BadyS Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Nazdar kucí taky jsem letní nazul na alu a hezky zase uložil do garáže... Tejden ještě počkám ale už mě ty zimáky teda vůbec nebaví!!! čágo pane, ani nemluv jak ta zimní směs smrdí při 16 stupních :D že bych ještě fakt týden vydržel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Kua zase je to rozbité... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 někdo to posral, kdo to byl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 někdo to posral, kdo to byl? A ty se ještě ptáš...? Dyk sem Ti to na ICQ vysvětlil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Nazdárek lidičky, je tu někdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 asi nikdo,ale u nas leje jako z konve. Zitra vstavam ve 4,zacaly F1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 asi nikdo,ale u nas leje jako z konve. Zitra vstavam ve 4,zacaly F1. U nás naštestí neprší, ale jinak taky nic moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 No jo vlastně, tak to se zase nevyspím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 asi nikdo,ale u nas leje jako z konve. Zitra vstavam ve 4,zacaly F1. U nás naštestí neprší, ale jinak taky nic moc... Tady je tak cca 9,5 nad , trošku fouká a hlavně je tma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 No jo vlastně, tak to se zase nevyspím. Njn, dneska žádný ponocování... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Komu fandite ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Komu fandite ? Já Škodovce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 jsme si dali takovej malej srazík v Bechyni a ted jsme se vrátili dom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Komu fandite ? Já Škodovce... jsi mne dostal...Ja mysle v F Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 jsi mne dostal...Ja mysle v F Koníkovi z Maranella... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Tak to ja Stribrnakum ;o) Jenze Kimi mi odesel k cervenakum,tak trosicku u jemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Tak to ja Stribrnakum ;o) Jenze Kimi mi odesel k cervenakum,tak trosicku u jemu No prááávě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Dobre ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 tady je to teda mrtvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 tak ja jsem max spokojenej vyhralo Ferko a to je dulezity!!!!!!!!! Kimi jel krasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Zdarec kucí!!! Tak jsem na tom stejně jak asi více z nás fandím Ferku protože je tam Kimi!!! A taky se mi líbí Hamilton!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Nazdar kucí taky jsem letní nazul na alu a hezky zase uložil do garáže... Tejden ještě počkám ale už mě ty zimáky teda vůbec nebaví!!! čágo pane, ani nemluv jak ta zimní směs smrdí při 16 stupních :D že bych ještě fakt týden vydržel? Já trpím jak kůň ale je tu fakt kosa a ještě má mozná přijít nejaká vločka...!! Ten tejden to ještě vydržím a stejně si chci ještě přetřít třmeny!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Sakra Ferka už se jela? to sem nějak podcenil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Sakra Ferka už se jela? to sem nějak podcenil No too teda jóóóóóó... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Sakra Ferka už se jela? to sem nějak podcenil No too teda jóóóóóó... sem měl radost, že jsem si udělal radost a pak mě to zas někdo idealně pokazil takže nalada při neděli nulová a na ferka jsem zapoměl :D -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky