MichalF Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Jak zkušáš, co zkušáš Bady, nesceš OII RS TDI 125 kW ? někdy v budoucnu až mě omrzí béňo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 prdele práce to je den, 10dni mam navi TT Go910 a už se to posralo kua fix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Fakt ? Co takhle nejake foto apod ? Foto bohužel zatím ne, jsem v práci a eReSo je prý ještě na vleku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 prdele práce to je den, 10dni mam navi TT Go910 a už se to posralo kua fix No já mám čtyři roky autoatlas České Republiky 1:100.000 a taky už z ní padají listy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 prdele práce to je den, 10dni mam navi TT Go910 a už se to posralo kua fix No já mám čtyři roky autoatlas České Republiky 1:100.000 a taky už z ní padají listy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 prdele práce to je den, 10dni mam navi TT Go910 a už se to posralo kua fix No já mám čtyři roky autoatlas České Republiky 1:100.000 a taky už z ní padají listy... no bohužel k tomu se budu muset vrátit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Dobrý večer Ahoj Ivanko -_- Tak co krakonoš a lyžníci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 no bohužel k tomu se budu muset vrátit No já mám ten Freytag & Berndt a je to fajne, 1 cm na mapě je 1 kilák v realu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Zlatej Tomtom v mobilu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Zlatej Tomtom v mobilu ;-) no eště aby se mě i mobil z toho posral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 no eště aby se mě i mobil z toho posral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Fakt ? Co takhle nejake foto apod ? Foto bohužel zatím ne, jsem v práci a eReSo je prý ještě na vleku... to bude pěkná práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 dobrej večír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Dobrý večer Ahoj Ivanko -_- Tak co krakonoš a lyžníci? Ahoj Badysku přijedou zítra večer takže mám poslední volný večer.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Ahoj Marto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Ahoj Marto ahojky.,Jak pak se máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 to bude pěkná práce Taky su zvědavej... Prej stříbrná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Taky su zvědavej... Prej stříbrná... červená by byla lepčí lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Taky su zvědavej... Prej stříbrná... červená by byla lepčí lol Tak to kazdopadne pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Ahoj Marto ahojky.,Jak pak se máš? Ale jo jde to...dneska jsem vymalovala chodbu.....takže jsem se nenudila A co u tebe nového? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Ahoj Badysku přijedou zítra večer takže mám poslední volný večer.... No to je škoda, to jsme to promeškali lol hihi -_- už se na chlapce určitě těšíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 červená by byla lepčí lol bych nejraděj tu modrou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Ahoj Marto ahojky.,Jak pak se máš? Ale jo jde to...dneska jsem vymalovala chodbu.....takže jsem se nenudila A co u tebe nového? skoro nic kromě toho že bude nový auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 červená by byla lepčí lol bych nejraděj tu modrou... Modra na kombajna, zluta na zbytek staje ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Modra na kombajna, zluta na zbytek staje ;-) A nebo, já su pro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky