Spidi Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Fakt mas ??? Muzes mi poslat nejakej link pripadne to nasypat na FTP do uploadu ??? Fakt mám, formát DivX, cz znění (by AXN) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 ja jsem si rikal ze je jeste brzo prezouvat Správně, to bude aktuální nejdřív za měsíc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Dobry den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 ja jsem si rikal ze je jeste brzo prezouvat Správně, to bude aktuální nejdřív za měsíc... ke konci brezna bych to videl jako ideal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 ke konci brezna bych to videl jako ideal V roce 2004 jsem přezoval na letní v neděli 23.3.04, o rok později to bylo ve středu 30.3.05 a loni dokonce v sobotu 1.4.06 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 ke konci brezna bych to videl jako ideal V roce 2004 jsem přezoval na letní v neděli 23.3.04, o rok později to bylo ve středu 30.3.05 a loni dokonce v sobotu 1.4.06 a to si pises nebo to mas podle fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 a to si pises nebo to mas podle fotek To si tak nějak pamatuju, starší už ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 a to si pises nebo to mas podle fotek To si tak nějak pamatuju, starší už ne... nekecej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 nekecej Njn, ono to většinou bylo po návratu ze zahraničí, tak to datum zůstává v paměti, stejne jako třeba cesty na dovolenku a tak... Pánové, do tohohle už nám zbývá 78 dní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 nekecej Njn, ono to většinou bylo po návratu ze zahraničí, tak to datum zůstává v paměti, stejne jako třeba cesty na dovolenku a tak... Pánové, do tohohle už nám zbývá 78 dní... Copak to je? Ať se můžem těšit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Copak to je? Ať se můžem těšit 26. GTI treffen am Woethersee... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Jsou to sice necelý tři měsíce, ale už jsem započal s přípravama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Jsou to sice necelý tři měsíce, ale už jsem započal s přípravama... jj kolca uz mam pripraveny...i barvu na budny mam v pozoru tak uz jen aby se udelal pekne a jdeme to trochu nacancat...jeste se me dochromujou nejaky veci a a muzeme vyrazit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 jj kolca uz mam pripraveny...i barvu na budny mam v pozoru tak uz jen aby se udelal pekne a jdeme to trochu nacancat...jeste se me dochromujou nejaky veci a a muzeme vyrazit A co sníženej podvozeček, taky je v pozoru...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 jj kolca uz mam pripraveny...i barvu na budny mam v pozoru tak uz jen aby se udelal pekne a jdeme to trochu nacancat...jeste se me dochromujou nejaky veci a a muzeme vyrazit A co sníženej podvozeček, taky je v pozoru...? ten jeste bohuzel...i kdyz by ji slusel...porad nevim jestli chip nebo podvozek a nebo 17 kolca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 ten jeste bohuzel...i kdyz by ji slusel...porad nevim jestli chip nebo podvozek a nebo 17 kolca Kup všechno ne...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 ten jeste bohuzel...i kdyz by ji slusel...porad nevim jestli chip nebo podvozek a nebo 17 kolca Kup všechno ne...? hmm rad bych ale nejak myslim ze by penezka neskakala radosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 spidi ty budeš obtahovat nápisy na bílo na te pneu viď lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 hmm rad bych ale nejak myslim ze by penezka neskakala radosti Kašli na lowe a vem všechno... Mě přijdou začátkem měsíce ty béšestky, tak pro ně musím naleštit pružinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 spidi ty budeš obtahovat nápisy na bílo na te pneu viď lol Netřeba, ty pneu poletí příští měsíc do popelnice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 spidi ty budeš obtahovat nápisy na bílo na te pneu viď lol ale to bych mohl udela ja na tech mej novejch aby byly víc tjůningový...a prej to pak i lepe drzi v zatackach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 ale to bych mohl udela ja na tech mej novejch aby byly víc tjůningový...a prej to pak i lepe drzi v zatackach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 (editace) a prej to pak i lepe drzi v zatackach No naštěstí nejsem ten, co vymetá škarpy, ale máme tu jednoho a to je panečku pacient, ten má s výlety mimo vozovku pestré zkušenosti... Editováno: 26. Únor 2007, autor: Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 a prej to pak i lepe drzi v zatackach No naštěstí nejsem ten, co vymetá škarpy, ale máme tu jednoho a to je panečku pacient, ten má s výlety mimo vozovku pestré zkušenosti... na ebay je jedna sada 17"tek do pulky bočního profilu na pneu nejde nic přečíst,čísté jak prdelka, ty dostaly kouř Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 na ebay je jedna sada 17"tek do pulky bočního profilu na pneu nejde nic přečíst,čísté jak prdelka, ty dostaly kouř Hmmm, zjevně pěkná práce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky