Jeneburg Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 dobrou noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 no to me poser kozy na holy zada...spidak telefonuje.. Halóóóóóóóóó... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 no to me poser kozy na holy zada...spidak telefonuje.. Halóóóóóóóóó... no nic jdu taky spinkat. Tak pánové.. Dobrou noc a krásné sny.. ahooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 jen tehdy pokud mne kočka pustí na net nebo mám čas v ústavu.jindy neni čas pičo U vás chodí kočky na net...? U nás zatím jen na salám a na mlíko... u vás je všechno jinak.to u nás v Praze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 no to me poser kozy na holy zada...spidak telefonuje.. Halóóóóóóóóó... no nic jdu taky spinkat. Tak pánové.. Dobrou noc a krásné sny.. ahooj a jsem tu zase sám.dobrou noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 no nic jdu taky spinkat. Tak pánové.. Dobrou noc a krásné sny.. ahooj No utikej, ať neco neprošvihneš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 u vás je všechno jinak.to u nás v Praze A co tahle...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 u vás je všechno jinak.to u nás v Praze A co tahle...? mooooc pěkná.kde se to dá sehnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 no nic jdu taky spinkat. Tak pánové.. Dobrou noc a krásné sny.. ahooj No utikej, ať neco neprošvihneš... a co jako by měla prošvihnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 mooooc pěkná.kde se to dá sehnat Tam co pracuju... Ve Spolkové Republice Německo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 a co jako by měla prošvihnout No právě ten švih... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 JDU TAKÉ HAJAT AŤ NĚCO NEPROŠVIHNU.DOBROU VŠEM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 JDU TAKÉ HAJAT AŤ NĚCO NEPROŠVIHNU.DOBROU VŠEM Jen blbni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 dobrý večer pánové.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 dobrý večer pánové.... No pozor, nečekaný host... Zdar jak sviňa Peťo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 no napohodu... co vy??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 no napohodu... co vy??? Nápodobně... Staropramen teče proudem... Peťo, máš na oktě podložky...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 no napohodu... co vy??? Nápodobně... Staropramen teče proudem... Peťo, máš na oktě podložky...? já popíjím Pils urqvell ............ jo jo podložky mám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 já popíjím Pils urqvell ............ jo jo podložky mám.... A jak máš široký, já mám 10 mm na každé straně a připadá mi to furt málo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 no hele zda máš auto sundané dolu podvozkem ... tak centimetr je akorát... já mněl vzadu 1.5 cm a šktalo to do blatníku.... i když jsem jel sám a vzal větší díru.... když jsem někoho vezl tak nic moc... pak jsem dal 1 cm a pohoda... musel bych jedině ten zadek ještě přitvdit a dát něco do pružin.. ale nejsem blázen a chci si užít ještě zubů.... zda máš podvozek origo tak je to celkem jedno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 no hele zda máš auto sundané dolu podvozkem ... tak centimetr je akorát... já mněl vzadu 1.5 cm a šktalo to do blatníku.... i když jsem jel sám a vzal větší díru.... když jsem někoho vezl tak nic moc... pak jsem dal 1 cm a pohoda... musel bych jedině ten zadek ještě přitvdit a dát něco do pružin.. ale nejsem blázen a chci si užít ještě zubů.... zda máš podvozek origo tak je to celkem jedno... O.K. dík za poznatek. Mám auto sundaný o 3.5 cm (Bilstein+Eibach), takže asi zůstanu u toho centimetru... Vypadá to takhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 hmm tak to vypadá ještě dobře já jsem koni o 4 dole ale myslím ,že ve skutečnosti asi více protože mezi blatník a kolo strčím tak sotva ukazováček a to ve předu jsem to musel už dvakrát zvedat nahoru.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Dobré ráno. Voda vaří, káva voní a práce neuteče. Kdo si dá kafíčko. Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Dobré ráno z Prostějova... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky