ještě ne... Tady je klasika od Helly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 A pohled na tišťáček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 A broučci z druhé strany... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky