Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
uprimnou soustrast :disgust:

No spodek byl na pohodu, ale nahoře je to horší, kvůli těm hadicím od klimy, navíc kolega se bál odpojit baterku kvůli rádiu, o něhož má kód doma v CZ, tak jsem to musel tahat se zapřaženou baterkou... ;)

Vloženo
uprimnou soustrast :disgust:

No spodek byl na pohodu, ale nahoře je to horší, kvůli těm hadicím od klimy, navíc kolega se bál odpojit baterku kvůli rádiu, o něhož má kód doma v CZ, tak jsem to musel tahat se zapřaženou baterkou... ;)

no prace je to uplne na hovno ;)

Vloženo
Ale jo, jde to, dneska jsem měl takovou doplňkovou činnost - demontáž startéru z Octavky 1.6 s klimou... lol

eště že já do teho nevidím, takže se optám, proč trpaslík ti přál upřímnou soustrast??

Vloženo
no prace je to uplne na hovno ;)

Znám i horší, třeba půlení ojnic při zadřené klikovce... lollollol

no tak to uz je trochu nikde jinde...a snad ani nechci nikdy poznat jaka je to prace lol

Vloženo
eště že já do teho nevidím, takže se optám, proč trpaslík ti přál upřímnou soustrast??

Protože když na to nemáš žádnej trik jako třeba trpoš, tak se s tím morduješ celej den... ;)

Vloženo

Protože když na to nemáš žádnej trik jako třeba trpoš, tak se s tím morduješ celej den... ;)

no jo ucenej z nebe nespad ;)

Vloženo
no jo ucenej z nebe nespad ;)

To ne, proto jsou tady takový lidi, kteří to maj za půl hoďky a pak se nechají odměnit několika svatými obrázky z národní banky... ;)

Vloženo
To ne, proto jsou tady takový lidi, kteří to maj za půl hoďky a pak se nechají odměnit několika svatými obrázky z národní banky... ;)

no me nikdo neodmenuje coz je problem a ze bych mel tech svatejch obrazku prebytek na odmenovani to taky ne...tak ze tak trochu sve pomoci :unsure:

Vloženo
no me nikdo neodmenuje coz je problem a ze bych mel tech svatejch obrazku prebytek na odmenovani to taky ne...tak ze tak trochu sve pomoci :unsure:

<_<

Vloženo
dal bych takové to domácí žvýkání lol

a když žvýkačky, tak pro všechny :p

no jistěéé PEDRO za kačku-pade lol

za Kacku pade jo ;) ty divochu

nejak moc levny, to asi nebude nic moc lol lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...