Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Hele ja to vidim vy pomlouvaci :)

Ahoj všichni. Jsem tady nový, nedávno jsem koupil v Rakousku svojí "první" Octu, rozhodl jsem se jí trošičku vylepšit o RS vzhled. Při nakupování dílů jsem narazil na BadyhoS, tímto ho zdravím a ještě jednou moc děkuji. Koukal jsem tady na Vaše příspěvky, a vypadá to tady na dobrou partu lidí. Chtěl jsem se tak zeptat, jak to tady všechno chodí a ták... Jirka-Hirschi

Ahoj všichni. Jsem tady nový, nedávno jsem koupil v Rakousku svojí "první" Octu, rozhodl jsem se jí trošičku vylepšit o RS vzhled. Při nakupování dílů jsem narazil na BadyhoS, tímto ho zdravím a ještě jednou moc děkuji. Koukal jsem tady na Vaše příspěvky, a vypadá to tady na dobrou partu lidí. Chtěl jsem se tak zeptat, jak to tady všechno chodí a ták... Jirka-Hirschi

Čus chlapíku -_--_- no chodí to tady na pohodu a svěže lol;)

no to si teda narazil na peknyho lumpa...ten nam moc dobrou vizitku nedela :D:D:D

• Autor

po delší době přeji dobré dopoledne :)-_-

no to si teda narazil na peknyho lumpa...ten nam moc dobrou vizitku nedela :D:D:D

ámen, si vyřídíme na besídce lol lol

po delší době přeji dobré dopoledne :)-_-

Čágo Jiřiku, kdepak ses toulal? :)-_-

no to si teda narazil na peknyho lumpa...ten nam moc dobrou vizitku nedela :D  :D  :D

ámen, si vyřídíme na besídce lol lol

no tak to je jasny

• Autor
po delší době přeji dobré dopoledne  :)  -_-

Čágo Jiřiku, kdepak ses toulal? :)-_-

čááágo Mulisáku :D-_- .kde jsem se toulal ? přijel jsem ve 4 ráno z Ostravy a to jsem ještě s kolegou ráno v 1.43 pracoval na D1 117km pán usnul a trefil dva kamiony a pak to rotřískal o svodidla :disgust::disgust:

ahoj všichni ;)

ahoj všichni ;)

ahoj Jirko a Honzo ;)

• Autor
ahoj všichni ;)

čááágo Honzi -_-:)

posral se mi notas před měsícem,cd mehanika v prd..i :angry:

• Autor
ahoj všichni ;)

ahoj Jirko a Honzo ;)

čááágo Jiřino -_--_-:D

ahoj všichni ;)

to je nemilé možná, že mám doma nějakou v rezervě ;) podívám se

čááágo Mulisáku :D-_- .kde jsem se toulal ? přijel jsem ve 4 ráno z Ostravy a to jsem ještě s kolegou ráno v 1.43 pracoval na D1 117km pán usnul a trefil dva kamiony a pak to rotřískal o svodidla :disgust::disgust:

To máš nějak časově otočený ne? to bych ted chrápal,jet v noci takovou rallye :) Kolem té Jihlavy tam je furt plno bouraček, jak z toho vypochodoval?rozchodil to?

• Autor
ahoj všichni ;)

to je nemilé možná, že mám doma nějakou v rezervě ;) podívám se

díky.to by jsi byl moooc hodný a nezapomen,že je to i s vypalovačkou :)

moc dlouho to nevydrželo :(

ahoj všichni ;)

Čágo Honzi, jak se máme ? -_- -_-

• Autor
čááágo Mulisáku :D  -_- .kde jsem se toulal ? přijel jsem ve 4 ráno z Ostravy a to jsem ještě s kolegou ráno v 1.43 pracoval na D1 117km pán usnul a trefil dva kamiony a pak to rotřískal o svodidla  :disgust:  :disgust:

To máš nějak časově otočený ne? to bych ted chrápal,jet v noci takovou rallye :) Kolem té Jihlavy tam je furt plno bouraček, jak z toho vypochodoval?rozchodil to?

naštěstí měl rozbitou jenom hlavu a zasekané střepy v obličeji,celkem v pohodě,ale málem ho zbili řidiči z těch kamionů,slovák a madar ;):D

Upraveno od Sejis

čus Márty ale jo jde to...

@sejda no mě to frčí pořád dobře a to smažím jako svině, jj vím...měl jsem doma někde tuším ještě tři mechaniky, ale nevím jestli to byly i dvd vypalky spíš asi jen comba...no jak se dalo čekat už ho máme přes roka půl nám v práci odcházej mechaniky pořád

naštěstí měl rozbitou jenom hlavu a zasekané střepy v obličeji,celkem v pohodě,ale málem ho zbili řidiči z těch kamionů,slovák a madar ;):D

tak to relativně ještě ok,jinak pěkná mezinárodní štouchaná, ještě bulhar chyběl lol

• Autor
čus Márty ale jo jde to...

@sejda no mě to frčí pořád dobře a to smažím jako svině, jj vím...měl jsem doma někde tuším ještě tři mechaniky, ale nevím jestli to byly i dvd vypalky spíš asi jen comba...no jak se dalo čekat už ho máme přes roka půl nám v práci odcházej mechaniky pořád

mrkni,byl bych rád :) a to jsem to používal hodně málo :angry:

• Autor
naštěstí měl rozbitou jenom hlavu a zasekané střepy v obličeji,celkem v pohodě,ale málem ho zbili řidiči z těch kamionů,slovák a madar  ;)  :D

tak to relativně ještě ok,jinak pěkná mezinárodní štouchaná, ještě bulhar chyběl lol

kolega má fotky,až mi je přepošle,tak je sem dám,jinak to bylo Iveco a SPZ T :D

kolega má fotky,až mi je přepošle,tak je sem dám,jinak to bylo Iveco a SPZ T :D

:smich: ještě že T je vééélika oblast pusobnosti lol

• Autor
kolega má fotky,až mi je přepošle,tak je sem dám,jinak to bylo Iveco a SPZ T  :D

:smich: ještě že T je vééélika oblast pusobnosti lol

no to jistě lol:smich:

no to jistě lol:smich:

:p:plol

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.