zabiak Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 (editace) Zdravím Tady zajímavý článek. Xenony jsou již pasé. Budoucnost patří LED http://www.fotonmag.cz/zajimave-vyuziti-le...na-ciste-z-led/ Montovat je začínaní už i Lexus a Mercedes Minimální spotřeba, životnost po dobu auta. Bíle světlo podobající se dennímu Editováno: 15. Březen 2007, autor: zabiak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 zdar jak sviňa ,v sobotu jsem montoval něco podobného,ale žluté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 zdar jak sviňa ,v sobotu jsem montoval něco podobného,ale žluté Čao, já jsem doma jen na otočku, takže to přehodím nejdřív příští týden... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Lubo,jak jsem se tě ptal na ty péra HR,jestli mi tam vlezou,tak ten hoch ,jak mi je poslal,tak tam na nich zapoměl sport tlumiče bilstein Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Lubo,jak jsem se tě ptal na ty péra HR,jestli mi tam vlezou,tak ten hoch ,jak mi je poslal,tak tam na nich zapoměl sport tlumiče bilstein Njn, stane se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 hezky kluci...moc moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Bre vecer mladeznici !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Bre vecer mladeznici !!! No ahóóóój... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 nekde nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 nekde nekdo? asi neeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 nekde nekdo? No jak seš tady Ty, tak to du do pr.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 chajzleeeeeeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 chajzleeeeeeee A já Tě měl vždycky za kamaráda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Kruciš, tak jsem se těšil na pěknej víkend a venku je hnus tyfus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Zdravim.Chcije a chcije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Zdravim.Chcije a chcije Čao maro, tady sice ještě ne, ale je tady deka jak howedo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 aAhoj agenti, nj tady chčije, zima hnus, doéufam že zítra bude lépe chci přehodit na new kolečka -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 aAhoj agenti, nj tady chčije, zima hnus, doéufam že zítra bude lépe chci přehodit na new kolečka -_- Zdar jak Berlin Bady, nevyšiluj, já bych klidně ještě týden počkal, v pondělí mají padat trakače... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Zdar jak Berlin Bady, nevyšiluj, já bych klidně ještě týden počkal, v pondělí mají padat trakače... Čao Spidi, cožee ? ono ma cosik padat? -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Čao Spidi, cožee ? ono ma cosik padat? -_- Jj, v pondělí sněhové přeháňky i v nížinách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Čao Spidi, cožee ? ono ma cosik padat? -_- Jj, v pondělí sněhové přeháňky i v nížinách... no bylo na čase teda ale ja chtěl přezout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Nazdar kucí taky jsem letní nazul na alu a hezky zase uložil do garáže... Tejden ještě počkám ale už mě ty zimáky teda vůbec nebaví!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 no bylo na čase teda ale ja chtěl přezout Neboj, do besídky přezujeme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky