baurak Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 kua ja mam hlad ze jsem si radsi objednal jidlo tak to já si tedy raději na obídek zajedu me se nechce samotnemu tak proto nikam nejdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 ty jo.....ja takovej hodnej kluk....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 ty jo.....ja takovej hodnej kluk....... lhat...ze se nestydis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 me se nechce samotnemu tak proto nikam nejdu hehe, tak to ja sama nechodim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 ty jo.....ja takovej hodnej kluk....... tomuhle tvrzení nevěřím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 Cemu na tom jako neverite? Z ceho me podezrivate? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 Cemu na tom jako neverite? Z ceho me podezrivate? ja te nepodezřívám, ale tvdrit ze jsi hodny kluk - to bych si ani ja nedovolila o sobe ríct že jsem hodná holka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 me se nechce samotnemu tak proto nikam nejdu hehe, tak to ja sama nechodim jak jsi doufam pochopila z toho co jsem napsal tak ja taky sam nechodim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 Cemu na tom jako neverite? Z ceho me podezrivate? ja te nepodezřívám, ale tvdrit ze jsi hodny kluk - to bych si ani ja nedovolila o sobe ríct že jsem hodná holka Protoze ty nejsi.....tim to je. ty jsi hodna mama,ale ne hodna holka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 jak jsi doufam pochopila z toho co jsem napsal tak ja taky sam nechodim ano to jsem pochopila, ale me se jste nestalo, ze bych na tom byla tak zle, ze bych si to jidlo musela objednavat - vzdy se nekdo najde kdo je ochoten se mnou na ten obídek zajít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 Protoze ty nejsi.....tim to je. ty jsi hodna mama,ale ne hodna holka hodná máma to bych taky o sobě netvrdila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 jak jsi doufam pochopila z toho co jsem napsal tak ja taky sam nechodim ano to jsem pochopila, ale me se jste nestalo, ze bych na tom byla tak zle, ze bych si to jidlo musela objednavat - vzdy se nekdo najde kdo je ochoten se mnou na ten obídek zajít no tak jsem v totalnich srackach protoze nemam skym jit na obed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 no tak jsem v totalnich srackach protoze nemam skym jit na obed Vy dneska ale hýříte vtipem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 no tak jsem v totalnich srackach protoze nemam skym jit na obed Vy dneska ale hýříte vtipem to ale neni vubec vtipny kdyz nemam skym na jidlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 to ale neni vubec vtipny kdyz nemam skym na jidlo tak aspon budes drzet dietu jenze to by si nesměl to jídlo objednávat až k sobě do práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 jasne ze drzim dietu...jsem si objednal dietni jidlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 jasne ze drzim dietu...jsem si objednal dietni jidlo zapečená rajčata s baby mozzarelou to ale nebudou, že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 jasne ze drzim dietu...jsem si objednal dietni jidlo zapečená rajčata s baby mozzarelou to ale nebudou, že tak baby mozzarela rozhodne ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 tak baby mozzarela rozhodne ne proč né? Vždyť je mňam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 tak baby mozzarela rozhodne ne proč né? Vždyť je mňam copak jsem baby??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 Hallo eine Freundschaft... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 hale ho,rychlometa. prej vypadavas ze sedacky jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 tak deje se tady neco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 tak deje se tady neco Guten tag lieber Liliputer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 tak deje se tady neco Guten tag lieber Liliputer... tak koukam ze porad stejna pisnicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky