Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
a jedeš teda jo?

Vyfasoval jsem na to Sharon Stone a akreditaci, tak pojedu, zabiju dva dny a nemusím šaškovat v kanclu u výkresů... ;):palec2:

tak paráda, takže foto a kupu mista na kartě sebou :palec2:

Vloženo
tak paráda, takže foto a kupu mista na kartě sebou :palec2:

No bohužel tohle je to poslední, na co bude čas, to bude je třesení pravící s Helmutama, předávání katalogů, cd-romů, vizitek, ko*otiny, pi*oviny... :angry:

Vloženo
tak paráda, takže foto a kupu mista na kartě sebou  :palec2:

No bohužel tohle je to poslední, na co bude čas, to bude je třesení pravící s Helmutama, předávání katalogů, cd-romů, vizitek, ko*otiny, pi*oviny... :angry:

ojéíé

Vloženo
ojéíé

Njn, je to hold práce, né zábava... <_<

Ale v Brně budu v BRNĚ, to bude na pohodu, tam můžeme blbnóót do aleluja... ;)

Jinak je deset, tak já zas musím chvílu něco dělat, budu tady zase kolem poledne... ;)-_-

Vloženo
Tady je Voroněž, to je vedle Rosíku a na té fotce napravo je vidět na konci ulice jeden z pavilóónů BVV, takže v pohodě... ;)

Já se na to vys--u můj zaměstnavatel už i tady na fóru. Spidi to mně chceš vážně nas---. Ahoj

Vloženo

ale šlo (musíš se ale věnovat řízení a hlavně okolí) cestou tam jsem potkal asi 4 kontroly

nazpět jsem jel skoro celou cestu dle platných předpisů

Vloženo
ale šlo (musíš se ale věnovat řízení a hlavně okolí) cestou tam jsem potkal asi 4 kontroly

nazpět jsem jel skoro celou cestu dle platných předpisů

to já se okolí věnoval, precijen už je teplo v ulicich a už se .... lol lol

Vloženo

Novej přírustek do rodiny skodaoctaviáků.cz ségra dostala v práci služební Octavii 2 lol TDi skoro nová 44tis najeto. Parádní konečně budu mít kdyspozici na focení i Octaivii 2.

Vloženo
Bre ranko vsem ! Ja uz ho mam v sobe !  ;)

vzhledem kt omu ze ja ho tady mela pul litru a jeste tam na dne neco je, tak budu trochu pozadu mišul :D jak se máme?

Jojo mame se na pohodicku :D Zadnej stress klidecek pohodicka !

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...