Jeneburg Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Zas to nepřeháněj stou dietkou,at tě poznáme.... vazena damo, nezlob me ti povidam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Zas to nepřeháněj stou dietkou,at tě poznáme.... vazena damo, nezlob me ti povidam Milý pane,ale já tě nezlobím...jak bych mohla...vždyt to ani neumím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Milý pane,ale já tě nezlobím...jak bych mohla...vždyt to ani neumím... kazda zenska to umi, to je dane od prirody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Milý pane,ale já tě nezlobím...jak bych mohla...vždyt to ani neumím... kazda zenska to umi, to je dane od prirody nj...a ještě mi řekni,že vy chlapi jste svatí a rozesměješ mě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Milý pane,ale já tě nezlobím...jak bych mohla...vždyt to ani neumím... kazda zenska to umi, to je dane od prirody nj...a ještě mi řekni,že vy chlapi jste svatí a rozesměješ mě... jojo, my chlapi jsme svati Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Dobrý ráno, teda spíše skoro poledne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Dobrý ráno, teda spíše skoro poledne. rekl bych dopoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 už to tak bude. ale vždy si rád pospím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 už to tak bude. ale vždy si rád pospím no to se nekdo ma, ja uz musel v 5:50, abych mohl byt v 6:30 na skoda foru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Ji vidět, že to tu máš rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Brý den, to je den, krásně nám tu chčije, luxus, ideální na procházku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 dobré ránko, Praha hlasí teplo a mírný vetřík - ideální počásko pro kancelářskou práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Rajhrad, oblacno, vitr, nic moc..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 ale jak jsem byl na procházce tak sem našel kytííí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Na plzeňsku je humus hnus počasí, sychravo... ideální počasí jít do hopody : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Střed Evropy hlásí zataženo, deštivo, nasrano... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Kochtovice hlasi mraky prace,takze ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Jak jsem říkal, počas nic moc jdu do hodpody. zatím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Haló kdepak jste??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 já jsem zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Ahoj Vašíku Jak se máte v Prostějově... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 máme se stále dobře (jak jinak ) jinak jsem nějak unaven ráno jsme brzo vstávali a šli jsme všichni k zubaři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 máme se stále dobře (jak jinak )jinak jsem nějak unaven ráno jsme brzo vstávali a šli jsme všichni k zubaři k zubařce bych taky měla jít... To já jsem si hezky vstala až v 8 hodin... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 já už to mám konečně hotovo mám tam jednoho korunovanýho zuba a ten tam bude dělat pořádek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 já už to mám konečně hotovomám tam jednoho korunovanýho zuba a ten tam bude dělat pořádek tak to jo.. A co Denča a mrňousci?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky