Speedy20V Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 jedu na obidek - dneska kureci s broskvemi a zapecene se syrem s hranolkami a kureci polevka s celestynskymi nudlemi - mnaaam Já chci taky!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 takové krásné vozy Bady, kde byla ta embárna, otec by si ji možná vzal... Jo a nehrne fórum vw-clubu.cz me tady toho na firme nehrne vic ale nejak jsem linej to resit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 takové krásné vozy Bady, kde byla ta embárna, otec by si ji možná vzal... Jo a nehrne fórum vw-clubu.cz tady v bazaru je a na aukru sem viděl za 6litru MBG a to je panečku raritka pokud to je original, to je ta verze co má 2karbece a žere jak tank a byla to mala serie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 me tady toho na firme nehrne vic ale nejak jsem linej to resit Dyk je pátek woeééé... A venku je sluníčko, tak to v jednu balím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 me tady toho na firme nehrne vic ale nejak jsem linej to resit Dyk je pátek woeééé... A venku je sluníčko, tak to v jednu balím... ja teda az ve 3 ale tady u nas teda zadny Palermo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 to měli před Brnem když jeli z práglu, má to trošku delší rozjezd no pyco ja mel 160 ale mam takovy pocit ze na nespravnem miste protoze tak jsou kamery... ale prd praha brno mužeš furt kuřit krom 80 137 165km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 ale prd praha brno mužeš furt kuřit krom 80 137 165km no ale kdyz se vracis do prahy tak je problem tesne pred prahou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 ale prd praha brno mužeš furt kuřit krom 80 137 165km no ale kdyz se vracis do prahy tak je problem tesne pred prahou dobré vědět no mě jednou vyfotili v noci na D1 120 na 60tce a furt nic, asi jel po mě větší střelec lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 ale prd praha brno mužeš furt kuřit krom 80 137 165km no ale kdyz se vracis do prahy tak je problem tesne pred prahou dobré vědět no mě jednou vyfotili v noci na D1 120 na 60tce a furt nic, asi jel po mě větší střelec lol tak snad nic neprijde...jsem jel s kamaradem a na 90 namereno 155...hned nas chytnul orgán a nakonec za 1000 bez bodou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 tady v bazaru je a na aukru sem viděl za 6litru MBG a to je panečku raritka pokud to je original, to je ta verze co má 2karbece a žere jak tank a byla to mala serie No ty woe, na to mrknu...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 namereno 155...hned nas chytnul orgán a nakonec za 1000 bez bodou pěkná práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 namereno 155...hned nas chytnul orgán a nakonec za 1000 bez bodou pěkná práce nastesti byl rozumnej a hodnej a dalo se s nim mluvit ne vzdy je takove stesti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 dobré vědět no mě jednou vyfotili v noci na D1 120 na 60tce a furt nic, asi jel po mě větší střelec lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 No ty woe, na to mrknu...!!! už to kokot stáhnul,nikdo nekoupil http://www.aukro.cz/item171071699_skoda_1000_mbg_deluxe.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 dobré vědět no mě jednou vyfotili v noci na D1 120 na 60tce a furt nic, asi jel po mě větší střelec lol asi si letel prilis nizko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 už to kokot stáhnul,nikdo nekoupil http://www.aukro.cz/item171071699_skoda_1000_mbg_deluxe.html No ty woeéé, třeba to tam dá noch einmal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 tak tohle je konec http://zpravy.idnes.cz/policista-spici-v-a...95323_krimi_pei jdu papat tak zatim kamaradi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 No ty woeéé, třeba to tam dá noch einmal... jako to by stálo za to hen hééééén a vyrobeno pouze 3287 kusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 jako to by stálo za to hen hééééén a vyrobeno pouze 3287 kusu Woe tak to ovládání klapek je megahustý...!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 tak tohle je konechttp://zpravy.idnes.cz/policista-spici-v-a...95323_krimi_pei jdu papat tak zatim kamaradi to je moc zase to u nás dělaji MPci se někde zašijou a spí v autě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Copak se tu deje ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 jako to by stálo za to hen hééééén a vyrobeno pouze 3287 kusu Woe tak to ovládání klapek je megahustý...!!!!!! jo to je a spotřeba kolem 10-12l sem někde četl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 jo to je a spotřeba kolem 10-12l sem někde četl Njn, pěkná práce, já mám dvoustupňovej Jikov a na pohodu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 jo to je a spotřeba kolem 10-12l sem někde četl Njn, pěkná práce, já mám dvoustupňovej Jikov a na pohodu... jj Motor Jikov, co sem se jich navozil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 jj Motor Jikov, co sem se jich navozil V garáži jich mám ječtě aspoň pět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky