BadyS Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 silena raketa...jen to auto aby jelo tak musi byt otackomer porad v cervenym to máš asi tu slabou verzi,já lítal s tou výkonějšá Kačko ty to máš SDi že? jak to s tím líta či jezdí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Hoši, já měl půjčenou na dva dny 10 let starou Corsu, mělo to motor 1.2 ECO, výkon 33KW a nevím o čem mluvíte.... nedalo se s tím nic Do kopce jsem musel podřazovat za 3, abych jej vůbec vyjel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 silena raketa...jen to auto aby jelo tak musi byt otackomer porad v cervenym to máš asi tu slabou verzi,já lítal s tou výkonějšá Kačko ty to máš SDi že? jak to s tím líta či jezdí? hele béku mam zdvihovy objem 1198....47kw/5400 a decanko to teda pri tomhle stylu zere...tak ze firemni shellkarta nechape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 nuuuda:) kolikrát když se kocháš okolím, já teda spíš čučím po babách na ulici, tak je to nebezpečnější jak nějaký závodění vem si příklad z vesničky střediskové... vy jste se zase kochal pane doktore... ale ja nejsu chlap abych koukala po babach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 ale ja nejsu chlap abych koukala po babach Njn, Ty se koukáš po chlapech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 to máš asi tu slabou verzi,já lítal s tou výkonějšá Kačko ty to máš SDi že? jak to s tím líta či jezdí? 190 jsme z toho vytahli - je to dobre zajety - nalitano 132 tisic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 hele béku mam zdvihovy objem 1198....47kw/5400 a decanko to teda pri tomhle stylu zere...tak ze firemni shellkarta nechape tak to je ta nadupaná veerze jj ja s tim po městě za 10, proto se ptam na to SDi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Njn, Ty se koukáš po chlapech... ani ne, spis po autech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 nuuuda:) kolikrát když se kocháš okolím, já teda spíš čučím po babách na ulici, tak je to nebezpečnější jak nějaký závodění vem si příklad z vesničky střediskové... vy jste se zase kochal pane doktore... ale ja nejsu chlap abych koukala po babach jejda, tak se přece můžeš koukat po pěkných chlapech nee? a nebo se kochat kytičkama na louce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 SDi mam na spotrebu v prumeru do 6ti litru - fakt pohodicka a to jezdi jen na alpin diesel OMW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 to máš asi tu slabou verzi,já lítal s tou výkonějšá Kačko ty to máš SDi že? jak to s tím líta či jezdí? 190 jsme z toho vytahli - je to dobre zajety - nalitano 132 tisic 190 ti ukázal tachometr co? A to ti ještě trošku šilhalo oko ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 jejda, tak se přece můžeš koukat po pěkných chlapech nee? a nebo se kochat kytičkama na louce... na dalnici se tak maximalne muzu kochat svodidly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 ani ne, spis po autech Wow, krásná stopětka... A támhle ten žlutej Wartburg, to bude zjevně RS... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 190 ti ukázal tachometr co? A to ti ještě trošku šilhalo oko ne? jj, tachac climatronic tam nemam aby mi to bralo primo pravdive udaje o rychlosti fakt to jelo - a to jeste jela se mnou anicka takze mam svedka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Wow, krásná stopětka... A támhle ten žlutej Wartburg, to bude zjevně RS... popelnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 takové krásné vozy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 jedu na obidek - dneska kureci s broskvemi a zapecene se syrem s hranolkami a kureci polevka s celestynskymi nudlemi - mnaaam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 to máš asi tu slabou verzi,já lítal s tou výkonějšá Kačko ty to máš SDi že? jak to s tím líta či jezdí? 190 jsme z toho vytahli - je to dobre zajety - nalitano 132 tisic 190 ti ukázal tachometr co? A to ti ještě trošku šilhalo oko ne? to měli před Brnem když jeli z práglu, má to trošku delší rozjezd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 takové krásné vozy Oldschool kary jsou nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 to měli před Brnem když jeli z práglu, má to trošku delší rozjezd trefa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 takové krásné vozy Bady, kde byla ta embárna, otec by si ji možná vzal... Jo a nehrne fórum vw-clubu.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 jedu na obidek - dneska kureci s broskvemi a zapecene se syrem s hranolkami a kureci polevka s celestynskymi nudlemi - mnaaam no to je bordééééééél, nech si čvachtat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 to měli před Brnem když jeli z práglu, má to trošku delší rozjezd no pyco ja mel 160 ale mam takovy pocit ze na nespravnem miste protoze tak jsou kamery... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 no to je bordééééééél, nech si čvachtat Děkuji pa kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 to měli před Brnem když jeli z práglu, má to trošku delší rozjezd Jj, tu trojku měli víc roztáhnout a čtyřku držet dýl v červeným poli otáčkoměru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky