Vaša Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 no nebliká to ještě všechno jak má ještě je tam něco vaďas, ale byla tma tak jsem na to vhodil bobek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 supaa nepojedeš náhodou okolo ? zas budem něco v nedělu malovat tak bych to přihodil do neděle asi ne, mam jet do němec,ale pořád nevím datum v poho jak nejde o život .................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 do neděle asi ne, mam jet do němec,ale pořád nevím datum Kde se potkáme...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Můj soused ve své škodověnce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Můj soused ve své škodověnce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 no nebliká to ještě všechno jak má ještě je tam něco vaďas, ale byla tma tak jsem na to vhodil bobek A nešktá tam někde uklepanej kabel po kostře...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Kde se potkáme...??? nevím,navrhni, mám to rozmrdaný ten route list, české budějovice,praha,pardubice,turnov,rozvadov, Mnichov apak nějaká prdel na B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Mišul, 5.440 koníků pod kapotou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Mišul, 5.440 koníků pod kapotou... No vidis ja jen 180 a stejne mu ujedu :-) ... Jen teda toho asi uveze malicko vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Kde se potkáme...??? nevím,navrhni, mám to rozmrdaný ten route list, české budějovice,praha,pardubice,turnov,rozvadov, Mnichov apak nějaká prdel na B Kdy budes v Turnove ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Mišul, 5.440 koníků pod kapotou... to si to pěkně zgenerálkoval lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 no nebliká to ještě všechno jak má ještě je tam něco vaďas, ale byla tma tak jsem na to vhodil bobek A nešktá tam někde uklepanej kabel po kostře...? jsou tam zežraný konektory co spojujou zadní rampu jeden jsem spravil a dva budu muset zrušit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 nevím,navrhni, mám to rozmrdaný ten route list, české budějovice,praha,pardubice,turnov,rozvadov, Mnichov apak nějaká prdel na B Kua Mnichov je úplně důle, to je z ruky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Kdy budes v Turnove ??? až dostanu pokyn hijééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Kdy budes v Turnove ??? až dostanu pokyn hijééé Turnov mezi JB a MB ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 to si to pěkně zgenerálkoval lol No to eso, ve kterým stojí, je řádně natůněný, po výměně trakční tlumivky jede jak šlak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 jsou tam zežraný konektory co spojujou zadní rampujeden jsem spravil a dva budu muset zrušit řikáš divočina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 nevím,navrhni, mám to rozmrdaný ten route list, české budějovice,praha,pardubice,turnov,rozvadov, Mnichov apak nějaká prdel na B Kua Mnichov je úplně důle, to je z ruky... jj ale tam nebudu,tam je jenom zastávka, kurec ted nevím přesně někdo kolem Bohn Bonh Bohm více nahoru od M,či vím, je v tom bordéééééééééél Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 to si to pěkně zgenerálkoval lol No to eso, ve kterým stojí, je řádně natůněný, po výměně trakční tlumivky jede jak šlak... jak šlak nebo vlak ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Turnov mezi JB a MB ? da da Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Turnov mezi JB a MB ? Tak tak, cca 16 km pod JB... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Turnov mezi JB a MB ? da da A kdy tak jako asi to mas v planu ? A jak dlouho se zdrzis ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Turnov mezi JB a MB ? Tak tak, cca 16 km pod JB... Cajk tak tu to znam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 jak šlak nebo vlak ? obé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 jak šlak nebo vlak ? obé... Kdyz to tu po Tobe ctu tak Ti asi dam na besidce lekci CESTINY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky