IvanaII Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 (editace) ahoj Ivanko.Jak se máme? Ale jó dá se...až na dnešní pracovní nehodu A jak se máš ty?? Editováno: 26. Únor 2007, autor: IvanaII Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 ahoj Ivanko.Jak se máme? Ale jó dá se...až na dnešní pracovní nehodu A jak se máš ty?? copak jsi delal Ivanko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 ahoj Ivanko.Jak se máme? Zdar jak sviňa pane, máte nasněžíno...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 copak jsi delal Ivanko? Se ani neptej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 copak jsi delal Ivanko? Se ani neptej... si asi sesivavackou pricvakla papir k prstu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 si asi sesivavackou pricvakla papir k prstu No mě se neptej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 si asi sesivavackou pricvakla papir k prstu No mě se neptej... ona radsi utekla bo co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 ahoj Ivanko.Jak se máme? Ale jó dá se...až na dnešní pracovní nehodu A jak se máš ty?? celekm to jde.Co jsi měla za nehodu v práci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Chytrolinci... stroj mi roztrhnul polštářek na palci....auuu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 ona radsi utekla bo co Asi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Chytrolinci... stroj mi roztrhnul polštářek na palci....auuu Tak ne, neutekla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Chytrolinci... stroj mi roztrhnul polštářek na palci....auuu tak prece jenom jsem mel pravdu...ja jen doufam ze me nekdo nestrhnul polstarek z postele jinak bych nemohl spinkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Tak ne, neutekla... jj je tady holka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Chytrolinci... stroj mi roztrhnul polštářek na palci....auuu tak prece jenom jsem mel pravdu...ja jen doufam ze me nekdo nestrhnul polstarek z postele jinak bych nemohl spinkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Jste nějak usli hoši né?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 tak prece jenom jsem mel pravdu...ja jen doufam ze me nekdo nestrhnul polstarek z postele jinak bych nemohl spinkat To by jsi nemohl mít polštářek na palici, teda obráceně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Jste nějak usli hoši né?? Gdóóóóóóó...? Kdéééééééé? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Jste nějak usli hoši né?? Gdóóóóóóó...? Kdéééééééé? "vy" rejpalové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Jste nějak usli hoši né?? Gdóóóóóóó...? Kdéééééééé? "vy" rejpalové tsss co si o nas myslis?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Jste nějak usli hoši né?? Gdóóóóóóó...? Kdéééééééé? "vy" rejpalové tsss co si o nas myslis?? A není to pravda?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 tsss co si o nas myslis?? Já teda myslím, že jako jo, ale vlastně spíš ne, chápeš mě, že...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 ahoj badyskuno vy máte teda chutě.....tak já si dám štamprlku sama no Ahoj Ivanko a Spidi, omlouvám se že sem se odmlčel ale hledal jsem chlazeného lahvátora a do toho mě zas troubil telefon, no což nepřijemná situace je za námi a již jsem zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 tsss co si o nas myslis?? Já teda myslím, že jako jo, ale vlastně spíš ne, chápeš mě, že...? presne vim jak to myslis taky si spis myslim ze jo i kdyz mozne ze ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 A není to pravda?? myslim ze netreba odpovidat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Ahoj Ivanko a Spidi, omlouvám se že sem se odmlčel ale hledal jsem chlazeného lahvátora a do toho mě zas troubil telefon, no což nepřijemná situace je za námi a již jsem zde Toho lahvátora bych Ti odpustil, ale že Ti dělá telefóóón tůůůůt tůůůůt, mi hlava nebere. Podle mě pěkně kecáš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky