kocht Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Hele ja to vidim vy pomlouvaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hirschi Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Ahoj všichni. Jsem tady nový, nedávno jsem koupil v Rakousku svojí "první" Octu, rozhodl jsem se jí trošičku vylepšit o RS vzhled. Při nakupování dílů jsem narazil na BadyhoS, tímto ho zdravím a ještě jednou moc děkuji. Koukal jsem tady na Vaše příspěvky, a vypadá to tady na dobrou partu lidí. Chtěl jsem se tak zeptat, jak to tady všechno chodí a ták... Jirka-Hirschi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Ahoj všichni. Jsem tady nový, nedávno jsem koupil v Rakousku svojí "první" Octu, rozhodl jsem se jí trošičku vylepšit o RS vzhled. Při nakupování dílů jsem narazil na BadyhoS, tímto ho zdravím a ještě jednou moc děkuji. Koukal jsem tady na Vaše příspěvky, a vypadá to tady na dobrou partu lidí. Chtěl jsem se tak zeptat, jak to tady všechno chodí a ták... Jirka-Hirschi Čus chlapíku no chodí to tady na pohodu a svěže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 no to si teda narazil na peknyho lumpa...ten nam moc dobrou vizitku nedela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 po delší době přeji dobré dopoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 no to si teda narazil na peknyho lumpa...ten nam moc dobrou vizitku nedela ámen, si vyřídíme na besídce lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 po delší době přeji dobré dopoledne Čágo Jiřiku, kdepak ses toulal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 no to si teda narazil na peknyho lumpa...ten nam moc dobrou vizitku nedela ámen, si vyřídíme na besídce lol no tak to je jasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 po delší době přeji dobré dopoledne Čágo Jiřiku, kdepak ses toulal? čááágo Mulisáku .kde jsem se toulal ? přijel jsem ve 4 ráno z Ostravy a to jsem ještě s kolegou ráno v 1.43 pracoval na D1 117km pán usnul a trefil dva kamiony a pak to rotřískal o svodidla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 ahoj všichni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 ahoj všichni ahoj Jirko a Honzo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 ahoj všichni čááágo Honzi posral se mi notas před měsícem,cd mehanika v prd..i Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 ahoj všichni ahoj Jirko a Honzo čááágo Jiřino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 ahoj všichni čááágo Honzi posral se mi notas před měsícem,cd mehanika v prd..i to je nemilé možná, že mám doma nějakou v rezervě podívám se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 čááágo Mulisáku .kde jsem se toulal ? přijel jsem ve 4 ráno z Ostravy a to jsem ještě s kolegou ráno v 1.43 pracoval na D1 117km pán usnul a trefil dva kamiony a pak to rotřískal o svodidla To máš nějak časově otočený ne? to bych ted chrápal,jet v noci takovou rallye Kolem té Jihlavy tam je furt plno bouraček, jak z toho vypochodoval?rozchodil to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 ahoj všichni čááágo Honzi posral se mi notas před měsícem,cd mehanika v prd..i to je nemilé možná, že mám doma nějakou v rezervě podívám se díky.to by jsi byl moooc hodný a nezapomen,že je to i s vypalovačkou moc dlouho to nevydrželo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 ahoj všichni Čágo Honzi, jak se máme ? -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 (editace) čááágo Mulisáku .kde jsem se toulal ? přijel jsem ve 4 ráno z Ostravy a to jsem ještě s kolegou ráno v 1.43 pracoval na D1 117km pán usnul a trefil dva kamiony a pak to rotřískal o svodidla To máš nějak časově otočený ne? to bych ted chrápal,jet v noci takovou rallye Kolem té Jihlavy tam je furt plno bouraček, jak z toho vypochodoval?rozchodil to? naštěstí měl rozbitou jenom hlavu a zasekané střepy v obličeji,celkem v pohodě,ale málem ho zbili řidiči z těch kamionů,slovák a madar Editováno: 15. Březen 2007, autor: Sejis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 čus Márty ale jo jde to... @sejda no mě to frčí pořád dobře a to smažím jako svině, jj vím...měl jsem doma někde tuším ještě tři mechaniky, ale nevím jestli to byly i dvd vypalky spíš asi jen comba...no jak se dalo čekat už ho máme přes roka půl nám v práci odcházej mechaniky pořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 naštěstí měl rozbitou jenom hlavu a zasekané střepy v obličeji,celkem v pohodě,ale málem ho zbili řidiči z těch kamionů,slovák a madar tak to relativně ještě ok,jinak pěkná mezinárodní štouchaná, ještě bulhar chyběl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 čus Márty ale jo jde to...@sejda no mě to frčí pořád dobře a to smažím jako svině, jj vím...měl jsem doma někde tuším ještě tři mechaniky, ale nevím jestli to byly i dvd vypalky spíš asi jen comba...no jak se dalo čekat už ho máme přes roka půl nám v práci odcházej mechaniky pořád mrkni,byl bych rád a to jsem to používal hodně málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 naštěstí měl rozbitou jenom hlavu a zasekané střepy v obličeji,celkem v pohodě,ale málem ho zbili řidiči z těch kamionů,slovák a madar tak to relativně ještě ok,jinak pěkná mezinárodní štouchaná, ještě bulhar chyběl kolega má fotky,až mi je přepošle,tak je sem dám,jinak to bylo Iveco a SPZ T Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 kolega má fotky,až mi je přepošle,tak je sem dám,jinak to bylo Iveco a SPZ T ještě že T je vééélika oblast pusobnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 kolega má fotky,až mi je přepošle,tak je sem dám,jinak to bylo Iveco a SPZ T ještě že T je vééélika oblast pusobnosti no to jistě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 no to jistě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky